totalius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Έχει βρει κανεις μεγάλο μέγεθος σε μάσκες ffp2 ; Όλες όσες έχω δοκιμάσει με κόβουν στα αυτιά κ είναι ίσα ίσα στη μύτη . Τις έχωσα στο γιο μου 12 ετών κ του εφαρμόζουν άψογα . Για εμάς τους μεγαλύτερους υπάρχει κάτι ; 1
nickol-us Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως να κοίταζες κάποιο μέσο συγκράτησης αφού δεν βρίσκεις κατάλληλο μέγεθος; Μπορείς να αγοράσεις έτοιμο ή να κάνεις κάποια πατέντα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us 3
Nabuko Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, totalius είπε Έχει βρει κανεις μεγάλο μέγεθος σε μάσκες ffp2 ; Όλες όσες έχω δοκιμάσει με κόβουν στα αυτιά κ είναι ίσα ίσα στη μύτη . Τις έχωσα στο γιο μου 12 ετών κ του εφαρμόζουν άψογα . Για εμάς τους μεγαλύτερους υπάρχει κάτι ; Μήπως παίρνεις παιδικές ffp? πήγα να την πατήσω κι εγώ
dbrillis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ο @zoranb ειχε κανει έρευνα αγοράς και μεγεθών.
totalius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μήπως παίρνεις παιδικές ffp? πήγα να την πατήσω κι εγώ Όχι οι παιδικές που έχει ο γιος μου δεν κάνουν ούτε σε αυτόν καλά καλά
DownUNDERground Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δεν μπορώ να ξέρω πόσο σφιχτές ή στενές σου είναι, πάντως το νόημα των FFP2, εκτός του καλύτερου φιλτραρίσματος, είναι να έχουν και καλό fit. Όχι να κάθονται όσο άνετα κάθονται οι απλές. Οπότε αν παίρνεις αυτές ως μέτρο σύγκρισης ίσως να είναι εκεί το πρόβλημα. Αλλιώς ό,τι είπε ο @nickol-us. 1
st@kas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μακρύ λάστιχο έχει αυτή εδώ. είναι η μόνη ffp2 που μέχρι στιγμής μου έκατσε καλά, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει όλες😃
Apollonian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μάσκες ενηλίκων να ζητάτε Famex από τα φαρμακεία, οι μόνες με άνετο λάστιχο και γενικά ευχάριστη εφαρμογή, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι τις φοράς. 3 1
The_Judas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) και γω έχω το ίδιο προβλημα ψάχνω πιο μεγάλου μεγέθους. Οι Bari Medical ( bkg n01) είναι σε καλό μέγεθος και πολύ άνετη εφαρμογή. Τις famex τις παρήγγειλα γιατί διάβασα καλά λόγια αλλά δεν τις έχω παραλάβει ακόμα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από The_Judas
Vault13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Aν αγορασετε «χαλαρες», ειναι αχρηστη η μασκα. Θα μπαζει απο παντου. Ουτε και να σας κοβει φυσικα. ενα πακετο οικονομικων ffp2 10 ή 20 θα με ενδιεφερε
ea6gka Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 εγω βρηκα τη λυση με τις χαλαρες μασκες χρησιμοποιωντας επεκταση μασκας, εχει διαφορες θεσεις για να την σφιγγεις οσο θελεις και δεν πονανε πλεον και τα αυτια μου
Vault13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Apollonian είπε Μάσκες ενηλίκων να ζητάτε Famex από τα φαρμακεία, οι μόνες με άνετο λάστιχο και γενικά ευχάριστη εφαρμογή, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι τις φοράς. Για γυναικειο κεφαλι;
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Famex πήρα και τις χάρισα, εμένα μου ήταν χαλαρές, στη γυναίκα ήταν ανέκδοτο...
l337 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχουν και αυτές με ρυθμιζόμενο κορδόνι. Μία τέτοια φοράω και τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα