Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να υποβαλλω το ποθεν εσχες και εχω ενα θεματακι με το statement. 30/12 ( αργα το απογευμα ) εκανα καταθεση στη Revolut και στο Statement απο την τραπεζα μου το εχει περασει 04/01. Εγω πρεπει να δηλωσω το ποσο που ειχε ο λογαριασμος μου 31/12. Αλλα εαν δηλωσω το ποσο συμφωνα με το statement της τραπεζας, θα ειναι λαθος.. 

Δεν ξερω εαν παιζει ρολο που η καταθεση ηταν προς το τελος της χρονιας. Επειδη κοιταξα και τις προηγουμενες μου καταθεσεις στη revolut, η τραπεζα παλι μου τις δειχνει 2 με 3 ημερες μετα.. 

Τι κανω; Μηπως να παρω τηλεφωνο στη τραπεζα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, txcellas είπε

Χαλάρωσε αρχικά. Αφού 31/12 λέει δεν νομίζω ότι έχει σχέση αν τα χρήματα έφυγαν. Δήλωσες και τη revolut?

Δλδ να δηλωσω οτι λεει το statement της τραπεζας; Καλυμμενος θα ειμαι λογικα. Οχι οτι θα ασχοληθει και κανεις. Τι εννοεις αν δηλωσα τη revolut; Σαν καταθεσεις τραπεζης; Οχι.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.

Το πιο σωστό είναι να βάλεις ότι λέει το statement αλλά και να δηλώσεις την revolut. Γενικά κάθε τραπεζικό προϊόν που έχεις. Ακόμα και το paypal.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Θελω να υποβαλλω το ποθεν εσχες και εχω ενα θεματακι με το statement. 30/12 ( αργα το απογευμα ) εκανα καταθεση στη Revolut και στο Statement απο την τραπεζα μου το εχει περασει 04/01. Εγω πρεπει να δηλωσω το ποσο που ειχε ο λογαριασμος μου 31/12. Αλλα εαν δηλωσω το ποσο συμφωνα με το statement της τραπεζας, θα ειναι λαθος.. 

Καταρχήν δεν χρειάζεται κανένα statement. Γράφεις απλά τα ποσά που είχες σε λογαριασμούς στις 31/12. Εκτός κι αν δεν είχες σημειώσει τα ποσά και δεν τα θυμάσαι. 

Επίσης στο πόθεν έσχες που κάνεις τώρα βάζεις τα ποσά από τις 31/12/2020. Ελπίζω σε αυτά να αναφέρεσαι και όχι στου 2021

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...