Speculoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καλοκαίρι είμαι Ελλάδα και έχω κατέβει έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας. Τυχαίνει κάποια στιγμή να περάσει ένας από ΕΛΤΑ courier. Δεν του δίνω σημασία, αυτός κάτι γράφει σε ένα αυτοκόλλητο έρχεται δίπλα μου και αφού κοιτάξει τα ονόματα κολλάει το "δε σας βρήκαμε" αυτοκόλλητο δίπλα στο όνομά μου. 😐 Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: Εγώ: Συγγνώμη έχετε δέμα για τον Βλαχοδήμο; Κούριερ: Ναι Ε: Εγώ είμαι Κ: Καλά δεν βλέπεις ότι γράφω τόση ώρα; Δεν μπορούσες να πεις κάτι; Ε: Αν χτυπούσατε το κουδούνι δε θα χρειαζόταν να γράφατε... Κ: Θα μου πεις κιόλας πώς θα κάνω τη δουλειά μου; (είχε αρχίσει να φορτώνει) Ε: ΟΚ, να πάρω το πακέτο; Κ: Είναι 26.50 η αντικαταβολή Ε: Τα έχω έτοιμα τα λεφτά στα κατεβάζω τώρα Κ: Δηλαδή δεν έχεις λεφτά πάνω σου; Ε: Όχι; Κ: Καλά άντε, αλλά μην αργήσεις δεν είμαι ο προσωπικός σου διανομέας Όταν κατέβηκα με τα λεφτά το μόνο που βρήκα ήταν το "δε σας βρήκαμε" αυτοκόλλητο δίπλα στο όνομά μου στο κουδούνι. 😳😄 1 1
randomcat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Speculoos είπε Όταν κατέβηκα με τα λεφτά το μόνο που βρήκα ήταν το "δε σας βρήκαμε" αυτοκόλλητο δίπλα στο όνομά μου στο κουδούνι. 😳😄 Εφόσον είναι με αντικαταβολή, αν δεν το χρειάζομαι άμεσα, τηλεφωνώ στο e-shop και τους εξηγώ τι έκανε η κούριερ με την οποία συνεργάζονται και ότι αρνούνται να φέρουν το δέμα, οπότε θα το πάρει αναγκαστικά πίσω με μεγάλη μου λύπη. 7
SilentVoice Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, thanasis00 είπε Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα για να γκρινιάξω λίγο για τις εταιρείες κούριερ, αλλά και γενικά για να δούμε τι παράδοξα έχουν συμβεί με διάφορες αποστολές που περιμένετε. Που λέτε σήμερα περίμενα μια κάρτα SIM από ΕΛΤΑ Courier, έλαβα SMS το πρωί ότι θα γίνει η παράδοση, και περιμένω εδώ στο σπίτι καρτερικά. Σκάει SMS στις 15:36 με κείμενο της μορφής "έγινε προσπάθεια παράδοσης αλλά λείπατε, καλέστε στο τάδε τηλέφωνο για να δρομολογήσετε εκ νέου τη παράδοση". Έξαλλος εγώ, γιατί κάθομαι σπίτι και περιμένω να έρθει η SIM, οπότε φορτώνω λίγο και πάω να καλέσω στο τηλέφωνο που δίνουν. Έλα όμως που με το που καλείς και σε συνδέει το τηλεφωνικό κέντρο πέφτει αυτόματα η κλήση. Δοκιμάζω 3-4 φορές, δοκιμάζω από κινητό (vodafone + cosmote) και σταθερό, πάντα τα ίδια. Η άλλη επιλογή που έχουν για να μιλήσεις μαζί τους, είναι να καλέσεις σε ένα 5ψήφιο με χρέωση. Καλώ και εκεί, προφανώς το σήκωσαν αμέσως σε αυτό το νούμερο, τους λέω τι παίζει και μου δίνουν να καλέσω πάλι το ίδιο προβληματικό τηλέφωνο!. Εξηγώ ότι δε δουλεύει το τηλέφωνο αυτό, και μου λέει "αφού δε μπορείτε να μιλήσετε τηλεφωνικά, στείλτε email στο τάδε"... Οπότε τώρα είμαι στο περίμενε να απαντήσουν στο email. Πάντως παραλίγο να μου συμβεί το ίδιο γεγονός, πέρυσι παρόμοια περίοδο, που περίμενα αποστολή νομίζω από acs τότε, και έτυχε να κατεβαίνω να πετάξω τα σκουπίδια, και βλέπω μπροστά από τη πολυκατοικία βανάκι της acs, και να μου έχουν κολλήσει ήδη χαρτάκι ότι λείπω στο κουδούνι, ενώ δε χτύπησε πάλι κανείς το κουδούνι. Το αρπάζω και τρέχω στον διανομέα πριν φύγει και του εξηγώ ότι δε χτύπησε το κουδούνι, αυτός επιμένει ότι το πάτησε και δεν απάντησα, και τελικά κατέβηκε και μου δωσε το πακέτο από το βανάκι... Κουραστική κατάσταση όλη αυτή, πραγματικά χίλιες φορές να μου πουν ότι πχ δε μπορούν να το φέρουν σήμερα/αύριο, για να περάσω να παραλάβω από κατάστημα ο ίδιος. Το θέμα είναι ότι δε τα διακινούν στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ Courier, αλλά τα αφήνουν σε κεντρικά σημεία μακριά, και άντε βρες τρόπο να πας εκεί να το πάρεις... 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε btw συνεχίζεται το γλέντι με ΕΛΤΑ courier. Ήταν να έρθει σήμερα το δέμα (έχω 2 από αυτούς btw, στο ίδιο υποκατάστημα), και επειδή είδα ότι δεν άλλαξε το tracking number προς παράδοση, πήρα τηλέφωνο στο υποκατάστημα, και η υπάλληλος με ξαφνιασμένη με ενημερώνει πως όντως θα έπρεπε να είναι προς παράδοση σήμερα! Αλλά λέει ότι δεν έχει αυτή επιρροή στο τμήμα διανομής, και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τα ξαναδηλώσει για παράδοση από Παρασκευή, γιατί μάλλον έχουν απεργίες Τετάρτη και Πέμπτη... Λαμπρά, δε θα παραλάβουμε ποτέ! Προφανώς τηλέφωνο το τμήμα διανομής δεν έχει... https://www.elta-courier.gr/news/562 Δεν ήταν τα δεματά σας στο test της black Friday. Κοιτάχτε εδώ κατάσταση απο ACS: Κάτι μου λέει οτι θα ξαναλάβω 4 SMS σε 4 ημέρες και θα παραλάβω την 5ή ημέρα. Απο ACS Courier μπορεί να αλλάξει σε "ACS στα βγάζω βόλτα"
StamTheMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Speculoos είπε Ε: Τα έχω έτοιμα τα λεφτά στα κατεβάζω τώρα Κ: Δηλαδή δεν έχεις λεφτά πάνω σου; Ε: Όχι; Κ: Καλά άντε, αλλά μην αργήσεις δεν είμαι ο προσωπικός σου διανομέας Όταν κατέβηκα με τα λεφτά το μόνο που βρήκα ήταν το "δε σας βρήκαμε" αυτοκόλλητο δίπλα στο όνομά μου στο κουδούνι. 😳😄 Ολοι εδω ξερουν οτι ειμαι υπερμαχος των διανομενων ( οχι των εταιριων ) ,αλλα αν γινοταν αυτο,και μαλιστα ενω ειχε προηγηθει τετοιος διαλογος,θα τον εβρισκα παρακατω ( γιατι σιγουρα θα ειχε σταματησει παρακατω ) και θα γινοταν σκοτωμος. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από StamTheMan 2 1
Speculoos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ολοι εδω ξερουν οτι ειμαι υπερμαχος των διανομενων ( οχι των εταιριων ) ,αλλα αν γινοταν αυτο,και μαλιστα ενω ειχε προηγηθει τετοιος διαλογος,θα τον εβρισκα παρακατω ( γιατι σιγουρα θα ειχε σταματησει παρακατω ) και θα γινοταν σκοτωμος. Δεν έχεις άδικο αλλά κάτι που ήμουν σε mood διακοπών, κάτι που ο τύπος ήταν ο κλασικός ζοχαδιασμένος 50άρης που μισούσε αυτό που έκανε, παίζει να του είχαν δώσει να καλύψει στους 40 βαθμούς περιοχή μεγαλύτερη από αυτή που έπρεπε, το καταχώρισα το όλο σκηνικό ως απλά κάτι το γραφικό να έχω να λέω την ιστορία όταν είμαι με φίλους.
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Δεν έχεις άδικο αλλά κάτι που ήμουν σε mood διακοπών, κάτι που ο τύπος ήταν ο κλασικός ζοχαδιασμένος 50άρης που μισούσε αυτό που έκανε, παίζει να του είχαν δώσει να καλύψει στους 40 βαθμούς περιοχή μεγαλύτερη από αυτή που έπρεπε, το καταχώρισα το όλο σκηνικό ως απλά κάτι το γραφικό να έχω να λέω την ιστορία όταν είμαι με φίλους. Τι να πω,μπορει μεσα στη ζοχαδα του να νομιζε οτι περασαν 5 λεπτα μεχρι να κατεβεις,οποτε εφυγε. Εκει τον καταλαβαινω,οχι ομως ολο αυτο το σκηνικο. Θυμαμαι πολυ συχνα να καιγομαι,να χτυπαω θυροτηλεφωνο,να μου ανοιγουν,να ανεβαινω στον 4ο και να περιμενω και κανα λεπτο στο διαδρομο μεχρι να ανοιξουν την εσωτερικη πορτα.
thanasis00 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως να αναφέρω ότι αυτό που κάνει το σκρουτζ με τους δικούς του διανομείς, όπου περίπου 5-10 λεπτά πριν τη παράδοση σου στέλνει sms, είναι πολύ βολικό, καθώς όντως μπορεί να ασχολούμαι με κάτι εκείνη τι στιγμή, και να μη μπορώ να έχω στο νου μου το κουδούνι (πχ meeting σε δουλειά με ακουστικά), οπότε με το SMS ξέρω και έχω το νου μου ότι σε λίγα λεπτά θα χτυπήσει κουδούνι. Ντάξει ίσως είναι λίγο υπερβολικό για κάποιους, αλλά ο σκοπός νομίζω είναι να γίνει όσο πιο γρήγορη η παράδοση, οπότε σίγουρα βοηθάει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, Speculoos είπε Καλοκαίρι είμαι Ελλάδα και έχω κατέβει έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας. Τυχαίνει κάποια στιγμή να περάσει ένας από ΕΛΤΑ courier. Δεν του δίνω σημασία, αυτός κάτι γράφει σε ένα αυτοκόλλητο έρχεται δίπλα μου και αφού κοιτάξει τα ονόματα κολλάει το "δε σας βρήκαμε" αυτοκόλλητο δίπλα στο όνομά μου. 😐 Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: Εγώ: Συγγνώμη έχετε δέμα για τον Βλαχοδήμο; Κούριερ: Ναι Ε: Εγώ είμαι Κ: Καλά δεν βλέπεις ότι γράφω τόση ώρα; Δεν μπορούσες να πεις κάτι; Ε: Αν χτυπούσατε το κουδούνι δε θα χρειαζόταν να γράφατε... Κ: Θα μου πεις κιόλας πώς θα κάνω τη δουλειά μου; (είχε αρχίσει να φορτώνει) Ε: ΟΚ, να πάρω το πακέτο; Κ: Είναι 26.50 η αντικαταβολή Ε: Τα έχω έτοιμα τα λεφτά στα κατεβάζω τώρα Κ: Δηλαδή δεν έχεις λεφτά πάνω σου; Ε: Όχι; Κ: Καλά άντε, αλλά μην αργήσεις δεν είμαι ο προσωπικός σου διανομέας Όταν κατέβηκα με τα λεφτά το μόνο που βρήκα ήταν το "δε σας βρήκαμε" αυτοκόλλητο δίπλα στο όνομά μου στο κουδούνι. 😳😄 Ο τύπος είναι για ροχάλα στην μούρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις