alimentas Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για να πουμε κ κατι που οντως αξιζει με χιλια στις προσφορες κουζινας που θα βαλει το lidl ,εχει ενα φτυαρι πιτσας ΤΟΠ με λαβη μεγαλη κ επιφανεια 30 x 30 στα 7 ευρω !!!!! Οπως κ επισης εναν κοφτη πιτσας επισης στα 7ευρω.Πολυ ωραιο εργαλειο επισης οποιος κανει κ πιτσες στυλ newyork,bari style κτλ που δεν εχουν στεφανι ωστε να το χαλασεις. Τα παιρνεις κ μαζι μ ενα turning peel απο τεμου εχεις ενα αρχικο kit με οτι χρειαζεσαι απο αξεσουαρ μ ενα 20 αρι https://www.lidl-hellas.gr/p/grllmeister-spatoyla-koftis-pitsas/p10057945?pageId=10073814&tabCode=Current_Sales_Week Επεξ/σία 20 Ιουνίου από alimentas 1
tsoupas7 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, alimentas είπε Για να πουμε κ κατι που οντως αξιζει με χιλια στις προσφορες κουζινας που θα βαλει το lidl ,εχει ενα φτυαρι πιτσας ΤΟΠ με λαβη μεγαλη κ επιφανεια 30 x 30 στα 7 ευρω !!!!! Οπως κ επισης εναν κοφτη πιτσας επισης στα 7ευρω.Πολυ ωραιο εργαλειο επισης οποιος κανει κ πιτσες στυλ newyork,bari style κτλ που δεν εχουν στεφανι ωστε να το χαλασεις. Τα παιρνεις κ μαζι μ ενα turning peel απο τεμου εχεις ενα αρχικο kit με οτι χρειαζεσαι απο αξεσουαρ μ ενα 20 αρι https://www.lidl-hellas.gr/p/grllmeister-spatoyla-koftis-pitsas/p10057945?pageId=10073814&tabCode=Current_Sales_Week αυτο ακριβως σκεφτομουν. θα παω δευτερα πρωι να τσιμπησω 1+1. και να ριξω και μια ματια στο φουρνακι.
-orestis- Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά και από μένα. ποια είναι η γνώμη σας; 14
Giwrgos_M Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Πολύ καλός φίλε Σε τι φούρνο ψήνεις; 3 ώρες πριν, alimentas είπε Για να πουμε κ κατι που οντως αξιζει με χιλια στις προσφορες κουζινας που θα βαλει το lidl ,εχει ενα φτυαρι πιτσας ΤΟΠ με λαβη μεγαλη κ επιφανεια 30 x 30 στα 7 ευρω !!!!! Οπως κ επισης εναν κοφτη πιτσας επισης στα 7ευρω.Πολυ ωραιο εργαλειο επισης οποιος κανει κ πιτσες στυλ newyork,bari style κτλ που δεν εχουν στεφανι ωστε να το χαλασεις. Τα παιρνεις κ μαζι μ ενα turning peel απο τεμου εχεις ενα αρχικο kit με οτι χρειαζεσαι απο αξεσουαρ μ ενα 20 αρι https://www.lidl-hellas.gr/p/grllmeister-spatoyla-koftis-pitsas/p10057945?pageId=10073814&tabCode=Current_Sales_Week 30*30 μικρό είναι αλλά για τα λεφτά του μια χαρά. Βασικά είναι ιδανικό για το φουρνακι του lidl. Εγω αγόρασα από aliexpress αυτό. Φοβερό, κάνεις πίτσα μεγάλη.
-orestis- Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Πολύ καλός φίλε Σε τι φούρνο ψήνεις; Forno ‘o Munaciello Γενικά ακόμα τον μαθαίνω, πειραματιζομαι και ψάχνομαι!!!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 4 ώρες πριν, -orestis- είπε Forno ‘o Munaciello Γενικά ακόμα τον μαθαίνω, πειραματιζομαι και ψάχνομαι!!! Στο malati di pizza νομίζω έχουν ένα τέτοιο. https://www.instagram.com/reel/DJ3yp7YoZU2/?igsh=MWN6ZHhrNWI2ZGVnbQ==
alimentas Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε Πολύ καλός φίλε Σε τι φούρνο ψήνεις; 30*30 μικρό είναι αλλά για τα λεφτά του μια χαρά. Βασικά είναι ιδανικό για το φουρνακι του lidl. Εγω αγόρασα από aliexpress αυτό. Φοβερό, κάνεις πίτσα μεγάλη. Οριακά αν το στρετσαρεις βγάλεις 12αρα πίτσα.Μιλαμε στα 7 ευρώ δεν παίζει πιο φτηνό.Ουτε το τέμου δεν τα έχει τοσο. Στα 25 έχεις επιλογές αρκετές αλλά αυτό που έβαλες φαίνεται πολύ τούμπανο για το μέγεθός.Κολλαει καθολου?
Giwrgos_M Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Όχι καθολου δεν κολλάει εφόσον ανοίξεις το ζυμάρι σε αλευρι Επίσης οι τρύπες βοηθάνε να πέσει το αλεύρι πριν βάλεις την πίτσα. Οπότε δεν καίγεται να μαυρίσει ο πάτος. Πριν βάλω την πίτσα κάνω μπρος πίσω κάνα 2 φορές και πέφτει κάτω το αλεύρι. Οπότε μπαίνει καθαρή η πίτσα μέσα
Imortal_for_ever Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Μηπως να κανουμε μια ανακεφαλαίωση τι υπαρχει αυτη την στιγμη για γκαζι και ποιες οι διαφορες απο πλευρας διαστασεων εως 400ευρω ;
GeorgeVasil Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου παιδια το φουρνακι απο το lidl πολυ μικρο δεν ειναι? εννοώ και ως προς το υψος για σωστη διαχείριση...πολυ ταλαιπα φαινετε...
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Εγώ πιστεύω με σωστή διαχείριση φλόγας και θερμοκρασίας παίρνεις καλό αποτέλεσμα. Όπως σε όλα τα φουρνακια θέλει να βρεις τα πατήματα τους. Αν δεν είναι κάποιος διατεθειμένος να δώσει 500-600€ και από το να μείνει στον ηλεκτρικό φούρνο τότε ας το αγοράσει Όλα θέλουν τις δοκιμές τους. Όσο για το μέγεθος ναι είναι οριακο ναι 2
slaughter Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Καλημέρα για πείτε μια άποψη για την δική μου προσπάθεια? 24 poolish -200ml water - 200gr 00 flour - 5gr yeast 200ml water + 400gr 00 flour +15gr salt όλο το ζύμωμα στο χέρι (δεν έχουμε mixer) Ψημένη σε BBQ Υγραερίου σε πέτρα πίτσας. Χρόνος ψησίματος 2-3 λεπτά με θερμοκρασία κοντά στους 320-350 στο καπάκι και κάπου 300 στην πέτρα. Γεύση πολύ καλή αλλά νομίζω οτι έχουμε περιθώριο βελτίωσης (ειδικά στο άνοιγμα). Καμιά πρόταση για καλύτερο φούσκωμα ή καλύτερο στεφάνι? Ευχαριστώ
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Οριμανση;πως ώρες; Από το χρώμα που βλέπω νομίζω ότι η θερμοκρασία σου δν νομίζω να είναι 350 Εχεις laser και μέτρησες την πέτρα;
slaughter Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 minutes ago, Giwrgos_M said: Οριμανση;πως ώρες; Από το χρώμα που βλέπω νομίζω ότι η θερμοκρασία σου δν νομίζω να είναι 350 Εχεις laser και μέτρησες την πέτρα; 24 ώρες το poolish και μετά 30 λεπτά η ζύμη ξεκούραση και 2 ώρες σε μπάλες πριν το ψήσιμο (ακολούθησα αυτή την συνταγή) Ναι με laser την πέτρα αλλά δεν την μέτραγα σε κάθε pizza που έφτιαχνα.. αρχικά είχε πάει 320-330. Απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου βλέπω οτι αν είναι πάρα πολύ ζεστή η πέτρα μου βγαίνει πιο μαύρη/καμένη απο κάτω. Ακόμα δεν έχω βρει το sweet spot μεταξύ χρόνου και θερμοκρασίας νομίζω Καμιά πρόταση?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, GeorgeVasil είπε παιδια το φουρνακι απο το lidl πολυ μικρο δεν ειναι? εννοώ και ως προς το υψος για σωστη διαχείριση...πολυ ταλαιπα φαινετε... Εδω και ενα βιντεακι. Εμενα πιο πολυ με προβληματιζει ο καυστηρας που ειναι σε σχημα Π. Ψηνεις δλδ 3 πλευρες και αφηνεις τη μια. Θα πρεπει να γυριζεις πολυ συχνα για να μην την καψεις οπως το βλεπω, γιατι καποιες πλευρες θα ψηθουν πολυ περισσοτερο. Θα το προτιμουσα σε στυλ Γ να ψηνεις δυο και να αφηνεις δυο και να την γυριζεις απλα 180 μοιρες. Οπως λεει και στο βιντεο παντως, ειναι καλη φαση να πειραματιστει καποιος και να παιξει. 1 ώρα πριν, slaughter είπε Καλημέρα για πείτε μια άποψη για την δική μου προσπάθεια? Στο bbq λογω του οτι παιζεις σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες, θα ψησεις περισσοτερο και η βαση θα γινει τραγανη χωρις να παρει χρωμα απο πανω. Οταν θα εχουν λιωσει τα τυρια σου απο πανω, βγαλε την πιτσα και δωσε χρωμα με φλογιστρο. Δες στο παρακατω ποστ τη διαφορα στο πριν και το μετα. Ζεστανε στο φουλ να καψει καλα η πετρα και οταν ειναι να βαλεις την πιτσα κλεισε τον καυστηρα κατω απο την πετρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα