Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατερας μου πριν λιγα χρονια αγορασε ενα καινουριο τρειλερ/ρυμουλκα, και το εχει καταχωρησει κανονικα στην αδεια του αυτοκινητου, ωστε να το μεταφερει νομιμα.. λογω ηλικιας πλεον δεν μπορει να το κυκλοφορησει, και σκεφτομαι να βαλω κοτσαδουρα και να το παρω εγω.. εκεινος εχει ενα nissan almera,  εγω ενα accent του 2001.. 

Εφοσον ηδη ειναι καταχωρημενο σε ενα αμαξι, μπορω να το παιρνω και εγω? δεν θελω να ξεδηλωθει απο το αμαξι του πατερα μου... ξερει κανεις την διαδικασια?..

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Ο πατερας μου πριν λιγα χρονια αγορασε ενα καινουριο τρειλερ/ρυμουλκα, και το εχει καταχωρησει κανονικα στην αδεια του αυτοκινητου, ωστε να το μεταφερει νομιμα.. λογω ηλικιας πλεον δεν μπορει να το κυκλοφορησει, και σκεφτομαι να βαλω κοτσαδουρα και να το παρω εγω.. εκεινος εχει ενα nissan almera,  εγω ενα accent του 2001.. 

Εφοσον ηδη ειναι καταχωρημενο σε ενα αμαξι, μπορω να το παιρνω και εγω? δεν θελω να ξεδηλωθει απο το αμαξι του πατερα μου... ξερει κανεις την διαδικασια?..

Τη διαδικασία την ξέρω, μπορεί να σου φτιάξει μια ΥΔ με την οποία σου παραχωρεί τη χρήση του, εσύ με τη σειρά σου θα απευθυνθείς σε μηχανολόγο ώστε να σου φτιάξει νέο σημείωμα έλξης με βάση το δικό σου αυτοκίνητο (ΑΝ έχει την ικανότητα), θα απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία του δικού σου ώστε να πάρεις βεβαίωση ικανότητας έλξης, και με όλα αυτά θα απευθυνθείς στο μεταφορών να σου σφραγίσει το σημείωμα έλξης, έτσι θα μπορεί να χρησιμοποιείται και από τα δύο αυτοκίνητα.

Μόνο που δεν νομίζω να ισχύει ακόμα το παραπάνω μια και τα ελαφριά ρυμουλκούμενα είναι σε φάση αλλαγής, θα βγάζουν δική τους άδεια κυκλοφορίας, θα πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και θα περνάνε κτεο. Κανονικά έπρεπε ήδη να είχε γίνει, αλλά δεν έχουν στείλει ακόμα διευκρινίσεις στους αρμόδιους. Αλλά και να ισχύει ακόμα νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να μπεις στη διαδικασία μια και πρόκειται όλα αυτά να αλλάξουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...