Προς το περιεχόμενο

Μετά την παραίτηση του Jack Dorsey, το Twitter ενδέχεται να προσθέσει το Ethereum ως επιλογή tipping


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον Σεπτέμβριο του 2021, έκανε ντεμπούτο στο Twitter μία νέα μέθοδος tipping με Bitcoin (BTC), συμπληρώνοντας τις διαθέσιμες επιλογές που υπήρχαν τότε μέσω Paypal ή Venmo.

Επί του παρόντος, όσοι χρήστες επιθυμούν να στείλουν tip σε κάποιον δημιουργό περιεχομένου χρησιμοποιώντας κάποιο κρυπτονόμισμα, μπορούν να το κάνουν μέσω μίας διεύθυνσης BTC. Σύντομα ωστόσο θα μπορούν να επιβραβεύουν τους δημιουργούς που επιθυμούν στέλνοντας και Ethereum (ETH). Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο γνωστός στους κατόχους κρυπτονομισμάτων χρήστης του Twitter, Mr. Whale, ο οποίος υποστηρίζει ότι το Twitter κοιτάζει να ενσωματώσει ETH tokens. Κανείς από το Twitter δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό για τη συγκεκριμένη κίνηση, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί.

Αν το Twitter πάντως ενσωματώσει και αυτή τη λύση tipping, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων, καθώς ενδέχεται μελλοντικά να ακολουθήσουν και άλλα κρυπτονομίσματα. Στην ιστοσελίδα AltCoin Buzz πολλοί προτείνουν τα κρυπτονομίσματα DOGE, ZRP, ADA, NANO, BSV, SHIB και NEO.

Η σχετική φήμη έκανε την εμφάνιση της στο Internet λίγο μετά την παραίτηση του Jack Dorsey από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σε μία προσπάθεια να ανεξαρτητοποιηθεί από την επιρροή των ιδρυτών του όπως είπε ο ίδιος.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το Twitter υποστήριζε σχεδόν από την αρχή το blockchain και τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey έχει μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για τον βασιλιά των κρυπτονομισμάτων, Bitcoin, ενώ η πλατφόρμα fintech του ίδιου, Square, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους Bitcoin.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, john_dr είπε

Α! ωραία. Σε 5-10 χρόνια θα διαβάζουμε "Νέα LOW END κάρτα γραφικών από... €499"

Οι κάρτες γραφικών είναι για mining, για κανέναν linus tips και κανέναν enthusiast πλούσιο να παίζει τα παιχνίδια του gaming room των 25,000€!

Για όλους τους άλλους κονσόλες πια.

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, BadIronTree είπε

Που ρε; μια φάλαινα πριν ένα μήνα μετακίνησε 300.000.000 με 0,60€ 

σε πιο σύστημα? Στο ethereum πάντως όχι

https://ycharts.com/indicators/ethereum_average_transaction_fee

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BadIronTree είπε

Που ρε; μια φάλαινα πριν ένα μήνα μετακίνησε 300.000.000 με 0,60€ 

Αυτο εγινε με το bitcoin και κυκλοφορησε υπο μορφη tweet.

Το eth αυτη τη στιγμη εχει αδιανοητα gas fees ανα transaction (εχουν μηνες να πεσουν κατω απο 20$ - συχνοτερα το κοστος αυτο ειναι τριψηφιο) κι αυτο ειναι ενα απο τα προβληματα που ελπιζει να αντιμετωπισει με την επικειμενη αναβαθμιση απο PoW σε PoS, που ωστοσο, ειναι απο αναβολη σε αναβολη εδω και πολλους μηνες.

Φανταζομαι και το twitter εκει προσβλεπει, περα απο το ανοιγμα μιας νεας συνεργασιας που δυνητικα μπορει να αποδειχθει επωφελης για ολους -εκτος απο εκεινους που εχουν συμφερον να εξαφανισουν τα κρυπτο απο προσωπου γης-.

Σε καθε περιπτωση η αποδοχη των κρυπτο απο τετοιους κολοσσους, συνιστα απο μονη της τεραστια ειδηση καθε φορα που συμβαινει. Για πολλους λογους.

Επεξ/σία από BackFromHell
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Doge και shib προτεινουν οι αλλοι ,τις επιτομες του shitcoin για τον θεο ας εξαφανιστουν αυτοι οι 18χρονοι "entrerpreneurs" οπως αυτοαποκαλουνται να πανε αυτα τα νομισματα εκει που ανοικουν (στον πατο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

 

Spoiler
20 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Οι κάρτες γραφικών για τους Έλληνες, είναι για mining, για κανέναν linus tips και κανέναν enthusiast πλούσιο να παίζει τα παιχνίδια του gaming room των 25,000€!

Για όλους τους άλλους κονσόλες πια.

There, i fix it for you. 
Αν ο μισθός σου δεν είναι 600 ευρώ το μήνα, δεν έιναι κάτι να δώσεις 200  ευρώ παραπάνω για μια gpu που θα σου πάει μια 4αιτία (παντα για normal γραφικά σε 1080p). Τώρα αν θέλεις να παίζεις σε 8K , ναι θα πληρώσεις. 

on topic τώρα, λογικό είναι. Και σε λίγο θα ακολουθήσουν και άλλα sites και άλλα crypto...

Επεξ/σία από filip123go
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...