Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βρει κανεις μεγάλο μέγεθος σε μάσκες ffp2 ; Όλες όσες έχω δοκιμάσει με κόβουν στα αυτιά κ είναι ίσα ίσα στη μύτη . Τις έχωσα  στο γιο μου 12 ετών κ του εφαρμόζουν άψογα . Για εμάς τους μεγαλύτερους υπάρχει κάτι ; 

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, totalius είπε

Έχει βρει κανεις μεγάλο μέγεθος σε μάσκες ffp2 ; Όλες όσες έχω δοκιμάσει με κόβουν στα αυτιά κ είναι ίσα ίσα στη μύτη . Τις έχωσα  στο γιο μου 12 ετών κ του εφαρμόζουν άψογα . Για εμάς τους μεγαλύτερους υπάρχει κάτι ; 

Μήπως παίρνεις παιδικές ffp? πήγα να την πατήσω κι εγώ

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μήπως παίρνεις παιδικές ffp? πήγα να την πατήσω κι εγώ

Όχι οι παιδικές που έχει ο γιος μου δεν κάνουν ούτε σε αυτόν καλά καλά 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω πόσο σφιχτές ή στενές σου είναι, πάντως το νόημα των FFP2, εκτός του καλύτερου φιλτραρίσματος, είναι να έχουν και καλό fit. Όχι να κάθονται όσο άνετα κάθονται οι απλές. Οπότε αν παίρνεις αυτές ως μέτρο σύγκρισης ίσως να είναι εκεί το πρόβλημα.

Αλλιώς ό,τι είπε ο @nickol-us.

• Like 1
Δημοσ.

Μακρύ λάστιχο έχει αυτή εδώ. είναι η μόνη ffp2 που μέχρι στιγμής μου έκατσε καλά, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει όλες😃

Δημοσ.

Μάσκες ενηλίκων να ζητάτε Famex από τα φαρμακεία, οι μόνες με άνετο λάστιχο και γενικά ευχάριστη εφαρμογή, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι τις φοράς.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και γω έχω το ίδιο προβλημα ψάχνω πιο μεγάλου μεγέθους.

Οι Bari Medical ( bkg n01) είναι σε καλό μέγεθος και πολύ άνετη εφαρμογή.

Τις famex τις παρήγγειλα γιατί διάβασα καλά λόγια αλλά δεν τις έχω παραλάβει ακόμα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Aν αγορασετε «χαλαρες», ειναι αχρηστη η μασκα. Θα μπαζει απο παντου. Ουτε και να σας κοβει φυσικα.

ενα πακετο οικονομικων ffp2 10 ή 20 θα με ενδιεφερε

Δημοσ.

εγω βρηκα τη λυση με τις χαλαρες μασκες χρησιμοποιωντας επεκταση μασκας, εχει διαφορες θεσεις για να την σφιγγεις οσο θελεις και δεν πονανε πλεον και τα αυτια μου

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Apollonian είπε

Μάσκες ενηλίκων να ζητάτε Famex από τα φαρμακεία, οι μόνες με άνετο λάστιχο και γενικά ευχάριστη εφαρμογή, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι τις φοράς.

Για γυναικειο κεφαλι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...