xp-user Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά πως λέγονται οι λάμπες που εκπέμπουν τα μικροκύματα στους φούρνους και που τους πουλάνε γιατι 50 ευρώ που μου είπαν συν 30 εργασία συν φπα μου φάνηκαν πολλά
Kostasspil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν σου ειπαν και πολλα https://www.easy-service.gr/eshop/mikrosuskeues/fournoi-mikrokumaton/magnitron.html?sef_rewrite=1 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Kostasspil
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, xp-user είπε Παιδιά πως λέγονται οι λάμπες που εκπέμπουν τα μικροκύματα στους φούρνους και που τους πουλάνε γιατι 50 ευρώ που μου είπαν συν 30 εργασία συν φπα μου φάνηκαν πολλά αγοράζεις καινούργιο φουρνο με αυτά τα λεφτά.
Haldol Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Magnetron λέγεται. Πρέπει να 'χω παρατημένο κάπου ένα τέτοιο, από φούρνο που 'χα ξεχαρβαλιάσει. Θέλεις μήπως να ψάξω αν υπάρχει; Μπορεί και να το'χω πετάξει, αλλά αν το 'χω ακόμα στο δίνω free.
haris_216 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε αγοράζεις καινούργιο φουρνο με αυτά τα λεφτά. Ισχύει αυτό στις επισκευές. Από κει και πέρα αξιολογείς τι ποιότητα/αξία έχει το προς επισκευής μηχάνημα και τι αυτό που θα αγόραζες με αυτά τα χρήματα (προφανώς κάποιο entry level, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για ποιότητα, ασφάλεια, χρηστικότητα ή λειτουργικές ευκολίες).
Haldol Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Επαναφέρω το θέμα διότι εντόπισα το magnetron. Χαχα Είναι το M24FB-210A (Galanz). Προφανώς δε ξέρω εάν σου κάνει, αλλά αν το θες, το παίρνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα