turbat0s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, daPro είπε Αποτι κατάλαβα είναι μόνο παραλαβή απτό κατάστημα οι προσφορές? Και λογικά προβλέπεται ταχύτατη εξάντληση των όποιων αποθεμάτων 1
UncleKim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Βασικά σου λέει, έλα στις 17:00 σήμερα στο River West, για να αγοράσεις τα προιόντα σε αυτές τις τιμές. Ξαναλέω, εν μέσω COVID, σε εμπορικό κέντρο, δεν μου ακούγεται και η καλύτερη ιδέα. 3 1
andreas1gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, UncleKim είπε Ξαναλέω, εν μέσω COVID, σε εμπορικό κέντρο, δεν μου ακούγεται και η καλύτερη ιδέα. Βάζεις 2-3 ΚΝ95 την μια επάνω στην άλλη, γάντια μιας χρήσης και πας… Περισσότερο κινδυνεύεις να κολλήσεις στο μετρό που γίνετε Ο πανικός… 2 1
siopilakis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, UncleKim είπε Βασικά σου λέει, έλα στις 17:00 σήμερα στο River West, για να αγοράσεις τα προιόντα σε αυτές τις τιμές. Ξαναλέω, εν μέσω COVID, σε εμπορικό κέντρο, δεν μου ακούγεται και η καλύτερη ιδέα. Σίγουρα θα υπάρχει ουρά πάντως το κατάστημα είναι στον νέο χώρο του εμπορικού κέντρου που είναι εξωτερικός. Κρίμα που έτυχε κ είμαι εκτός Αθηνών για 2 ημέρες και μένω και κοντά...καιρός για οικονομία!
UncleKim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Βάζεις 2-3 ΚΝ95 την μια επάνω στην άλλη, γάντια μιας χρήσης και πας… Περισσότερο κινδυνεύεις να κολλήσεις στο μετρό που γίνετε Ο πανικός… Σίγουρα κινδυνεύεις περισσότερο στο μετρό δεν αντιλέγω. Αλλά εντάξει, μου φαίνεται κάπως. That's all. 1
Doubt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, siopilakis είπε Σίγουρα θα υπάρχει ουρά πάντως το κατάστημα είναι στον νέο χώρο του εμπορικού κέντρου που είναι εξωτερικός. Κρίμα που έτυχε κ είμαι εκτός Αθηνών για 2 ημέρες και μένω και κοντά...καιρός για οικονομία! Χρήσιμη η διευκρίνιση, δεν έχω επισκεφθεί ακόμα το Open. Ευκαιρία είναι 👍
UncleKim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, siopilakis είπε Σίγουρα θα υπάρχει ουρά πάντως το κατάστημα είναι στον νέο χώρο του εμπορικού κέντρου που είναι εξωτερικός. Κρίμα που έτυχε κ είμαι εκτός Αθηνών για 2 ημέρες και μένω και κοντά...καιρός για οικονομία! Ε τώρα θα γκρινιάξω για το κρύο χαχαχαχ (Καλύτερα έξω προφανώς)
kaktos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Innersense είπε Είναι σίγουρα και για την Cleaner Light η διόρθωση; Παιδιά μια διευκρίνιση όντως. Για ποια σκούπα είναι η αλλαγή τιμής για τη ρομποτική ή την Cleaner Light;
kaktos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Nikoleo είπε Το καταστημα που βρισκεται; Στο river west, στον Κηφισό, δίπλα στο ΙΚΕΑ. 1
Antretng Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Βάζεις 2-3 ΚΝ95 την μια επάνω στην άλλη, γάντια μιας χρήσης και πας… Περισσότερο κινδυνεύεις να κολλήσεις στο μετρό που γίνετε Ο πανικός… Το θέμα είναι οι ουρές που θα υπάρχουν λόγω των μέτρων covid. 1
Federacion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ζητώ συγγνώμη σε όσους δεν άνοιγε η εικόνα. Θα προσθέσω και το απλό κείμενο που έφτιαξε ο φίλος. Κάποιες προσφορές είναι οκ, κάποιες δεν είναι και τπτ φοβερό. το λέω για να ξέρετε πως δεν κάνω διαφήμιση σε καμία περίπτωση.
skar1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Τιμές skroutz με επίσημη εγγύηση, κρίμα να είναι αρκετά μακριά για πολλούς το κατάστημα.
mobile_32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δεν είναι κ τρελές οι προσφορές για να πας να στηθείς στο κρύο και με συνωστισμό. 17:00 θα έχει και κρύο όσο κ να πεις γιατί νυχτώνει (αφού είναι σε εξωτερικό χώρο .....). Βλέπω ότι σιγά σιγά τα μαγαζιά θέλουν να φέρουν κόσμο πίσω στα καταστήματα (βλέπε παράδειγμα το νήμα για προσφορές από τα καταστήματα του ικεα που δεν τις είχε on line). Αλλά καλός η κακός δεν νομίζω ότι έχει έρθει η εποχή για να πηγαίνουμε μαζικά στα καταστήματα......άσε που ήρθε και ο λογαριασμός της ΔΕΗ 😱 1
PaNtErAz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, mobile_32 είπε Δεν είναι κ τρελές οι προσφορές για να πας να στηθείς στο κρύο και με συνωστισμό. 17:00 θα έχει και κρύο όσο κ να πεις γιατί νυχτώνει (αφού είναι σε εξωτερικό χώρο .....). Βλέπω ότι σιγά σιγά τα μαγαζιά θέλουν να φέρουν κόσμο πίσω στα καταστήματα (βλέπε παράδειγμα το νήμα για προσφορές από τα καταστήματα του ικεα που δεν τις είχε on line). Αλλά καλός η κακός δεν νομίζω ότι έχει έρθει η εποχή για να πηγαίνουμε μαζικά στα καταστήματα......άσε που ήρθε και ο λογαριασμός της ΔΕΗ 😱 Ε καλά όχι και δεν είναι τρελές οι προσφορές! Οταν το κορυφαιό της Xiaomi το έχει στα 499€ και στο Skroytz ξεκινάει από 637+ από αμφιλεγόμενα μαγαζιά και χωρίς εγγύηση ε είναι τρελή προσφορά: https://www.skroutz.gr/s/31700799/Xiaomi-11T-Pro-5G-8GB-256GB-Meteorite-Gray.html 1
TheDay2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σε περίοδο πανδημίας και με όσες θυσίες έχουν γίνει απ όλους μας, είναι τουλάχιστον άστοχο να κάνεις promo με φυσική παρουσία και ουρές. 11 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις