Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βασικό είναι είτε με lidl φουρνακι είτε με ooni αν δεν έχεις όρεξη να πειραματιστεις να κάνεις δοκιμές, να αποτύχεις κτλ μέχρι να φτάσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο, δεν θα πρόκειται να κάνει κανείς καλή πίτσα. 

Αλλά όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο απολαμβάνεις πίτσα τοπ! 

• Like 4
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας έχει βάλει τρελές φωτιές το Lidl! Από χτες εχω δει οτι υπάρχει από βίντεο και σίγουρα το καλύτερο αποτέλεσμα το έβγαλε o "malati di pizza", ο οποίος φάινεται οτι έχει αρκετή εμπειρία για να διαχειριστεί δυσκολίες.

Τα κύριο αρνητικό φαίνεται να είναι η πολύ μικρή επιφάνεια (λίγο μικρότερη από το koda12) που σε συνδυασμό με τους καυστήρες σε σχήμα Π, θα κάνουν δύσκολη τη ζωή ενός αρχάριου χρήστη.

Συνέπεια της μικρής επιφάνειας είναι και το μικρό μέγεθος της τελικής πίτσας, που σημαίνει περισσότερα ψησίματα και ίσως περισσότερη φύρα λόγω cornicione.

Από την άλλη έχει ένα δίκιο και ο φίλος zenor οτι για τα λεφτά της ίσως αξίζει να κάνεις το "αγροτικό" σου.

Δημοσ.

Aπο τη μια το κοστος δεν ειναι καθολου απαγορευτικο για δοκιμες, αλλα απο την αλλη θα πρεπει ο αγοραστης να μην απογοητευτει απο τα αποτελεσματα και τα παρατησει.

Οριστε η πρωτη μου στο koda 12.

image.png.efaf5d1d4fc9f19767eb6da2b8509654.png

• Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 3
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα το αγόραζα αν δεν ειχα. 

Ίσως το πάρει ο αδερφός μου, όποτε θα το τεστάρω στα άκρα 😀😀

Επειδή ξέρω από διαχείριση θερμοκρασίας και ζύμης γενικά πιστεύω θα βγάλουμε καλό αποτέλεσμα άμεσα 

Δημοσ.

είναι πραγματικά τόσο δελεαστικό το 100ρικο που σκέφτομαι να το πάρω απλά για να το δοκιμάσω και να δω αν αξίζει. 

Εντωμεταξύ εξωτερικό έχε παίξει και στα 79. Μπορεί να το βγάλει κάποια στιγμή με lidl plus κάνα 10ρικο κάτω ειδικά αν δεν πουλήσει πολύ.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

...Οριστε η πρωτη μου στο koda 12.

image.png.efaf5d1d4fc9f19767eb6da2b8509654.png

Πωωω χαρά στο κουράγιο σου να βγάλεις φωτογραφία μετά από αυτό. Λογικά  την ίδια μέρα εμφανίστηκαν αυτεπάγγελτα στο σπίτι σου: αστυνομία, πυροσβεστική και ιατροδικαστής 😂

Έχω μπει άσχημα στο τριπάκι για το lidl φουρνάκι και ονειρεύομαι στρογγυλό μπισκοτο σαπούτο και πατέντα που να τη γυρνάει σαν αυτό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και η δική μου πρώτη (και αποτυχημένη) πίτσα όταν ξεκίνησα. Με μια τρύπα ΝΑ στο κέντρο της (και όχι μόνο 😂).

20250209_143517.jpg

Επεξ/σία από purif
  • Like 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Luckees είπε

Πωωω χαρά στο κουράγιο σου να βγάλεις φωτογραφία μετά από αυτό. Λογικά  την ίδια μέρα εμφανίστηκαν αυτεπάγγελτα στο σπίτι σου: αστυνομία, πυροσβεστική και ιατροδικαστής 

Ειχα και κόσμο στο σπίτι φαντάσου. Ευτυχώς πάντα φτιάχνω πολλές. Οι επόμενες ήταν καλύτερες και φάγαμε κανονικά. Απλά ήθελα να δείξω ότι στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολο. Λίγο πιο μεγάλη πίτσα, λίγο πιο κοντά στη φλόγα, λίγο πιο μεγάλη φλόγα, λίγο περισσότερο χρόνο μέσα και θα βγει και σαν αυτό της φώτο. Γενικά ο μεγαλύτερος χώρος θα βοηθήσει τον αρχάριο παααααρα πολυ!! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Γενικά ο μεγαλύτερος χώρος θα βοηθήσει τον αρχάριο παααααρα πολυ!! 

ΑΥΤΟ.Στου lidl με 10 ιντσες επιφάνεια κ φλόγα σε σχήμα π!!! ας ετοιμαστούν οι υποψήφιοι αγοραστές να βγάλουν αρκετα παξιμάδια μάνα τσατσαρωνακης αντί για πίτσες 

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ το οονι 12αρι έχω ψήσει κάτι αλλά αποτυχημένες οι προσπάθειες για φουσκωτό κορνιτσιονε.... Δεν μπορώ να την ανοίξω σωστά μου φαίνεται και ακολούθως το double fermentation method. Τεσπα για το φουρνο πρακτικερ ισχυει πιστεύω ότι το "φθηνότερο είναι πιο ακριβο"...κάποια στιγμή θα πάρεις ένα οονι η ότι άλλο γνωστό και θα έχεις πεταξει για έμενα τα 100€ του πρακτικερ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mpregos είπε

Αγόρασα και εγώ το οονι 12αρι έχω ψήσει κάτι αλλά αποτυχημένες οι προσπάθειες για φουσκωτό κορνιτσιονε....

Αφου δεν εχει υψος και φτανει πολυ κοντα στη φλογα. Και γω γι αυτο το αλλαξα. Για κλασικη ναπολιτανικη που δεν εχει φουσκωτο κορνιτσιονε ειναι κομπλε.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε

Το βασικό είναι είτε με lidl φουρνακι είτε με ooni αν δεν έχεις όρεξη να πειραματιστεις να κάνεις δοκιμές, να αποτύχεις κτλ μέχρι να φτάσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο, δεν θα πρόκειται να κάνει κανείς καλή πίτσα. 

Αλλά όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο απολαμβάνεις πίτσα τοπ! 

ΟΚ πειστηκα, θα κρατησω τα 100€ μου να φαω 10 φορες πιτσα απεξω🤣

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, paylidis είπε

ΟΚ πειστηκα, θα κρατησω τα 100€ μου να φαω 10 φορες πιτσα απεξω🤣

Ρε πάρτην και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...