Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ενώ ήμουν στην μέση του δρομολογίου μου έβγαλε αυτή την ένδειξη στο ταμπλό. Είδα τον οδηγό dashboard και το σύμβολο σημαίνει coolant level. Μάλιστα στους οδηγούς λέει να σταματήσεις άμεσα να συμπληρώσεις την χαμηλή στάθμη πριν ξεκινήσεις για να αποφύγεις τα χειρότερα. Έλεγξα την στάθμη του παραφλου και είναι πάνω από την μέση περίπου στο max όπως ήταν ανέκαθεν.Και η θερμοκρασία του οχήματος φυσιολογική. Ενημέρωσα εννοείται τον εργοδότη και μου είπε θα είναι κάνας αισθητήρας να συνεχίσω κανονικά . Συνέχισα βγήκε το δρομολόγιο τέλος. Παρολαυτα δεν έχει σκοπό να το πάει συνεργείο λέει θα το πάει μια και καλή πιο μετά που θα έχει το σέρβις. 

Μπορεί να είναι κάτι άλλο? Το έχει βγάλει σε κανέναν ενώ είχε προβλεπόμενα στα όρια ψυκτικό υγρό? 

Screenshot_2021-12-06-09-07-28-670_com.viber.voip.jpg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JohnnypR είπε

Κοίτα με ένα μετρητή για πόσο μείον είναι το υγρό μέσα και αν του έχεις βάλει παραπάνω απ όσο πρέπει. 

Είναι ακριβώς στο max. Ανέκαθεν εκεί ήταν δεν ανοίχτηκε για συμπλήρωμα. Επίσης να αναφέρω ότι είναι μόνο παραφλου όχι πχ συμπλήρωμα με νερό για να έχει άλλη σύσταση η κάτι τέτοιο 

Δημοσ.

To πιο πιθανόν είναι ο αισθητήρας 

Παρακολούθησε το εάν χάνει τώρα αντιψυκτικό μη σου ανεβάσει θερμοκρασία . Όταν πάει συνεργείο να θυμηθείς να σου σβήσουν και τη ένδειξη service , που είχες γράψει σε παλιότερο θέμα . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...