Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό (περίπου 5 μήνες) να κάνω εγγραφή στο gov (taxisnet) και ενώ όλα μου τα στοιχεία είναι σωστά, με το που πατάω εγγραφή μου βγάζει Λάθος αριθμός ταυτότητας. Ελλάς το μεγαλείο σου. Η μόνη λύση είναι η εφορία/λογιστής για να μπορέσω να αποκτήσω κλειδάριθμο? Any tips appreciated.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GabrielRogd είπε Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό (περίπου 5 μήνες) να κάνω εγγραφή στο gov (taxisnet) και ενώ όλα μου τα στοιχεία είναι σωστά, με το που πατάω εγγραφή μου βγάζει Λάθος αριθμός ταυτότητας. Ελλάς το μεγαλείο σου. Η μόνη λύση είναι η εφορία/λογιστής για να μπορέσω να αποκτήσω κλειδάριθμο? Any tips appreciated. Σου βγάζει λάθος ενώ είναι ΣΩΣΤΟΣ ο αριθμός ?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Η μονη λυση ειναι να πας ο ιδιος στην εφορεία. Ο λογιστής θα σου ζητήσει χρήματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σου βγάζει λάθος ενώ είναι ΣΩΣΤΟΣ ο αριθμός ? Ακριβώς. Αστυνομική Ταυτότητα.
ekrepali Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, GabrielRogd είπε Ακριβώς. Αστυνομική Ταυτότητα. Kάθε χρόνο που κάνω φορολογική, το 1ο πράγμα που με ρωτάει ο λογιστής είναι αν έχω αλλάξει ταυτότητα. Άλλαξες ταυτότητα τα τελευταία χρόνια; Τη δήλωσες στο taxisnet;
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, ekrepali είπε Kάθε χρόνο που κάνω φορολογική, το 1ο πράγμα που με ρωτάει ο λογιστής είναι αν έχω αλλάξει ταυτότητα. Άλλαξες ταυτότητα τα τελευταία χρόνια; Τη δήλωσες στο taxisnet; Ενημερωνεται η εφορια αυτοματα απ την αστυνομια εντος μιας εργασιμης πλεον (Κοντινο μου προσωπο εβγαλε ταυτοτητα πριν κανα 6μηνο ) 1
tedybear Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Φαντάζομαι το δοκίμασες αλλά ας το αναφέρω: με ελληνικό ή με αγγλικό πληκτρολόγιο δίνεις τους δυο χαρακτήρες της ταυτότητας; Δίνεις και το κενό μεταξύ χαρακτήρων και αριθμού;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 6:52 ΜΜ, GabrielRogd είπε Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό (περίπου 5 μήνες) να κάνω εγγραφή στο gov (taxisnet) και ενώ όλα μου τα στοιχεία είναι σωστά, με το που πατάω εγγραφή μου βγάζει Λάθος αριθμός ταυτότητας. Ελλάς το μεγαλείο σου. Η μόνη λύση είναι η εφορία/λογιστής για να μπορέσω να αποκτήσω κλειδάριθμο? Any tips appreciated. Μήπως εχουν καταχωρήσει λάθος τον αριθμό ταυτότητας;Εχεις το χαρτί απόδοσης αφμ;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, tedybear είπε Φαντάζομαι το δοκίμασες αλλά ας το αναφέρω: με ελληνικό ή με αγγλικό πληκτρολόγιο δίνεις τους δυο χαρακτήρες της ταυτότητας; Δίνεις και το κενό μεταξύ χαρακτήρων και αριθμού; Και τι combination δεν έχω κάνει... Είτε κενό, είτε ελληνικά είτε αγγλικά, ό,τι και να κάνω, Λάθος αριθμός ταυτότητας. Στις 16/12/2021 στις 10:43 ΜΜ, ekrepali είπε Kάθε χρόνο που κάνω φορολογική, το 1ο πράγμα που με ρωτάει ο λογιστής είναι αν έχω αλλάξει ταυτότητα. Άλλαξες ταυτότητα τα τελευταία χρόνια; Τη δήλωσες στο taxisnet; Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή. Στις 17/12/2021 στις 10:05 ΜΜ, panosno1com είπε Ενημερωνεται η εφορια αυτοματα απ την αστυνομια εντος μιας εργασιμης πλεον (Κοντινο μου προσωπο εβγαλε ταυτοτητα πριν κανα 6μηνο ) Από πότε ισχύει αυτό?? Εγώ το 2017 έβγαλα για πρώτη φορά ταυτότητα (στα 14).
dbrillis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εφόσον δεν μπορεις μονος σου online, δοκιμασε εναν απο τους δυο αλλους τροπους. https://www.aade.gr/kleidarithmos-myaadelive
panosno1com Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, GabrielRogd είπε Και τι combination δεν έχω κάνει... Είτε κενό, είτε ελληνικά είτε αγγλικά, ό,τι και να κάνω, Λάθος αριθμός ταυτότητας. Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή. Από πότε ισχύει αυτό?? Εγώ το 2017 έβγαλα για πρώτη φορά ταυτότητα (στα 14). Εδω και κανα χρονο περιπου μπορει και 2 απο τοτε που λογω κορονα δε δεχοντουσαν κοσμο οι ΔΟΥ
thanasis00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GabrielRogd είπε Και τι combination δεν έχω κάνει... Είτε κενό, είτε ελληνικά είτε αγγλικά, ό,τι και να κάνω, Λάθος αριθμός ταυτότητας. Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή. Από πότε ισχύει αυτό?? Εγώ το 2017 έβγαλα για πρώτη φορά ταυτότητα (στα 14). Πήγαινε σε αυτή τη σελίδα και δες τι αιριμο ταυτότητας γράφει. Κάντο και copy paste στο πεδίο που σου ζητάει τη ταυτότητα για να χεις ακριβώς σίγουρα την ίδια τιμή στο πεδίο. https://www1.aade.gr/sgsisapps5/comregistry/#!/mhtrwofusikou Αν δεν ανοίγει το παραπάνω λινκ, κάνε login στο taxis net και πήγαινε στη προσωποποιημένη πληροφόρηση, και μετά δες τα στοιχεία φυσικού προσώπου. Edit: sorry τώρα κατάλαβα ότι δεν έχεις καν λογαριασμό... Γράψε λάθος... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από thanasis00
Dark_Nightfall Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Για να μην ανοίγω νέο θέμα , ισχύει ότι μετά την αλλαγή ταυτότητας χρειάζεται 1 εργάσιμη για να ενημερωθεί το taxisnet ; Επίσης κάτι σημαντικό εφόσον το taxisnet ενημερώνεται αυτόματα , πως ενημερώνεται ο κάτοχος του λογαριασμού για την αλλαγή της ταυτότητας ΧΩΡΙΣ να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του (με SMS με email ; ) και πως όταν έχει πρόσβαση.
explorerT Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μια πιθανότητα είναι να υπάρχει κάποια ασυμφωνία στα στοιχεία που έχει το κράτος για σένα. (αστυνομία, δήμοι, εφορία) Είχα πάει να αλλάξω ταυτότητα (παλαιότητα) πριν ένα εξάμηνο και τα στοιχεία δεν αλλάζανε όπως έπρεπε αυτόματα στο μητρώο της εφορίας. Ούτε με άφηνε να υποβάλλω αίτηση αλλαγής ηλεκτρονικά. Είχα παρατηρήσει βέβαια ότι είχαν λάθος - για δύο μέρες - την ημερομηνία γέννησης και όντως αυτό έφταιγε όπως μου είπαν όταν πήγα τελικά στην ΔΟΥ για να το κανονίσω. Τώρα, πώς έγινε το λάθος, ένας θεός ξέρει, δεδομένου ότι αρχικά είχε δηλωθεί το σωστό (έχω το χαρτί εγγραφής) Βέβαια εγώ είχα ήδη κωδικους, ενω στην περίπτωση σου θες να βγάλεις πρώτη φορά... Θα σου πρότεινα και γω να προσπαθήσεις με τους άλλους δύο τρόπους ή να επικοινωνήσεις με τη ΔΟΥ σου (τηλ ή email - γκουγκλαρε στοιχεία επικοινωνίας ΔΟΥ ) (Υπόψην, είναι λίγο φασαρία να πας πλέον σε ΔΟΥ, επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και/ή email για να κλείσεις ραντεβού αν χρειάζεται. )
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Ευτυχώς όλα αυτά θα αλλάξουν με τον νέο ενιαίο προσωπικό αριθμό που έρχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα