takoulou Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ 53 λεπτά πριν, Deargr είπε Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος . Πως θα αλλαξουν τον μετρητη με ηλεκτρονικο σε μονοκατοικια που λειπουν στην δουλεια τους τα πρωινα οι ιδιοκτητες και τα ρολογια ειναι μεσα στην εισοδο ???? Θα υπάρξει ειδοποίηση.. Θα βάλουν έντυπο.. Η θα παρουν κάποιο τηλέφωνο.. 1
ardi21 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ Επειδη δεν εχω καταλαβει. Μπορεις να κανεις καποια αιτηση να σου αλλαξουν τον μετρητη με ψηφιακο και ολο το κοστος ειναι δικο σου? Η μαζικη αλλαγη μετρητων, που λενε οτι θα αρχισει καποια στιγμη, θα ειναι δωρεαν?
takoulou Δημοσ. Παρασκευή στις 04:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:32 πμ 9 ώρες πριν, ardi21 είπε Επειδη δεν εχω καταλαβει. Μπορεις να κανεις καποια αιτηση να σου αλλαξουν τον μετρητη με ψηφιακο και ολο το κοστος ειναι δικο σου? Η μαζικη αλλαγη μετρητων, που λενε οτι θα αρχισει καποια στιγμη, θα ειναι δωρεαν? Δεν γίνεται εσύ να ζητήσεις την αλλαγή του μετρητή.. Θα γίνει έτσι και αλλιώς από τον Δεδδηε.. Υπομονή θα έρθει και και η σειρά σου.. Αλλάζουν σταδιακά.. 1
Strat8 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:08 μμ Αρχές Σεπτεμβρίου ήρθαν απο ΔΕΔΔΗΕ και μας έβαλαν τους καινούργιους μετρητές. Πριν απο λίγες μέρες ήρθαν απο ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσουν. Μα καλά, δεν υποτίθεται οτι στέλνουν τα δεδομένα αυτόματα πλέον; Ακόμα και με τους καινούργιους πρέπει να έρχονται;
Sebu Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ 35 minutes ago, Strat8 said: Αρχές Σεπτεμβρίου ήρθαν απο ΔΕΔΔΗΕ και μας έβαλαν τους καινούργιους μετρητές. Πριν απο λίγες μέρες ήρθαν απο ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσουν. Μα καλά, δεν υποτίθεται οτι στέλνουν τα δεδομένα αυτόματα πλέον; Ακόμα και με τους καινούργιους πρέπει να έρχονται; Μήπως ακόμα δεν εχοθν βάλει sim στο μετρητή σου; Αν δεν έχει sim δεν μπορεί να λειτουργήσει το μόντεμ για να στειλει δεδομένα. επισης συμβαίνει συχνά ακόμα κ σε ψηφιακό με τηλεμετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ να παίρνει μέτρηση από συνεργείο ιδίως σε πολυκατοικίες που το 90% των μετρητών είναι αναλογικοι, καταμετρητες νέοι που δεν ξέρουν ακόμα παίρνουν μέτρηση από όλους κ τους ψηφιακούς.
Strat8 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ 56 λεπτά πριν, Sebu είπε Μήπως ακόμα δεν εχοθν βάλει sim στο μετρητή σου; Αν δεν έχει sim δεν μπορεί να λειτουργήσει το μόντεμ για να στειλει δεδομένα. επισης συμβαίνει συχνά ακόμα κ σε ψηφιακό με τηλεμετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ να παίρνει μέτρηση από συνεργείο ιδίως σε πολυκατοικίες που το 90% των μετρητών είναι αναλογικοι, καταμετρητες νέοι που δεν ξέρουν ακόμα παίρνουν μέτρηση από όλους κ τους ψηφιακούς. Δεν έχω ιδέα αν έβαλαν sim... αναβοσβήνει πάντως ένα πορτοκαλί LEDακι σε όλους τους μετρητές (έχουν αλλαχτεί όλοι, είμαστε λίγα διαμερίσματα μόνο). Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό.
takoulou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 10/10/2025 στις 1:45 ΜΜ, Sebu είπε Μήπως ακόμα δεν εχοθν βάλει sim στο μετρητή σου; Αν δεν έχει sim δεν μπορεί να λειτουργήσει το μόντεμ για να στειλει δεδομένα. επισης συμβαίνει συχνά ακόμα κ σε ψηφιακό με τηλεμετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ να παίρνει μέτρηση από συνεργείο ιδίως σε πολυκατοικίες που το 90% των μετρητών είναι αναλογικοι, καταμετρητες νέοι που δεν ξέρουν ακόμα παίρνουν μέτρηση από όλους κ τους ψηφιακούς. Καλημέρα.. Ακόμα υπάρχει λίγο πρόβλημα με τους ηλεκτρονικούς μετρητές.. Δεν στέλνουν στοιχεία.. Υπάρχει λίγο θέμα και το ξέρουν αυτό στον Δεδδηε.. Μπαίνουν συνέχεια τέτοιοι μετρητές.. Και τα συστήματα ακόμα δεν δουλεύουν.. Εξάλλου δεν έχει γίνει ακόμα το κτήριο και το κέντρο της τηλεμετρησης..
Sebu Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 hour ago, takoulou said: Καλημέρα.. Ακόμα υπάρχει λίγο πρόβλημα με τους ηλεκτρονικούς μετρητές.. Δεν στέλνουν στοιχεία.. Υπάρχει λίγο θέμα και το ξέρουν αυτό στον Δεδδηε.. Μπαίνουν συνέχεια τέτοιοι μετρητές.. Και τα συστήματα ακόμα δεν δουλεύουν.. Εξάλλου δεν έχει γίνει ακόμα το κτήριο και το κέντρο της τηλεμετρησης.. Καλημερα..Αυτο δεν ισχυει γιατι εχω ηλεκτρονικο μετρητη απο το καλοκαιρι του 2023 και απο το Γεναρη του 2024 που εβαλαν sim τραβανε αυτοματα μετρηση με τηλεμετρηση. Το γνωριζω γιατι οι μετρησεις που τραβανε καθε φορα ειναι γυρω στα μεσανυχτα/νωρις ξημερωματα και συμφωνουν παρα ελαχιστες κιλοβατωρες με τις μετρησεις που εχω παρει το προηγουμενο βραδυ ή με λιγη παραπανω διαφορα με τις μετρησεις που εχω παρει το επομενο μεσημερι. Οποτε δεν ερχεται καταμετρητης να μετρησει νυχτιατικο σιγουρα. Ομοιως η υπολοιπη πολυκατοικια που εχει ακομα αναλογικα ρολογια και το κοινοχρηστο, μετριουνται και ερχονται οι λογαριασμοι (ειναι ολοι ΔΕΗ) σε διαφορετικη ημερομηνια απο εμενα, τοτε που προφανως ερχεται καταμετρητης και τα μετραει. Μονο ενα μηνα το Μαιο του 2025 καναν καποια μακακια και δεν τραβηξαν τηλεμετρηση απο το ΔΕΔΔΗΕ και εδωσα απευθειας στον παροχο.
takoulou Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 23 λεπτά πριν, Sebu είπε Καλημερα..Αυτο δεν ισχυει γιατι εχω ηλεκτρονικο μετρητη απο το καλοκαιρι του 2023 και απο το Γεναρη του 2024 που εβαλαν sim τραβανε αυτοματα μετρηση με τηλεμετρηση. Το γνωριζω γιατι οι μετρησεις που τραβανε καθε φορα ειναι γυρω στα μεσανυχτα/νωρις ξημερωματα και συμφωνουν παρα ελαχιστες κιλοβατωρες με τις μετρησεις που εχω παρει το προηγουμενο βραδυ ή με λιγη παραπανω διαφορα με τις μετρησεις που εχω παρει το επομενο μεσημερι. Οποτε δεν ερχεται καταμετρητης να μετρησει νυχτιατικο σιγουρα. Ομοιως η υπολοιπη πολυκατοικια που εχει ακομα αναλογικα ρολογια και το κοινοχρηστο, μετριουνται και ερχονται οι λογαριασμοι (ειναι ολοι ΔΕΗ) σε διαφορετικη ημερομηνια απο εμενα, τοτε που προφανως ερχεται καταμετρητης και τα μετραει. Μονο ενα μηνα το Μαιο του 2025 καναν καποια μακακια και δεν τραβηξαν τηλεμετρηση απο το ΔΕΔΔΗΕ και εδωσα απευθειας στον παροχο. Ισχύει... Ότι υπάρχει κάποιο θέμα με την τηλεμετρηση.. Και όχι σε όλες τις ηλεκτρονικές παροχές και τις περιοχές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα