Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχέτως με το τι γίνεται εδώ και την προσπάθεια μας να κάνουμε tracking live τις καταναλώσεις μας.

Σε σπίτι που φιλοξενήθηκα στο Λονδίνο είδα το παρακάτω smart panelάκι.

Όταν αλλάζουν σε smart μετρητή δίνουν αυτό ή κάποιο παρόμοιο στους πελάτες.

Εδώ όχι.

20250916_084418.jpg

Φοβούνται μην πέσουν τα καράβια τους εξω... 

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Ασχέτως με το τι γίνεται εδώ και την προσπάθεια μας να κάνουμε tracking live τις καταναλώσεις μας.

Εδώ όχι.

20250916_084418.jpg

Εισαι σιγουρος οτι αυτο το δινει ο ας πουμε δεδδηε της αγγλιας ή απλα το εχει τοποθετησει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω αναρωτηθεί για το παρακάτω και σε άλλο νήμα:

τελικά είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε αλλαγή του προηγούμενου, ψηφιακού μετρητή δύο ζωνών που έχουμε με τον καινούργιο τηλε-μετρητή;

Δημοσ.
51 minutes ago, NikosKallithea said:

Εισαι σιγουρος οτι αυτο το δινει ο ας πουμε δεδδηε της αγγλιας ή απλα το εχει τοποθετησει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Ο αντίστοιχος διαχειριστής δικτύου.

• Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Joe22 said:

τελικά είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε αλλαγή του προηγούμενου, ψηφιακού μετρητή δύο ζωνών που έχουμε με τον καινούργιο τηλε-μετρητή;

Δεν γνωρίζω με 101% σιγουριά, αλλά αν ήταν να στοιχηματίσω τα λεφτά θα τα έβαζα στο ναι...

• Thanks 1
Δημοσ.
On 19/09/2025 at 11:24, Joe22 said:

Αν δεχθουμε οτι ο μετρητης δεν ειναι δικος μας αλλα ιδιοκτησια του ΔΕΔΔΗΕ οπως και το δικτυο χαμηλης και μεσης, προφανως αν θελουν ξηλωνουν αυριο το πρωι ολους τους μετρητες, ακομα και τους καινουριους τηλεμετρουμενους και ξαναπερνανε ξανα καινουριους και τους παλιους τους καινε για το χαβαλο.

Οποτε δεν τιθεται θεμα "υποχρεωσης" ή αρνησης-μη αποδοχης για κατι που δεν ειναι δικο μας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/9/2025 στις 8:30 ΠΜ, yiannis_1 είπε

Εδώ όχι.

20250916_084418.jpg

Εχω συναντήσει τέτοιο.Να δεις πως σε πιάνει η καρδιά σου όταν τραβάς "πολυ" ρευμα και  πάει τέρμα η βελόνα ...Αυτό που ειχα δει ειχε και για το αέριο ενδειξη. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρέθηκα πρόσφατα στο υπόγειο  οικοδομής με μετρητές (νομίζω τηλεμετρητές ήταν, που μπήκαν πρόσφατα). Από ό,τι είδα και η ημερομηνία αλλά και η ώρα που αναγράφανε δεν είχαν καμία με τα πραγματικά δεδομένα...

Πώς αντιλαμβάνονται λοιπόν και καταγράφουν διζωνικές καταναλώσεις μειωμένου ρεύματος ή/και ρυθμιζόμενες χρεώσεις με μειωμένους συντελεστές πληρωμής τη στιγμή που δε φαίνεται να είναι συγχρονισμένοι με μέρα και ώρα;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Joe22 είπε

Βρέθηκα πρόσφατα στο υπόγειο  οικοδομής με μετρητές (νομίζω τηλεμετρητές ήταν, που μπήκαν πρόσφατα). Από ό,τι είδα και η ημερομηνία αλλά και η ώρα που αναγράφανε δεν είχαν καμία με τα πραγματικά δεδομένα...

Πώς αντιλαμβάνονται λοιπόν και καταγράφουν διζωνικές καταναλώσεις μειωμένου ρεύματος ή/και ρυθμιζόμενες χρεώσεις με μειωμένους συντελεστές πληρωμής τη στιγμή που δε φαίνεται να είναι συγχρονισμένοι με μέρα και ώρα;

Καλημερα... Υπαρχει σε αυτους που εχουν τηλεμετρηση... Υπαρχει καρτα SIM  μεσα;;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Υπαρχει σε αυτους που εχουν τηλεμετρηση... Υπαρχει καρτα SIM  μεσα;;

Καλημέρα. Βρίσκεται σε εμφανές σημείο η sim;

Από την άλλη, στο υπόγειο που βρίσκονται, υπάρχει "σήμα" για να επικοινωνήσουν;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Καλημέρα. Βρίσκεται σε εμφανές σημείο η sim;

Από την άλλη, στο υπόγειο που βρίσκονται, υπάρχει "σήμα" για να επικοινωνήσουν;

Φαινεται μεσα στον μετρητη αν εχει τοποθετηθει.. Δειχνει τα  στοιχεια  οπως και στο κινητο... Αυτο δεν το ξερω αν εχει σημα στο υπογειο;;;

Δημοσ.

Παγίδα οι νέοι μετρητές. Πλέον στη ΔΕΗ κόβουν το ρεύμα απομακρυσμένα από τον δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό… Μου το έκοψαν για 176 ευρώ. Περιμένω τώρα απομακρυσμένα να σηκώσουν απομακρυσμένα τον διακόπτη από ΔΕΔΔΗΕ. Ελλάδα 2.0. Έφυγα από ΔΕΗ χθες..

Στο ενεργοποιούν μόλις πληρώσεις σε περίπου 45 λεπτά 😅

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Παγίδα οι νέοι μετρητές. Πλέον στη ΔΕΗ κόβουν το ρεύμα απομακρυσμένα από τον δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό… Μου το έκοψαν για 176 ευρώ. Περιμένω τώρα απομακρυσμένα να σηκώσουν απομακρυσμένα τον διακόπτη από ΔΕΔΔΗΕ. Ελλάδα 2.0. Έφυγα από ΔΕΗ χθες..

Εγω δεν βλεπω να γινεται και τιποτε 'για το καλο μας'. Ολα σε ενα στριμωγμα και μια αφαιμαξη καταληγουν. Και βλεπω μερικους να 'βιαζονται' να βαλουν το ενα, να κανουν το αλλο, και λεω τι καταλαβαν....

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Γιατί σου φαίνεται παράξενο και γιατί δεν θα έπρεπε να γίνεται έτσι;

Και γιατί νομίζεις ότι δεν θα στο κόβει απο τον πρώτο απλήρωτο ο άλλος πάροχος;

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Γιατί σου φαίνεται παράξενο και γιατί δεν θα έπρεπε να γίνεται έτσι;

Και γιατί νομίζεις ότι δεν θα στο κόβει απο τον πρώτο απλήρωτο ο άλλος πάροχος;

Όταν υπάρχει αμφισβήτηση στις χρεώσεις μέχρι να απαντήσουν δεν θα έπρεπε να πειράζουν με κουμπιά. Ας φάνε τώρα την αγωγή να κάνω την αρχή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...