sp3cial Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα! Την άλλη εβδομάδα θα μου έρθει η πιστωτική κάρτα. Θελουμε να κλείσουμε κατάλυμα για το καλοκαίρι μέσω booking. Φανταζομαι ότι δεν είναι άτοκες δόσεις εκεί η πληρωμή. Αν τις πληρώσω εγκαίρως όλες δεν θα τοκιστώ καθόλου ή ούτως η άλλως θα πέσει τόκος; Στην εφαρμογή θα βλέπω το ποσο με τους τόκους μαζί; Έβαλα να μη γίνονται αυτόματα για να τα ελέγχω η ίδια. Είμαι εντελώς καινούργια και η κάρτα προορίζεται για ανάγκη και άτοκες δόσεις μόνο. Θα ήθελα να μου μοιραστείτε τις συμβουλές σας πάνω σε αγορές με δοσεις κτλ. Κάποια καταλύματα ζητάνε πληρωμή μπροστά και σε περίπτωση ακύρωσης επιστρέφουν το ποσο πλήρως πίσω. Το κατάλυμα βρίσκεται στην Ιταλία. Αν πληρώσω με τη πιστωτική στο εξωτερικό εχει κάποια διαφορα σε τόκους κτλ; Ισως ακούγονται χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά μου είναι πλήρως χρήσιμο να μάθω πως λειτουργεί. Σας ευχαριστώ
cumulus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μη χρειαστει προπληρωμη,αφου αρκετα ξενοδοχεια δε ζητανε. Οι τοκοι θα μπουνε απο την τραπεζα σου και οχι απο το booking.Αν εξοφλησεις μεσα σε ενα μηνα ολοκληρο το ποσο ,δε θα επιβαρυνθεις με τοκους. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, sp3cial είπε Καλημέρα! Την άλλη εβδομάδα θα μου έρθει η πιστωτική κάρτα. Θελουμε να κλείσουμε κατάλυμα για το καλοκαίρι μέσω booking. Φανταζομαι ότι δεν είναι άτοκες δόσεις εκεί η πληρωμή. Αν τις πληρώσω εγκαίρως όλες δεν θα τοκιστώ καθόλου ή ούτως η άλλως θα πέσει τόκος; Στην εφαρμογή θα βλέπω το ποσο με τους τόκους μαζί; Έβαλα να μη γίνονται αυτόματα για να τα ελέγχω η ίδια. Είμαι εντελώς καινούργια και η κάρτα προορίζεται για ανάγκη και άτοκες δόσεις μόνο. Θα ήθελα να μου μοιραστείτε τις συμβουλές σας πάνω σε αγορές με δοσεις κτλ. Κάποια καταλύματα ζητάνε πληρωμή μπροστά και σε περίπτωση ακύρωσης επιστρέφουν το ποσο πλήρως πίσω. Το κατάλυμα βρίσκεται στην Ιταλία. Αν πληρώσω με τη πιστωτική στο εξωτερικό εχει κάποια διαφορα σε τόκους κτλ; Ισως ακούγονται χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά μου είναι πλήρως χρήσιμο να μάθω πως λειτουργεί. Σας ευχαριστώ To σημαντικό με την πιστωτική είναι να μην ξεχνάς ότι δεν είναι δικά σου λεφτά.Είναι δάνειο που πρέπει να το πληρώσεις. 1
sp3cial Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cumulus είπε Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μη χρειαστει προπληρωμη,αφου αρκετα ξενοδοχεια δε ζητανε. Οι τοκοι θα μπουνε απο την τραπεζα σου και οχι απο το booking.Αν εξοφλησεις μεσα σε ενα μηνα ολοκληρο το ποσο ,δε θα επιβαρυνθεις με τοκους. Σε ένα μήνα από τη στιγμή που θα χτυπήσω την κάρτα έτσι; Δεν φαίνεται αρκετό το διάστημα με όλα τα έξοδα που τρέχουν τριγύρω. αν χρησιμοποιήσω τη κάρτα στο εξωτερικό - είναι τα ίδια και με εντός Ελλάδας; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από sp3cial
Bitbit Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, sp3cial είπε Σε ένα μήνα από τη στιγμή που θα χτυπήσω την κάρτα έτσι; Δεν φαίνεται αρκετό το διάστημα με όλα τα έξοδα που τρέχουν τριγύρω. αν χρησιμοποιήσω τη κάρτα στο εξωτερικό - είναι τα ίδια και με εντός Ελλάδας; Δεν έχει διαφορά αν είναι στο εξωτερικό. Όσο για την πρώτη παράγραφο, αν πας με αυτή τη λογική την πάτησες. 1
ctasis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Αν η συναλλαγή είναι σε άλλο νόμισμα από το ευρώ υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις 1
sp3cial Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Bitbit είπε Δεν έχει διαφορά αν είναι στο εξωτερικό. Όσο για την πρώτη παράγραφο, αν πας με αυτή τη λογική την πάτησες. Εννοούσα ότι αν ένα κατάλυμα έχει πχ 300€ δεν θα μπορούσα να τα δώσω ντούκου στον πρώτο μήνα για να γλιτώσω τους τόκους! Καθώς Τρέχουν λογαριασμοί ενοίκιο κτλ. Αυτό μόνο. Άσε μάλλον θα τα μαζέψω και θα το πληρώσω χωρίς τη πιστωτική να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και θα την κρατήσω για άτοκες δόσεις.
SabotazNic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, sp3cial είπε Εννοούσα ότι αν ένα κατάλυμα έχει πχ 300€ δεν θα μπορούσα να τα δώσω ντούκου στον πρώτο μήνα για να γλιτώσω τους τόκους! Καθώς Τρέχουν λογαριασμοί ενοίκιο κτλ. Αυτό μόνο. Άσε μάλλον θα τα μαζέψω και θα το πληρώσω χωρίς τη πιστωτική να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και θα την κρατήσω για άτοκες δόσεις. Γενικά για μικρά ποσά, δεν είναι πολύ άσχημο το επιτόκιο. Με 16,κάτι ετήσιο, βγαίνει κάπου στο 1.5% μήνα. Οπότε εσύ θα κάνεις την κράτηση, πχ 300 ευρώ. Ο μήνας που έχεις περιθώριο να εξοφλήσεις, "τρέχει" από την στιγμή που θα εκδοθεί ο λογαριασμός. Μέσα θα σου λέει, "εκδόθηκε ο λογαριασμός 300 ευρώ. Ελάχιστο ποσό 30 πχ (δεν θυμάμαι πως βγαίνει το ελάχιστο ποσό). Έστω ότι εσύ πληρώνεις 60 ευρώ. Στον επόμενο λογαριασμό θα έχεις καινούργιο υπόλοιπο 240 + 240*0.015 = 243.6. Αλλά μιας και αφορά για καλοκαίρι, κάνε λίγη υπομονή ώστε τουλάχιστον να πληρώσεις έστω το μισό ποσό, για να μην τοκίζεται μεγάλο ποσό Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από SabotazNic
sphinxgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μάλλον η ερώτηση σου έχει να κάνει με την πιστωτική κάρτα , γιατι δεν ξέρεις πως λειτουργεί. Αν κάνεις αγορές με την πιστωτική κάρτα και τις πληρώσεις πριν λήξει ο λογαριασμός που θα χρεωθούν, δεν έχει τόκους. Αυτό σημαίνει πως αν κάνει μια αγορά σήμερα, ο λογαριασμός βγει σε 20 μέρες και έχει περιθώριο πληρωμής άλλες 15, θα πληρώσεις το μέγιστο σε 35 ημέρες τη σημερινή αγορά σου Αν κάνεις αγορές που ο πωλητής πουλάει με άτοκες δόσεις, θα μπαίνει στους λογαριασμούς σου η κάθε δόση χωρίς τόκο. ΑΝ καθυστερείς να πληρώσεις, θα μπαίνει και τόκος. Συνοπτικά οι πιστωτικές κάρτες αξίζουν μόνο εφόσον ότι αγοράζεις, το πληρώνεις χωρίς καθυστέρηση. Αν δεν μπορείς να το πληρώσεις, ένα ειναι το σιγουρο. Θα καταστραφεις. 1
G-pal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέσω της booking μπορείς να κάνεις δόσεις με πιστωτική ?
george1807 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, G-pal είπε Μέσω της booking μπορείς να κάνεις δόσεις με πιστωτική ? Κάτι σαν διακοποδάνειο; Όχι δεν μπορείς.
G-pal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, george1807 είπε Κάτι σαν διακοποδάνειο; Όχι δεν μπορείς. Ναι αν με το να πληρώσεις κάτι σε 2 δόσεις σε επιλεγμένη ημερομηνία θεωρείτε διακοποδανειο. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Dark_son20 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 μήπως ξεκινάς να χρησιμοποιείς πιστωτική με πολύ λάθος διαθέσεις? σε λίγο καιρό θα τρέχεις να την μαζέψεις
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, G-pal είπε Μέσω της booking μπορείς να κάνεις δόσεις με πιστωτική ? Οχι,αλλά μπορείς να πληρώνεις την πιστωτική με δόσεις.Με τις ανάλογες χρεώσεις σε τόκους.
pluss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, G-pal είπε Μέσω της booking μπορείς να κάνεις δόσεις με πιστωτική ? Αν έχεις πιστωτική κάρτα της Πειραιώς, τότε δες εδώ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από pluss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα