Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καλή φυσική κατάσταση, πάω γυμναστήριο συστηματικά αλλά θα ήθελα ίσως κάτι σε άθλημα ή κάτι ομαδικό. Ταυτόχρονα αν γίνεται θα ήθελα να γνωρίσω και λίγο κόσμο. Ξέρω πάρα πολλά άτομα γενικά, ειδικά όμως μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Είναι όλοι από τη δουλειά, ακόμα και οι κολλητοί μου, θα θελα λίγο να ξεφύγω από αυτό να έχω κάποιον που να μην έχει σχέση με όλα αυτά. Υπέθεσα ότι μια δραστηριότητα μπορεί να συνδυάσει κοινωνικοποίηση (δεν εννοώ γκομενάκια) και άθληση. Στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας ιδανικά.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εμείς πηγαίναμε για περπάτημα στο βουνό (ορειβασία τρέκινγκ κ.λ.π.). Πολύς κόσμος πολλές γνωριμίες (30 άτομα). Όλα κόπηκαν λόγο κόβιτ. Βρες κάποια ομάδα και ξεκίνα μόλις ανοίξουν όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να κανεις κοινωνικοποιηση αλλα πρεπει να πας σε group courses π.χ. les mills (π.χ. body pump κλπ.) ειτε crossfit.

Επεξ/σία από epp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρα τωρα, ασχολησου με τον χορο. Αν ασχοληθεις πολυ και γυμναζεσαι και γνωριζεις κοσμο (και γκομενακια, μην τα αφηνουμε απο εξω) και πας σε event κατα περιοδους και εχει "φάση".

Υ.Γ. Θα σου εδειχνα βιντεο απο τις παραστασεις μας αλλα ειμαι η ντροπη της σαλσα.

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 1
Δημοσ.

Πολεμικές τέχνες όπως Jiu Jitsu, σχολές ή συγκεντρώσεις για χορό (όχι νταούλια και κλαρίνα) ή παίρνεις σβάρνα όλα τα καφέ και απλά κάνεις χαβαλέ με το προσωπικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηγαινε σκοποβολη. θα εχεις πιο πολυ χρονο να πιασεις κουβεντα με τα παιδια της ομαδας και των παραδιπλα. εγω οταν πηγαινα πιο παλια περνουσα μια χαρα, φερναμε μπινελικια, καφεδες, βαζαμε κ μουσικουλα και ριχναμε. στο χαιδαρι αυτα

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Ταυτόχρονα αν γίνεται θα ήθελα να γνωρίσω και λίγο κόσμο. Ξέρω πάρα πολλά άτομα γενικά, ειδικά όμως μου έχουν σπάσει τα νεύρα. 

Να κάνω τις συστάσεις..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dbrillis είπε

Θα σου εδειχνα βιντεο απο τις παραστασεις μας αλλα ειμαι η ντροπη της σαλσα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΟΟ!

#xios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...