Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CellsAndRows είπε

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.....

Δημοφιλέστερη αναζητηση google gr : Πότε σβήνει ο ήλιος;

Γαμωτο. Με πρόλαβες και ήθελα να το γράψω εγώ αυτό. 

Κάθε χρόνο πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας για να κάνουμε διαγωνισμό εκφράσεων περί μνημονιων, ηλίου κτλ. 

2 ώρες πριν, killerx3 είπε

Αλήθεια πατάγατε στην αναζήτηση "τι είναι Ταλιμπάν;" Χαχαχαχαχ όντως τώρα… σκέψου καθημερινά τι μ@@κιες πατάμε έτσι από περιέργεια…

Καλά, εγώ δεν πατησα τι είναι ταλιμπαν, αλλά πάτησα την λέξη ταλιμπαν για να μου εμφανίσει διαφορά links όπως απο Wikipedia και όχι μόνο για να διαβάσω αναλυτικές πληροφορίες για τους ταλιμπαν και το καθεστως τους πέρα από αυτά που έχουμε ακούσει αποσπασματικα από τα κανάλια και από εδώ από κει. 

2 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Survivor spoilers. Από εκεί φαίνεται που πάει αυτή η χώρα...... 

Γιατί πρώτη φορά το ακούς αυτό κάθε έτος όταν ανακοινωνονται αυτά απο την Google? 

Κάθε χρόνο σχεδόν έχουμε top αναζητήσεις που σχετίζονται με διαφορα reality shows. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, killerx3 είπε

Αλήθεια πατάγατε στην αναζήτηση "τι είναι Ταλιμπάν;" Χαχαχαχαχ όντως τώρα… σκέψου καθημερινά τι μ@@κιες πατάμε έτσι από περιέργεια…

Κι εγώ το 2001 δεν ήξερα τι ήταν ταλιμπάν. Να θυμίσω ότι τα παιδιά του 2000 είναι 20+ χρονών πλέον και δεν ήταν υποχρεωμένα στην μεταβατική τους ηλικία να ξέρουν τι είναι ταλιμπάν

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, unforgiven είπε

Από τη στιγμή που το στέλνεις αυτό που ψέχνεις στο Google, καταγράφεται.
Το Incognito mode δεν αφήνει ίχνη στον υπολογιστή σου, δεν σε κάνει αόρατο.

Τι σχέση έχει αυτό; Προφανώς και καταγράφεται και αυτό που εννοεί ο φίλος πιο πάνω είναι το τι αναζήτησαν όσοι χρησιμοποίησαν το google σε incognito mode μόνο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanoskkk είπε

Τι σχέση έχει αυτό; Προφανώς και καταγράφεται και αυτό που εννοεί ο φίλος πιο πάνω είναι το τι αναζήτησαν όσοι χρησιμοποίησαν το google σε incognito mode μόνο.

Αυτό που εγώ κατάλαβα είναι πως υπονοεί πως δεν έχουν καταγραφεί όσες ψάχτηκαν σε incognito. Τέλος πάντων.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, accipio είπε

Μια απορία μου (που μάλλον θα μείνει άλυτη) είναι:

Ταχύτερα Αυξανόμενες Αναζητήσεις
...
3.    edupass.gov.gr
4.    self-testing.gov.gr

Αναζήτησαν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας αντί να πάνε κατευθείαν σε αυτή; Χμ...
Δηλαδή είναι σαν να σκέφτηκαν: Θέλω να μπω στο yahoo.gr. Πώς όμως θα μπορέσω; Το βρήκα: θα το ψάξω στο Google!

Πριν μερικά χρόνια που δούλευα σε μια εταιρεία, είχαμε πάρει μια κοπελίτσα για πρακτική, για να συντηρεί το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Κάθε πρωί με το που άνοιγε το Chrome, άνοιγε στην home page της, που ήταν φυσικά το google. Πάντα, μα πάντα, μα ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ, αντί να γράφει τη διεύθυνση στην address bar του chrome, την έγραφε στη search bar του google. Πάντα όμως.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Upogeios είπε

Εχω απορια...

Στην κατηγορια Διασημότητες, οι δυο πρωτοι ειναι λαθος ή μου φαινεται?

ΗΤΑΝ δαισημοι, ΕΙΝΑΙ υπόδικοι, τι υπερτερει? Ασε που τον Λιγναδη, περα απο την αριστοκρατια της Αθηνας δε νομιζω να τον ηξερε και κανενας αλλος!

Απαντάς ουσιαστικά μόνος σου μιας και όταν ακούς για κάποιον που σου λένε ότι είναι γνωστός και εσύ δεν τον ξέρεις θα ψάξεις στο Google για να τον μάθεις…

ΥΓ: το υπόδικοι δεν ακυρώνει τον όρο διάσημοι, συνεχίζουν να είναι διάσημοι…

10 λεπτά πριν, kalogeros είπε

Πριν μερικά χρόνια που δούλευα σε μια εταιρεία, είχαμε πάρει μια κοπελίτσα για πρακτική, για να συντηρεί το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Κάθε πρωί με το που άνοιγε το Chrome, άνοιγε στην home page της, που ήταν φυσικά το google. Πάντα, μα πάντα, μα ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ, αντί να γράφει τη διεύθυνση στην address bar του chrome, την έγραφε στη search bar του google. Πάντα όμως.

Άσχετο - σχετικό αλλά ξέρω εταιρίες που ζητάνε από τους υπαλλήλους τους να μπαίνουν στο site τους μέσω Google για να ανεβάσουν τις αναζητήσεις του domain…

• Like 1
Δημοσ.

Kάθε χρόνο τέτοια μέρα βγαινουν 2 στατιστικα. Το πρώτο είναι το τι ψάξαμε στο Google. Το δευτερο είναι πόσους κομπλεξικους ξερολες εχουμε στα forums, οι οποιοι μιλάνε για κατάντια και λυπη, λογικά επειδή αυτοί χρησιμοποιούν το Google μονο για να βρισκουν MP3 με Bach και για να διαβάζουν Κβαντική Φυσική. Βέβαια αν πας στα forums οι ιδιοι που λυπουνται για την καταντια, σκοτώνονται για PCvsConsole η AndroidvsiOS και συμμετέχουν σε καταπληκτικά φιλοσοφικά θεματα οπως ψαχνω αγνωστους για Family Spotify γιατι ειμαι τσιγκουνης να δωσω 7 ευρω ή το αλλο φοβερό θεμα για το Flash TV show που εχει καταντήσει χειροτερο απο Survivor. Η για παράδειγμα το υψηλής διανόησης θεμα του ηλεκτρονικου τσιγάρου η ο ναργιλες. Οχι τιποτα αλλο γιατι διαβάζεις τα σχόλια και ποσοι ντρεπονται και λυπουνται και λες φιλε θα πατησω το προφίλ τους και θα συζητανε μονο για Quantum Entanglement & Nonlocality και θα νιώθω βλάκας που δεν μπορώ να συμμετέχω. Είστε χειρότεροι απο αυτους που κράζετε.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Kάθε χρόνο τέτοια μέρα βγαινουν 2 στατιστικα. Το πρώτο είναι το τι ψάξαμε στο Google. Το δευτερο είναι πόσους κομπλεξικους ξερολες εχουμε στα forums, οι οποιοι μιλάνε για κατάντια και λυπη, λογικά επειδή αυτοί χρησιμοποιούν το Google μονο για να βρισκουν MP3 με Bach και για να διαβάζουν Κβαντική Φυσική. Βέβαια αν πας στα forums οι ιδιοι που λυπουνται για την καταντια, σκοτώνονται για PCvsConsole η AndroidvsiOS και συμμετέχουν σε καταπληκτικά φιλοσοφικά θεματα οπως ψαχνω αγνωστους για Family Spotify γιατι ειμαι τσιγκουνης να δωσω 7 ευρω ή το αλλο φοβερό θεμα για το Flash TV show που εχει καταντήσει χειροτερο απο Survivor. Η για παράδειγμα το υψηλής διανόησης θεμα του ηλεκτρονικου τσιγάρου η ο ναργιλες. Οχι τιποτα αλλο γιατι διαβάζεις τα σχόλια και ποσοι ντρεπονται και λυπουνται και λες φιλε θα πατησω το προφίλ τους και θα συζητανε μονο για Quantum Entanglement & Nonlocality και θα νιώθω βλάκας που δεν μπορώ να συμμετέχω. Είστε χειρότεροι απο αυτους που κράζετε.

καλα οντως ισχυει αυτο που λες αλλα δεν νορμαλοποιει σε καμια περιπτωση περιπτωση την αντικειμενικη σαπιλα που φαινεται απο τις αναζητησεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ChimairaX είπε

Κι εγώ το 2001 δεν ήξερα τι ήταν ταλιμπάν. Να θυμίσω ότι τα παιδιά του 2000 είναι 20+ χρονών πλέον και δεν ήταν υποχρεωμένα στην μεταβατική τους ηλικία να ξέρουν τι είναι ταλιμπάν

Γιατί ο φίλος γνωρίζει όλη την ιστορία των Ταλιμπάν, γνωρίζει τους αρχηγούς τους ? Κακό είναι δηλαδή είναι να ψάξεις γι αυτούς?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

καλα οντως ισχυει αυτο που λες αλλα δεν νορμαλοποιει σε καμια περιπτωση περιπτωση την αντικειμενικη σαπιλα που φαινεται απο τις αναζητησεις

Μπορείς να μου εξηγήσεις ποια από τα 90 αποτελέσματα, δικαιολογούν το “αντικειμενική σαπίλα” ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...