Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Ποιον μετρητη σου εχουν τοποθετησει; Κατι θα γινεται οταν ειναι να τραβηξει τις μετρησεις..

Ακομα δεν εχει γινει το κεντρικο  κτιριο που  θα ειναι για τις τηλεμετρησεις..

Εννοείται ότι κάτι γίνεται όταν πάει να τραβήξει τις μετρήσει. Αλλιώς δεν θα το συζητούσαμε.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Απαντ. 910
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μενα παντως ενω απο το Φλεβαρη του 2024 τραβαει αυτοματα με τηλεμετρηση μηνιαια δεδομενα ανελλιπως ο ΔΕΔΔΗΕ και τα στελνει σωστα στον παροχο και βγαινουν μηνιαιοι εκκαθαριστικοι λογαριασμοι, για Μαιο 2025 δεν τραβηξε ποτε δεδομενα απο τηλεμετρηση. Τα λαμπακια αναβοσβηνουν φυσιολογικα και εξακολουθει να εχει σημα κεραιας/gsm.

Σε επικοινωνια με το ΔΕΔΔΗΕ εκαναν την παπια και δεν ηξεραν και ελεγαν περιμεντε μερικες μερες.

Τελικα η ημερομηνια ηρθε και παρηλθε, δεν τραβηξαν ποτέ δεδομενα, εστειλαν μια υπερβολικη εναντι καταναλωση στον παροχο (ή την φυτεψε ο παροχος τοσο και την βαφτισε ΔΕΔΔΗΕ Εκκαθαριστικη Μετρηση) και ευτυχως ειχα παρει και ειχα δωσει μετρησεις απο το ρολοι και βγηκε λογαριασμος με αυτες αλλιως θα πληρωνα διπλασιο λογαριασμο τωρα απο το πουθενα.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sebu είπε

Και σε μενα παντως ενω απο το Φλεβαρη του 2024 τραβαει αυτοματα με τηλεμετρηση μηνιαια δεδομενα ανελλιπως ο ΔΕΔΔΗΕ και τα στελνει σωστα στον παροχο και βγαινουν μηνιαιοι εκκαθαριστικοι λογαριασμοι, για Μαιο 2025 δεν τραβηξε ποτε δεδομενα απο τηλεμετρηση. Τα λαμπακια αναβοσβηνουν φυσιολογικα και εξακολουθει να εχει σημα κεραιας/gsm.

Σε επικοινωνια με το ΔΕΔΔΗΕ εκαναν την παπια και δεν ηξεραν και ελεγαν περιμεντε μερικες μερες.

Τελικα η ημερομηνια ηρθε και παρηλθε, δεν τραβηξαν ποτέ δεδομενα, εστειλαν μια υπερβολικη εναντι καταναλωση στον παροχο (ή την φυτεψε ο παροχος τοσο και την βαφτισε ΔΕΔΔΗΕ Εκκαθαριστικη Μετρηση) και ευτυχως ειχα παρει και ειχα δωσει μετρησεις απο το ρολοι και βγηκε λογαριασμος με αυτες αλλιως θα πληρωνα διπλασιο λογαριασμο τωρα απο το πουθενα.

Συμπέρασμα. Κάτι συμβαίνει τώρα τελευταία με την τηλεμετρία και δεν είναι μεμονωμένο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sebu είπε

Ακριβως το ίδιο και  σε μένα!!!!!

Κάτι συμβαίνει με τον ΔΕΔΔΗΕ....

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Sebu said:

ια Μαιο 2025 δεν τραβηξε ποτε δεδομενα απο τηλεμετρηση.

Yeap, 20/5 ήταν υποτίθεται και σε μένα η μέτρηση και δεν έχει βγει ακόμα λογαριασμός.

Δημοσ.
11 minutes ago, Thresh said:

Yeap, 20/5 ήταν υποτίθεται και σε μένα η μέτρηση και δεν έχει βγει ακόμα λογαριασμός.

Και σε μενα 28/5 ηταν.

Ευτυχως που εδωσα μετρησεις στο παροχο μονος μου καποιες μερες αργοτερα με βαση τις πραγματικες τιμες του ρολογιου και βγηκε ηδη λογαριασμος. 

Πλεον αν βλεπω οτι ο ΔΕΔΔΗΕ στο app του δεν εχει τραβηξει μετρησεις με την τηλεμετρηση εως και +2 μερες μετα την οριζομενη ημερομηνια, θα μπαινω στο σαιτ του παροχου και θα δινω τιμες. Και ισως απο τον επομενο αν συμβει ξανα αυτο να δινω την μετρηση και στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ να εχουν και οι δυο τις ιδιες τιμες.

Δημοσ.

Σχετικά με τις μετρήσεις από ΔΕΔΔΗΕ, μου έβαλαν εδώ και δυόμιση μήνες τον έξυπνο μετρητή(αλλάζουν πρώτα αυτούς που έχουν τριφασικό) και μου είχαν πει οτι η μέτρηση θα γίνεται αυτόματα. Έλα όμως που στις 04/06/2025 μου χτύπησαν το κουδούνι και μου είπαν οτι είναι από ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οτι έχουν εντολή να έρχονται και να βγάζουν φώτο με το ταμπλετ και την συνολική κατανάλωση και την κανονική και την μειωμένη(νυχτερινό). Και από τον επόμενο μήνα αυτό θα γίνεται κάθε μήνα.
Δηλαδή για ποιο λόγο αλλάζουν τους μετρητές με τηλεμετρούμενους αν έρχονται να περνούν τις μετρήσεις στο τάμπλετ και μετά να βγάζουν και φώτο?

Επίσης μόλις έφυγε ο υπάλληλος πήγα να πάρω κι εγώ τις μετρήσεις για να ξέρω τι μου γίνεται. Ο μετρητής έγραφε 850 στο ημερήσιο και 245 στο μειωμένο και από ΔΕΔΔΗΕ έχουν περάσει 840 και 242. 

Δημοσ.

Τέλη Μαίου ήρθαν και στη γειτονιά μου και αλλάξαν όλα τα παλιά ρολόγια. Σε ερώτηση μου αν είναι έξυπνοι μετρητές μου είπαν ότι απο δω και πέρα θα παίρνουν τις μετρήσεις αυτόματα και δε θα χρειάζεται να έρχονται.
Έλα που όμως 2/6 ήρθαν απο το ΔΕΔΔΗΕ και μου βαρουν το κουδούνι για μέτρηση.

Δε ξέρω τι έχει συμβεί. Μια ακόμη φορά κοροιδία;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jokercell είπε

Τέλη Μαίου ήρθαν και στη γειτονιά μου και αλλάξαν όλα τα παλιά ρολόγια. Σε ερώτηση μου αν είναι έξυπνοι μετρητές μου είπαν ότι απο δω και πέρα θα παίρνουν τις μετρήσεις αυτόματα και δε θα χρειάζεται να έρχονται.

Λογικό μου φαίνεται, σιγά μην ενημέρωσαν το μηχανογραφικό σύστημα για την αλλαγή των μετρητών, συν τον εργολάβο καταμέτρησης για την περιοχή

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, jokercell είπε

20 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Λογικό μου φαίνεται, σιγά μην ενημέρωσαν το μηχανογραφικό σύστημα για την αλλαγή των μετρητών, συν τον εργολάβο καταμέτρησης για την περιοχή

Ελπιζω σε διο τρια χρόνια να το εχουν ενημερώσει γιατι σε μενα είναι ο τέταρτος μήνας έναντι😡

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ελπιζω σε διο τρια χρόνια να το εχουν ενημερώσει γιατι σε μενα είναι ο τέταρτος μήνας έναντι😡

Δωσε μονος ένδειξη για να μην σου έρθει τίποτα απότομο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό θα κάνω και εγώ. Αλλά ποιο το νόημα των μετρητών με τηλεμετρία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mr.Vox είπε

Αυτό θα κάνω και εγώ. Αλλά ποιο το νόημα των μετρητών με τηλεμετρία;

Κάποια στιγμή θα το κάνουν μόνα τους.

Κάποια στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2025 στις 12:19 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Το ιδιο και εγώ αλλά εξήγησα σε προηγούμενο ποστ οτι οι άνθρωποι ειναι ανηκανοι.

Εγω ειχα παλιους μετρητες, ηρθαν τους αλλαξαν με νεους μετρητες που ξεκινουν απο το μηδεν.

Τωρα αυτοι στα συστηματα τους εδω και τέσσερεις μηνες εχουν τις παλιές ενδείξεις και ετσι ουτε εγω μπορώ να καταχωρήσω ενδείξεις, ουτε ο ιδιος ο υπάλληλος ουτε ο πάροχος τις δέχεται, ο δε υπαλληλος που έρχεται καθε μηνα την βγαζει στις καφετέριες, γιατί εχουν αλλάξει μετρητες σχεδον σε ολη την Καλλιθέα.

Αφηστε τέτοιο κράτος ουτε στην Αφρική 

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις χάσει επεισόδια, κανεις δεν μπορεί να δωσει ενδειξεις ούτε οι ιδιοι🤣🤣🤣

Screenshot_2025-06-17-16-30-19-59_b8880ff0b25f58a5c027452cf399ab49.jpg.6c25680d0eacddbce6bc2948c507b68a.jpg

999999kwh μονο στο ελαδισταν αυτα και αυτο που βλεπεις ειναι σημερα, αρα σε 10 μερες που ειναι η επομενη καταμετρηση παλι τα ιδια θα εχουμε🤣🤣🤣

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
7 hours ago, Ukforthemoment said:

Κάποια στιγμή θα το κάνουν μόνα τους.

Κάποια στιγμή.

Το προβλημα ειναι οταν το εκαναν απο μονα τους επι 1+ χρονο με τηλεμετρηση αυτοματα και ξαφνικα τον 16ο μηνα αποφασισε ο μετρητης να αυτονομηθει και να μην στειλει μετρηση 😋 οπως στην περιπτωση μου λχ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...