antbyron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 To bioshock διακρίνεται για την ατμόσφαιρα του. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν φαίνεται να έχει την ατμόσφαιρα του bioshock αλλά τα game mechanics. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 17/1/2023 στις 3:37 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Τρομερά αδιάφορο gameplay…Αν είναι έτσι οι μάχες, δεν απορώ γιατί παίρνει 25 ώρες το παιχνίδι Τρομερά clunky μάχες. Παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που το βρίσκει έτσι ε; 20 ώρες πριν, Arkin είπε πάλι καλά το δίνει το gamepass, δε θα έδινα χρήματα, το καλάθι είναι μικροσκοπικό που κρατώ. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που το βρίσκει έτσι ε; Dude fps είναι, λίγα τα πράγματα που μπορείς να κανεις σε fps combat. Τουλάχιστον αυτό κάνει mix από shooting, melee και powers. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει πιο σύνθετο το combat. Δεν λέω ότι τραβάω τα βυζιά μου από αυτό που είδα, αλλα σίγουρα δεν φαίνεται κακό. Προσωπικά οι εχθροί δεν μου λένε πολλά μέχρι στιγμής. 2
ougxar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δυστυχώς θυμίζει game που κάποιος παίζει στο background σε ξένες σειρές
firepc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Ο Σάκης πάντως κάνει σαν τρελός για αυτό το παιχνίδι Λέει οτι θα ξαναζήσουμε εποχές 2004 με Half Life 2 😅 1:14:15
dalan2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 yes!!!παιζουν ακομα παιχνιδια στην τοστιερα μου
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Πολυ τιμιες απαιτησεις ειδικα για τα γραφικα που εχουμε δει στα βιντεο.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, firepc είπε Α εδώ δε θέλουμε 1PB ram και άλλα 100TB vram ? Πάλι καλά! btw UE4 και αυτό εδώ χρησιμοποιεί. Άρα που καταλήγουμε; Ότι είναι άμπαλοι οι devs του HL Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από xtrmsnpr 2
seithan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 13 hours ago, xtrmsnpr said: Α εδώ δε θέλουμε 1PB ram και άλλα 100TB vram ? Πάλι καλά! btw UE4 και αυτό εδώ χρησιμοποιεί. Άρα που καταλήγουμε; Ότι είναι άμπαλοι οι devs του HL Η UE4 είναι κάτι σαν τα πλαστικά κολονάκια στον δρόμο : τα περνάς από πάνω με το αυτοκίνητο αλλά δεν πτοούντε και επανέρχονται στην θέση τους. Θα αργήσει να πεθάνει η εν λόγω έκδοση της UE..
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, seithan είπε Η UE4 είναι κάτι σαν τα πλαστικά κολονάκια στον δρόμο : τα περνάς από πάνω με το αυτοκίνητο αλλά δεν πτοούντε και επανέρχονται στην θέση τους. Θα αργήσει να πεθάνει η εν λόγω έκδοση της UE.. Αυτό το χα πάντα απορία. Δε κάνουν τρομερή ζημιά όταν επανέρχονται στη θέση τους?
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που το βρίσκει έτσι ε; oχι. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από KilliK
etze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 οσο το εχω τσεκαρει μεχρι στιγμης ψιλοαδιαφορο μου φαινεται να πω την αληθεια δε ξερω γιατι εχει γινει τοσος ντορος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα