Witcher1st Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Θελω να υποβαλλω το ποθεν εσχες και εχω ενα θεματακι με το statement. 30/12 ( αργα το απογευμα ) εκανα καταθεση στη Revolut και στο Statement απο την τραπεζα μου το εχει περασει 04/01. Εγω πρεπει να δηλωσω το ποσο που ειχε ο λογαριασμος μου 31/12. Αλλα εαν δηλωσω το ποσο συμφωνα με το statement της τραπεζας, θα ειναι λαθος.. Δεν ξερω εαν παιζει ρολο που η καταθεση ηταν προς το τελος της χρονιας. Επειδη κοιταξα και τις προηγουμενες μου καταθεσεις στη revolut, η τραπεζα παλι μου τις δειχνει 2 με 3 ημερες μετα.. Τι κανω; Μηπως να παρω τηλεφωνο στη τραπεζα;
txcellas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Χαλάρωσε αρχικά. Αφού 31/12 λέει δεν νομίζω ότι έχει σχέση αν τα χρήματα έφυγαν. Δήλωσες και τη revolut?
Witcher1st Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, txcellas είπε Χαλάρωσε αρχικά. Αφού 31/12 λέει δεν νομίζω ότι έχει σχέση αν τα χρήματα έφυγαν. Δήλωσες και τη revolut? Δλδ να δηλωσω οτι λεει το statement της τραπεζας; Καλυμμενος θα ειμαι λογικα. Οχι οτι θα ασχοληθει και κανεις. Τι εννοεις αν δηλωσα τη revolut; Σαν καταθεσεις τραπεζης; Οχι. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από Witcher1st
Witcher1st Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, johnieXoX είπε για τι ποσό μιλάμε? 2000 ευρω.
m3ltd0wn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Το πιο σωστό είναι να βάλεις ότι λέει το statement αλλά και να δηλώσεις την revolut. Γενικά κάθε τραπεζικό προϊόν που έχεις. Ακόμα και το paypal.
Nabuko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Witcher1st είπε Θελω να υποβαλλω το ποθεν εσχες και εχω ενα θεματακι με το statement. 30/12 ( αργα το απογευμα ) εκανα καταθεση στη Revolut και στο Statement απο την τραπεζα μου το εχει περασει 04/01. Εγω πρεπει να δηλωσω το ποσο που ειχε ο λογαριασμος μου 31/12. Αλλα εαν δηλωσω το ποσο συμφωνα με το statement της τραπεζας, θα ειναι λαθος.. Καταρχήν δεν χρειάζεται κανένα statement. Γράφεις απλά τα ποσά που είχες σε λογαριασμούς στις 31/12. Εκτός κι αν δεν είχες σημειώσει τα ποσά και δεν τα θυμάσαι. Επίσης στο πόθεν έσχες που κάνεις τώρα βάζεις τα ποσά από τις 31/12/2020. Ελπίζω σε αυτά να αναφέρεσαι και όχι στου 2021
txcellas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πάντως κάνω printscreen 31/12 ποσα είχα μεσα στην τραπεζα και τέλος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα