Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Update

Βγήκε ΦΕΚ το Σάββατο με ισχύ από σήμερα.

Επίσημα πλέον:

Πιστοποιητικό με 2 δόσεις 9 μήνες ισχύ

Πιστοποιητικό νόσησης 180 μέρες (6 μήνες)

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-18959-2022.html

Capture.PNG.5ecbf9c79220472cce37ce1e648bb44e.PNG

Για την ωρα δεν εχει αλλαξει η πλατφορμα..

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επικοινώνησα πριν μια ώρα περίπου με τον εοδυ και με παρέπεμψαν στο gov.

Πήρα τηλέφωνο στο gov και κατόπιν 40λεπτης αναμονής ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι όντως ισχύουν οι 180 ημέρες για το νόσησης. Μου είπε ότι σταδιακά θα ενημερωθούν όλα τα νόσησης για 180 ημέρες. Πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος της ημέρας. Δεν θα βγεί καινούριο πιστοποιητικό αλλά το υπάρχον θα είναι αποδεκτό στην εφαρμογή. Επίσης με διαβεβαίωσε οτι δεν χρειάζονται τεστ στη εργασία.

Ειδωμεν...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για την ωρα δεν εχει αλλαξει η πλατφορμα..

Απο τη στιγμή που το ΦΕΚ είναι σε ισχύ, η πλατφόρμα είναι αδιάφορη νομίζω...

Spoiler
Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγεί-
ας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του
κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικρά-
τειας από τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 και ώρα
06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 και
ώρα 06:00.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ. Έβγαλα νέα πιστοποιητικά για όλη την οικογένεια. Είχαν λήξει πρίν δυο ημέρες.

Πλέον ισχύουν μέχρι αρχές Ιουλίου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, teot είπε

Επειδή προσπαθώ να καταλάβω τι γίνετα

Το πιστοποιητικό είχε αρχικά  εκδοθεί με εξάμηνη και μειώθηκε η ισχύ του με τους περιορισμούς  η με τρίμηνη διάρκεια?

Γιατί εγώ και τα δυο που δοκίμασα και τα βγάζει άκυρα (το ένα που έληξε σήμερα μεχρι χθες το έβγαζε έγκυρο)  είχαν εκδοθεί σαν τρίμηνης διάρκειας.

Όταν είχε εκδοθεί για πρώτη φορά το πιστοποιητικό, ίσχυε για 6 μήνες και ξεκινούσε από 18/10/21. Μετά το αλλάξανε και τα έκαναν τρίμηνα μετά από κάποια ημερομηνία. Είχα κρατημένο το δικό μου το παλιό που ήταν εξάμηνο. Από τις 2/1/22 και μετά δεν ίσχυε μέχρι και προχθές που τυχαία το έλεγξα  και είδα ότι τώρα ισχύει για λίγες μέρες ακόμη.

Νομίζω αυτό είναι για όσους πρόλαβαν και κάναν έκδοση και το πιστοποιητικό τους είχε εκδοθεί με 6μηνη διάρκεια αρχικά. Συγγενής μου είχε κατεβάσει το πιστοποιητικό που έγραφε ότι ισχύει για 6 μήνες και την επόμενη μέρα που πήγε να το ξανακατεβάσει το άλλαξαν σε 3 μήνες. Ε, το πρώτο αρχείο, το εξάμηνο, ισχύει τώρα που μόλις τώρα πέρασε το τρίμηνο.

Επεξ/σία από go2jimmys1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hiddenite είπε

Επιβεβαιώνω και εγώ. Έβγαλα νέα πιστοποιητικά για όλη την οικογένεια. Είχαν λήξει πρίν δυο ημέρες.

Πλέον ισχύουν μέχρι αρχές Ιουλίου.

*Αυτή η αυθαιρεσία που έγινε με το τρίμηνο, σε κάποιους κόστισε rapid test τουλάχιστον ενός μήνα για την εργασία τους. Δεν θα πρέπει να αποζημιωθούν;

"Εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή οδηγία".

εγω ειχα κανει την δευτερη δοση 16 σεπτεμβριου,που μπορω να δω αν ληγει στους 9 μηνες?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε

Όταν είχε εκδοθεί για πρώτη φορά το πιστοποιητικό, ίσχυε για 6 μήνες και ξεκινούσε από 18/10/21. Μετά το αλλάξανε και τα έκαναν τρίμηνα μετά από κάποια ημερομηνία. Είχα κρατημένο το δικό μου το παλιό που ήταν εξάμηνο. Από τις 2/1/22 και μετά δεν ίσχυε μέχρι και προχθές που τυχαία το έλεγξα  και είδα ότι τώρα ισχύει για λίγες μέρες ακόμη.

Μήπως να δουν ορισμένοι τα στατιστικά τότε στις γιορτές πριν γράψουν ανοησίες; θυμίζω πως ο κόσμος έκανε ουρές έξω από τα εφημερεύοντα φαρμακεία, όλη μέρα κι όλη νύχτα.

https://eody.gov.gr/imerisia-ekthesi-epitirisis-covid-19-20220102/

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tsino είπε

Όσοι έχουν εμβολιαστεί με 3 δόσεις δεν έχουν ημ/νία λήξης.

Με 2 δόσεις έχει ισχύ 7 μήνες

Δεν αναγράφεται στο πιστοποιητικό.

εμενα που ληγει σε λιγες μερες η δευτερη δοση θα μου δωθει παραταση δυο μηνες?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μήπως να δουν ορισμένοι τα στατιστικά τότε στις γιορτές πριν γράψουν ανοησίες; θυμίζω πως ο κόσμος έκανε ουρές έξω από τα εφημερεύοντα φαρμακεία, όλη μέρα κι όλη νύχτα.

https://eody.gov.gr/imerisia-ekthesi-epitirisis-covid-19-20220102/

Μιλούσα για το δικό μου πιστοποιητικό το οποίο πλέον φαίνεται έγκυρο και απάντησα σε ερώτηση που μου έγινε. Τι από αυτά που έγραψα είναι ανοησίες;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε

Μιλούσα για το δικό μου πιστοποιητικό το οποίο πλέον φαίνεται έγκυρο και απάντησα σε ερώτηση που μου έγινε. Τι από αυτά που έγραψα είναι ανοησίες;

Δεν ήταν για σένα (ίσως έπρεπε να το γράψω). Αφορμή πήρα από την ημερομηνία που ανέφερες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

εγω ειχα κανει την δευτερη δοση 16 σεπτεμβριου,που μπορω να δω αν ληγει στους 9 μηνες?

Κάνε αναζήτηση για ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...