Προς το περιεχόμενο

Aυτοσχεδιο heatsink για ram


OldSchoolGamer462

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στο forum, για να μπω κατευθειαν στο θεμα, εχω κατα νου να φτιαξω heatsinks για ραμ, απλα heatinks, budget και να κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει, και αφου δεν το βρισκω κατι το δυσκολο και που εψαξα κοστος κλπ το κοστος ειναι χαμηλο, σκεφτομαι να ξεκιναω να πουλαω στο ινσομνια για αρχη heatsinks, απλα ο προβληματισμος μου ειναι οτι, ο κοσμος γενικα ενδιαφερεται για κατι τετοιο ενω μπορει να παρει ετοιμη ραμ με καλης ποιοτητας heatsink, αντι απλα στην κενη ταμ να αγορασει και να βαλει ενα heatsink? Παντως πιστευω για να υπαρχουν στην ελληνικη αγορα αλλα και γενικα παγκοσμιος θα υπαρχει μια ζητηση. Οπως και να χει εγω θα το κανω προσωπικα για μενα και για χαβαλε, ετσι να κανω κατι "δημιουργικο" εκτος του συνηθισμενου. Εντομεταξυ για το κοστος του heatsink μιλαμε για 6 με 7 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ πολύ, πάντως κατά την γνώμη σας είναι κατι το οποίο θα αγόραζε ο κόσμος? Όχι από μένα γενικά, ιδικά στην Ελλάδα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε κάποιο σύστημα με κακό αερισμό συνηθίζεται από ορισμένους που κάνουν μόντες στα PC τους να βάζουν ψύκτρες στα VRM των μητρικών, φανάκια σε μνήμες και γιατί όχι και ψύκτρες στις μνήμες, αν και οι περισσότερες DDR4 έχουν ψύκτρα ακόμα και απλές.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Είναι φθηνά και καλά αλλά το θέμα είναι ο χρόνος παράδοσης, τώρα να παραγγείλω κάτι για να κου ερθει σε κάνα δίμηνο... Καλύτερα να το επερνα από εδώ με κάνα δεκάρι 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...