Προς το περιεχόμενο

This girl is driving me crazy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους,

Θελω την γνωμη σας. Λοιπον πριν κανενα μηνα βρεθηκαμε, σε κοινη παρεα, με κοπελα την οποια την ηξερα απο παλια. Το βραδυ κυλισε πολυ καλα, με συζητηση γελιο και τα λοιπα. Βγηκαμε και για καφε την επομενη μερα, τα ιδια. Γενικα οποτε βρισκομαστε περναμε υπεροχα και υπαρχει χημεια! Και η ιδια μου το ειπε. Εκανα και κινηση με επιτυχια. 

Ωστοσο, βρισκεται σε αλλη περιοχη της Αθηνας (στην αλλη ακρη), οποτε δεν βρισκομαστε συχνα. Το θεμα ποιο ειναι. Στα μηνυματα δεν ειναι καθολου θερμη. Οκ ψιλοσυζηταμε, κανουμε πλακα αλλα πολλες φορες φαινεται σαν να μην θελει να μιλησει. Μαλιστα χθες με αφησε στο "Διαβαστηκε". Δεν ξερω τι φαση. Γενικα με γυναικες δεν ειχα ποτε θεμα αλλα με αυτη την τυπισσα εχω κολλησει. Ειπα δεν θα στειλω μεχρι να μου απαντησει κατι. Για πειτε γνωμες.

Επεξ/σία από christano
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πάνω από τα μέσσετζερ όλη την ημέρα.

Συμφωνω. Δεν μιλαω για ποσοτητα αλλα για ποιοτητα μηνυματων!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Μπορεί να μιλάει και με άλλους , η ηλικία παίζει τον ρόλο της.

Αυτο το εχω σκεφτει γιατι και εγω μιλαω με αλλες. Αλλα αυτο δεν με αποτρεπει στο να της μιλαω θερμα και να της δειχνω ενδιαφερον. Ειναι στην ηλικια μου, 29. 

Δημοσ.

Και που το ξέρεις τι δέχεται και τι όχι ? Εσύ είπες πως κάνατε παρέα παλιά , εγώ πιστεύω πως και οι 2 ψάχνετε εναλλακτικές λύσεις καλύτερες ή απλώς περνάτε την ώρα σας μέχρι να πάρετε την απόφαση να βρείτε κάτι σοβαρό.

Δημοσ.

Λες ότι την κοπέλα την ξέρεις από παλιά. Πώς μιλούσατε παλιότερα; Ήταν στο ίδιο μοτίβο και τότε; Κάποιοι άνθρωποι, καλώς ή κακώς, δεν είναι του γραπτού. Μπορεί να φαίνονται απόμακροι, οτιδήποτε, και να επιδιώκουν την δια ζώσης επαφή ή/και την τηλεφωνική. 

Κρίνουμε απ' το σύνολο, όχι μεμονωμένα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christano είπε

Καλημερα σε ολους,

Θελω την γνωμη σας. Λοιπον πριν κανενα μηνα βρεθηκαμε, σε κοινη παρεα, με κοπελα την οποια την ηξερα απο παλια. Το βραδυ κυλισε πολυ καλα, με συζητηση γελιο και τα λοιπα. Βγηκαμε και για καφε την επομενη μερα, τα ιδια. Γενικα οποτε βρισκομαστε περναμε υπεροχα και υπαρχει χημεια! Και η ιδια μου το ειπε. Εκανα και κινηση με επιτυχια. 

Ωστοσο, βρισκεται σε αλλη περιοχη της Αθηνας (στην αλλη ακρη), οποτε δεν βρισκομαστε συχνα. Το θεμα ποιο ειναι. Στα μηνυματα δεν ειναι καθολου θερμη. Οκ ψιλοσυζηταμε, κανουμε πλακα αλλα πολλες φορες φαινεται σαν να μην θελει να μιλησει. Μαλιστα χθες με αφησε στο "Διαβαστηκε". Δεν ξερω τι φαση. Γενικα με γυναικες δεν ειχα ποτε θεμα αλλα με αυτη την τυπισσα εχω κολλησει. Ειπα δεν θα στειλω μεχρι να μου απαντησει κατι. Για πειτε γνωμες.

Ηλικια και των 2 σας?

Δημοσ.

Ξεκάθαρη αντισόσιαλμίντια περίπτωση το κορίτσι, είναι φαν της άμεσης προσωπικής επαφής, κοίτα να το εκμεταλλευτείς...

Τύπε σου'λαχε λαχείο, τέτοια κορίτσα σπανίζουν στην εποχή μας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christano είπε

Συμφωνω. Δεν μιλαω για ποσοτητα αλλα για ποιοτητα μηνυματων!

Έχω γνωρίσει άτομα ( είμαι ένας από αυτούς ) που ενώ στον έξω κόσμο είναι τέρμα κοινωνικοί η ψυχή και χαρά της παρέας στα social είναι τέρμα φαντάσματα , όποιος και να τους στείλει σύντομες απαντήσεις μετά απο αρκετή ώρα και πολλά "διαβάστηκε". 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πάνω από τα μέσσετζερ όλη την ημέρα.

Μεγάλο ψέμα. Παλιά με τα 3310 ναι. Στην σήμερον ημέρα οποίος δεν απαντάει το κάνει επίτηδες.

Δεν μας κοροϊδεύετε άλλο κοριτσάκια, ότι διαβάζετε, δουλεύετε κλπ κλπ

Επεξ/σία από Land-decked
Δημοσ.

Όταν μια διαπροσωπική σχέση οποιουδήποτε είδους, δεν έχει σε εύλογο διάστημα την κατάληξη που επιθυμούμε, 99,9% δεν θα την αποκτήσει ποτέ.

Η αγωνία μας να ευοδωθεί (συνήθως λόγω έλλειψης εναλλακτικών), μας κάνει να μην βλέπουμε την μεγάλη εικόνα και να στεκόμαστε σε ανούσιες λεπτομέρειες τις οποίες βαφτίζουμε θετικούς οιωνούς. Αποτέλεσμα να επενδύουμε χρόνο και κυρίως ενέργεια κυνηγώντας την ουρά μας και βυθιζόμενοι σε μια κινούμενη άμμο που μόνοι μας στήσαμε. Σπάνια δεν την έχει πατήσει κανείς, έστω μία φορά.

Ό,τι δεν τσουλάει, ό,τι δεν ρέει, το αφήνουμε και πάμε παρακάτω. Το γιατί δεν τσουλάει δεν είναι δουλειά μας να το πούμε και το κυριότερο, και να το ξέρουμε δεν προσφέρει τίποτα και δεν αλλάζει τα δεδομένα.

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...