Gvalaor Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Δοκιμάζω και από κινητό, πάλι το ίδιο μου βγάζει. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα μήπως;
Gvalaor Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Παρακαλώ πολύ για την βοήθεια των admins στο παραπάνω θέμα που περιγράφω. Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός ως προς τις φωτογραφίες που πρέπει να συνοδεύουν μια αγγελία. Εδώ και καιρό δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το παραπάνω μήνυμα λάθους;;;
StamTheMan Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Εχει αλλαξει κατι με τα reactions? Τελευταια μου βγαζει συνεχεια οτι εφτασα στο οριο.
StamTheMan Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Και επανερχομαι. Πως οριζεται το οριο; Πηγα να κανω δευτερο reaction σημερα και εφαγα ακυρο. @Hal9000
korakios Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σε iOS Safari & Firefox έχει πέσει γερό malware στην κεντρική σελίδα Δύσκολο να κάνεις ακύρωση , θέλει νίντζα κινήσεις να προλάβεις να πας σε υποσελίδα . Επεξ/σία 17 Απριλίου από korakios
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου On 17/04/2025 at 15:22, korakios said: Σε iOS Safari & Firefox έχει πέσει γερό malware στην κεντρική σελίδα Καταραμένα Google Ads, blocked/fixed.
korakios Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Καταραμένα Google Ads, blocked/fixed. σε iOS βαριέμαι να ασχολούμαι με adblock , το θέμα ήταν οτι δεν ήταν απλή διαφήμιση αλλά μπλόκαρε τη σελίδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 4 minutes ago, korakios said: σε iOS βαριέμαι να ασχολούμαι με adblock , το θέμα ήταν οτι δεν ήταν απλή διαφήμιση αλλά μπλόκαρε τη σελίδα Εννοώ ότι το μπλοκάραμε κι έφτιαξε λογικά. 😛 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα