ELTASSOS1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 ...ε ας του δινει κανα χαρτζηλικι να ψωνιζει μονος του...να του πηγαινει που και που κανα καταιφι και ολα καλα, αμα δεν θελει να γινει βαπορακι... 1
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Ψευτομαγκας ειναι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Δεν εχει να κανει ποιος εχει να χασει και τι. Χαλαρα θα μπορουσα να πω το ιδιο αλλα δε θελω να ξανατρεχω. Πολυ θα μου αρεσε να του ριξω δακρυγονο το βραδυ κατω απ τη πορτα.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Aρχισαν και τα ευφανταστα ινσομνιακα σεναρια, τυπου "γινε το βαπορακι του, αγοραζε του ναρκωτικα κλπ". Την ησυχια του θελει ο ανθρωπος κι οχι να καταληξει φυλακη για εμποριο ναρκωτικων, με την ελπιδα οτι ο γειτονας του (που μεχρι στιγμης τον απειλει να σημειωσουμε), ισως συνετιστει αν ο ts αρχισει να του ψωνιζει την ηρωινη. Τρολλάρει.Προσπέρασε....
Bitbit Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, 1comment είπε Ο μόνος λόγος καβγάδων είναι το να παρκάρεις μπροστά σε σπίτι άλλου. η κλασική αντίληψη ότι ο δρόμος/πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι μας είναι δικά μας
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Mισο λεπτακι. Εισαι διατεθημενος να βρεις τον ιδιοκτητη και να του νοικιασεις εσυ την γκαρσονιερα (για 3τια και σιγουρα πανω απο 3k), αλλα δεν θελεις να κινηθεις νομικα? Δεν ειναι λογικο αυτο. Καλα το οτι ακομα και να τον εβρισκες δεν επαιζε με τιποτα να δεχθει εκτος αν τον εχει απληρωτο ο ενοικιαστης δεν το αγγιζω καν. Η μονη σου λυση ειναι η νομικη οδος. Αστυνομια και δικηγορος. Το να πας να τσαμπουκαλευτεις με τον τοξικομανη (και με οποιονδηποτε βασικα), ειναι ακυρο τελειως. Καλα το να πιαστεις στα χερια το 2022 για κατι τετοιο το θεωρω τερμα απολιτιστο στην καλυτερη, Η λυση της μετακομισης επισης μου φανταζει τελειως περιεργη. Δλδ εδω κανει κρα ο κοσμος να βρει σπιτι που να μην ειναι τρωγλη και ο αλλος θα το εχει βρει και θα μπει στην διαδικασια αναζητησης νεου? Και με ρισκο ξερωγω να εχει χειροτερους απο πανω? Δεν μου καθεται καθολου. Μονη λυση (αφου ετσι κι αλλιως του εχεις κανει σαφες οτι ενοχλεισαι) η νομικη οδος ή οι ωτοασπιδες (που προσωπικα δεν θα εκπαιδευα τον εαυτο μου στο να μαθει να τις ανεχεται, αλλα περι ορεξεως...).
mr.mister Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η λυση ειναι η εξης και αν θες την ακολουθεις διοτι εχεις το πλεονεκτημα του νομου της βαρυτητας. Απο 1 το βραδυ ως το πρωι και ανα διαστηματα της μισης ωρας κοπανας μπιλιες σαν να πεζεις με μπαλα του μπασκετ. Τον ενημερωνεις οτι αν δεν αραξει απλα δεν θα κοιμηθει. 2 περιπτωσεις υπαρχουν ή φευγει ή συμορφωνεται. Με αστυνομιες-δικαστικα μην ασχολεισαι γιατι ειναι ανυπαρκτα στο ελλαδσταν. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από mr.mister
Lucifer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Βρες τον ηλεκτρολογικό πίνακα της πολυκατοικίας. 1 1
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, Lucifer είπε Βρες τον ηλεκτρολογικό πίνακα της πολυκατοικίας. Τον βρηκα αλλα λεω να μην κανω τετοια παιδιαστικα πραματα προς το παρον. Θα θελα πολυ να κατεβω και να τον σπασω αλλα μετα θα μπλεξω 100%. 1
pictorino Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mr.mister είπε Η λυση ειναι η εξης και αν θες την ακολουθεις διοτι εχεις το πλεονεκτημα του νομου της βαρυτητας. Απο 1 το βραδυ ως το πρωι και ανα διαστηματα της μισης ωρας κοπανας μπιλιες σαν να πεζεις με μπαλα του μπασκετ. Το ενημερωνεις οτι αν δεν αραξει απλα δεν θα κοιμηθει. 2 περιπτωσεις υπαρχουν ή φευγει ή συμορφωνεται. Με αστυνομιες-δικαστικα μην ασχολεισαι γιατι ειναι ανυπαρκτα στο ελλαδσταν. Μα ο από κάτω δεν θα καταλαβαίνει τίποτα επειδή θα είναι στον κόσμο του από τα ναρκωτικά ή (και) το ποτό. Δεν θα κερδίσει κάτι με αυτό, ίσα ίσα που μπορεί να ενοχλεί άλλους ή και να τσακωθεί εκ νέου με τον από κάτω αν είναι νηφάλιος. Αν δεν ευδοκιμήσει η επικοινωνία και προσπάθεια εξεύρεσης λύσης με τον ιδιοκτήτη, ο ts είτε θα πρέπει να μετακομίσει είτε θα πρέπει να συνηθίσει την άσχημη κατάσταση. Οι "λύσεις" τύπου "δίνε του χρήματα ή προμήθευέ τον ναρκωτικά" είναι γελοίες από άτομα τα οποία προφανώς δεν έχουν βιώσει τοξικομανείς και το βρίσκουν αστείο. Αν τους είχατε βιώσει στην πόλη σας θα ξέρατε ότι τα άτομα αυτά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και δυστυχώς η ελληνική πολιτεία είναι τελείως ανύπαρκτη.
korakios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 είχαμε και εμείς στην πολυκατοικία έναν αλκοολικό , "ευτυχώς" εκανε ακαθαρσίες και ζημιές και ευαισθητοποιήθηκαν όλοι ιδιοκτήτης ήταν , αλλά έγινε απο το γραφείο διαχείρισης εξώδικο , μήνυση , ορίστηκε δικάσιμος αλλά έκανε συμβιβασμό και νοίκιασε το διαμέρισμα και πήγε αλλού Η αστυνομία ερχόταν σχεδόν καθημερινά , κάποιες φορές αυτός ή φίλοι του ήταν οξύθυμοι και πηγαίναν αυτόφορο
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Τι να πω ακομα δεν εχω σκεφτει τι να κανω. Μας εχει κουρασει ολο αυτο ειναι η αληθεια
csontheline Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Plot twist : Ο αλκοολικός είναι βαλτός (ή θέλει ο ίδιος) για να διώξει τον TS και να νοικιάσει το διαμέρισμα.
Vault13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βαλε ενα δικηγορο και βρες τον ιδιοκτητη για αρχη. Μετα μηνυση. πηγαινε μια βολτα απο την Αστυνομια και μιλα με τον αξιωματικο υπηρεσιας. ή παιρνε τους τηλεφωνο καθε φορα που το κανει. Μπραβο παντως που δεν τον εχεις πλακωσει ακομα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Vault13
BritGreek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο διαχειριστής δεν έχει λίστα με τα ονόματα των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων; Απαντώ μόνος μου, προφανώς και έχει. Γιατί λοιπόν χρειάζεται να ψάξεις για να τον βρεις; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από BritGreek
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Διάβασα την πρώτη σελίδα μόνο. Δυστυχώς πάρε ωτοασπίδες. Δεν θα βρεις καμία άκρη, μην προσπαθήσεις εκφοβισμός και τέτοια γιατί αυτός αν εσύ σκέφτεσαι να πας από το 0 στο 1 αυτός μετά μπορεί να πάει στο 5. Δοκίμασε να κάνεις φασαρία και εσύ όταν κοιμάται αυτός. Πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει επάνω με τσαμπουκά και θα πλακωθείτε. Από άτομα με ουσίες και εξαρτημένους να τα περιμένεις όλα, δεν έχουν επίγνωση των ορίων τους. 17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Αφού είναι καμμένος ο τύπος, τότε γιατί ο ιδιοκτήτης του νοίκιασε;Αυτός έχει εξίσου ευθύνη. Δυστυχώς σε πρώιμες καταστάσεις με χρήση ουσιών δεν καταλαβαίνεις εύκολα. Ο άλλος άνετα μπορεί να σε κοροϊδεύψει δίνοντας εγγύηση και πρώτο νοικι. Πρέπει να περάσει πολυς καιρός για να φανείς σαν αυτούς του δρόμου από χρήση ουσιών. Αν ήσουν έτσι τότε σίγουρα δεν θα σου νοίκιαζε κανένας. 15 ώρες πριν, insomniac01 είπε Γιατί δεν είναι άρρωστοι; Αμφιβάλεις; Κανονικά πρέπει η πολιτεία να μεριμνεί και να έχει διαθέσιμους ψυχιάτρους εξιδικευμενους στους εθισμένους με ναρκωτικά - ποτό κλπ. Τι μιζέρια σας για τον συνάνθρωπο σας να την πάτε στο Reddit παρακαλώ. Επίσης, το ότι κάποιος κάνει θόρυβο σε μια πολυκατοικία ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Είναι πολυκατοικία. Και έχω μείνει και εγώ και στην Ελλάδα και εξωτερικό (ΗΠΑ - SF, Birmingham, UK) σε block of flats. Εκεί να δείτε θόρυβο. Θα έπαιρνα τηλ το 911 να τους πω τι; Ο από δίπλα φωνάζει; Η το West Midlands Police να πανει να πιασουν τον Ιταλο επειδη μιλαει δυνατα με την μαμα του στο Skype; Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι άρρωστοι η όχι αλλά να μην ενοχλούν τους διπλανούς τους, όπως και σε εμάς όταν είχε τα ψυχολογικά της η μάνα μου και φώναζε είχαμε καυγάδες, δεν είναι πρόβλημα κανενός άλλου που ενοχλούσαμε. Όσο για το κράτος και την λύση του θέματος, φαίνεται να έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το γενικότερο πρόβλημα των εξαρτήσεων, δεν λύνονται αυτά με την πρόσληψη ψυχολογων, σε πολύ πιο προηγμένα κρατη υπάρχουν εντονότερα προβλήματα όπως στον Καναδά με τον αλκοολισμό. 14 ώρες πριν, ifollowrivers είπε https://www.rodiaki.gr/article/404255/anabiwnei-h-anthrwpoktonia-ths-ialysoy Αυτό συνέβη κυριολεκτικά στη γειτονιά μου... Και ακόμα δε μπορώ να το συνειδητοποιήσει. Ο τύπος ήταν γομάρι 1.90+ και επειδή είχε νευριάσει από τη φασαρία του γείτονα πήγε να του κάνει παρατήρηση. Αυτός ο μπάσταρδος όμως κρύφτηκε πίσω από τη πόρτα και τον μαχαίρωσε. 1.90 γομάρι άνθρωπος και με 2 μαχαιριές από έναν άνανδρο πέθανε ακαριαία. Όλοι εσείς που δίνετε λύσεις τύπου τσαμπουκά, ξύλο και λοιπές μλκς ξανά σκεφτείτε το. Γιατί και δίκιο να έχετε και νεύρα να έχετε και τέρμα γυμνασμένοι να είστε δε μπορείτε να ξέρετε τι κρύβει ο άλλος πίσω από τη πόρτα του. Εδώ να αναφέρω ότι και εγώ πήγα με τσαμπουκά στον από πάνω που έκανε μονίμως φασαρία (είναι αλλοδαπός και νοικιάζει) και σταμάτησε. Σίγουρα το να πας με καλή διάθεση και με ήπιους τόνους τέτοια άτομα το βλέπουν σαν αδυναμία και μετά γίνονται πιο εριστικοί. Το ότι σε εμένα δούλεψε ο τσαμπουκάς όμως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να έχω την ίδια κατάληξη και να με βρουν μαχαιρωμένο, συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά είχα πράξει σωστά... Φίλε μου μην απαντάς σε στόμα με mentality redditor, σπαταλάς χρόνο και φαιά ουσία χωρίς λόγο. Αφού το παιδί έχει ζήσει στο block of flats, ξέρει καλύτερα 😂 Εδώ και χρόνια έχει σαλεψει ο κόσμος. Αμα πας για τσαμπουκά κάπου για πολλοστή φορά, πρέπει να πας εχοντας κρυμμένο μαχαίρι επάνω σου σε περιπτωση που δεχτείς επίθεση με αντικείμενο η χειροδικια. Δεν κάνω πλάκα. Στην Κρήτη θυμάμαι πριν 5 χρόνια περιπου, ένας έκανε παρατήρηση σε γυναίκα τοξικομανη που έμενε απέναντι του σε μονοκατοικία και είχε βάλει την μουσική δυνατά, βγήκαν στον δρόμο και τον πυροβόλησαν οι άλλοι κατευθείαν. Αν δεχτείς μαχαιρια, όσο ντουκι και να είσαι, τραυματίζεσαι σοβαρά η πεθαίνεις. Κανένα επίπεδο εκγύμνασης, κανένα σωματομετρικο χαρακτηριστικο δεν μπορούν να παρεμποδισουν ένα κοφτερό μαχαίρι που έρχεται με δύναμη στο να διαπέρασει το δέρμα και τους μυϊκους ιστούς. Το μόνο που μπορεί να σε γλιτώσει από αυτό είναι τα γρήγορα αντανακλαστικα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα