Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, mindreader είπε Σε μια εποχη που την λεμε 'ψηφιακη', θα ανεμενα να ειναι ανηρτημενα καπου τα δικαιολογητικα, και ακομη να μην χρειαζεται επισκεψη σε καταστημα. Αλλα μαλλον δεν ισχυει ουτε το ενα ουτε το αλλο; Ειμαστε ακομη εν ετει 2022, στη φαση 'παρε τηλεφωνο' ή 'πηγαινε στο καταστημα'; Εγώ πάλι, ακριβώς επειδή τη λέμε "ψηφιακή", θα περίμενα να είχες κάνει μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ όπου θα έβρισκες πανεύκολα και γρήγορα τα πάντα. Εκτός και αν ήσουν υπερήλικας, μόνο τότε θα σε δικαιολογούσα. Online άνοιγμα λογαριασμού γίνεται μόνο αν έχεις winbank: winbank - Online Άνοιγμα Καταθετικού Λογαριασμού (piraeusbank.gr) Ηλεκτρονική εγγραφή στο winbank μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και κινητό ήδη δηλωμένο στην τράπεζα, αλλιώς η επίσκεψη είναι απαραίτητη: Εγγραφή στο Πειραιώς winbank | Τράπεζα Πειραιώς (piraeusbank.gr) Εδώ είναι αναρτημένα όλα τα δικαιολογητικά: https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/odhgos-eggrafwn Extra tip: Εξυπηρέτηση πελατών Πειραιώς 21 0328 8000 1
mindreader Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Joshua21, ευχαριστω για τη χρησιμη παραθεση. Ωστοσο αυτο που βγαζω ως συμπερασμα, ειναι οτι εντελως νεος πελατης, μονο απο καταστημα γινεται. Τα αλλα ειναι επικουρικες δυνατοτητες online, αν οντως ομως εχεις ήδη καποια σχεση με την τραπεζα. 1
andreaspapp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Την προηγούμενη βδομάδα πήγαν ο πατέρας μου με τον αδερφό μου σε ένα υποκατάστημα Πειραιώς για να ανοίξουν έναν νέο λογαριασμό. Η κοπέλα που τους εξυπηρέτησε τους ρώτησε αν θέλουν κάποια ασφάλεια και φυσικά της απάντησαν όχι. Σε κάποια φάση τους ενημέρωσε πως για να ανοιχτεί ο λογαριασμός χρειάζεται μια κατάθεση των 50 Euro, την οποία κι έκαναν. Όταν τελείωσαν με την διαδικασία και γύρισαν σπίτι, με πήρε ο αδερφός μου να μου πει ότι τα λεφτά έλειπαν. Πήγε την επόμενη μέρα ο πατέρας μου στο τοπικό υποκατάστημα και η υπάλληλος του είπε ότι έγινε μία ασφάλεια ζωής, πως αυτή η ασφάλιση που έγινε είναι υποχρεωτική και ότι "έτσι είναι πλέον τα πράγματα". Πήρα άδεια από την δουλειά για να πάω εγώ αύριο απο εκεί. Γνωρίζω ότι δεν ισχύει η υποχρεωτικότητα της ασφάλισης και πως για οποιοδήποτε συμβόλαιο υπάρχει το περιθώριο των 14 ημερών για αίτηση υπαναχώρησης. Τί μπορώ να κάνω εάν συνεχίσει να μας λέει ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η ασφάλιση; Υπάρχει κάπου κάποιο πρότυπο αίτησης υπαναχώρησης που μπορώ να στείλω εγώ ο ίδιος στην ERGO αν δεν βγάλω άκρη μέσω της Πειραιώς; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι όσο κι αν έψαξα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από andreaspapp Συντακτικό/γραμματικό λάθος
Titos301 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2022 στις 10:48 ΠΜ, vagos789 είπε Ασφαλεια καρτας=στοχοι υπαλληλου απο τα κεντρικα Ειχα πάει για κατάθεση χρημάτων και για τι διαδικασία ρώτησα μια ταμία για το πως να την κάνω. Μετά προσπάθησε να με πείσει να βάλω ασφάλεια κάρτας που είναι ένα χ ποσό κάθε χρόνο και με καλύπτει για απώλεια μέχρι και 2.000€ αξίας πράγματα πχ γυαλια ηλιου πορτοφόλι κτλ και της είπαν θα το σκεφτώ για να την αποφύγω ευγενικά Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από Titos301
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspapp είπε Καλησπέρα σε όλους. Την προηγούμενη βδομάδα πήγαν ο πατέρας μου με τον αδερφό μου σε ένα υποκατάστημα Πειραιώς για να ανοίξουν έναν νέο λογαριασμό. Η κοπέλα που τους εξυπηρέτησε τους ρώτησε αν θέλουν κάποια ασφάλεια και φυσικά της απάντησαν όχι. Σε κάποια φάση τους ενημέρωσε πως για να ανοιχτεί ο λογαριασμός χρειάζεται μια κατάθεση των 50 Euro, την οποία κι έκαναν. Όταν τελείωσαν με την διαδικασία και γύρισαν σπίτι, με πήρε ο αδερφός μου να μου πει ότι τα λεφτά έλειπαν. Πήγε την επόμενη μέρα ο πατέρας μου στο τοπικό υποκατάστημα και η υπάλληλος του είπε ότι έγινε μία ασφάλεια ζωής, πως αυτή η ασφάλιση που έγινε είναι υποχρεωτική και ότι "έτσι είναι πλέον τα πράγματα". Πήρα άδεια από την δουλειά για να πάω εγώ αύριο απο εκεί. Γνωρίζω ότι δεν ισχύει η υποχρεωτικότητα της ασφάλισης και πως για οποιοδήποτε συμβόλαιο υπάρχει το περιθώριο των 14 ημερών για αίτηση υπαναχώρησης. Τί μπορώ να κάνω εάν συνεχίσει να μας λέει ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η ασφάλιση; Υπάρχει κάπου κάποιο πρότυπο αίτησης υπαναχώρησης που μπορώ να στείλω εγώ ο ίδιος στην ERGO αν δεν βγάλω άκρη μέσω της Πειραιώς; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι όσο κι αν έψαξα. Εσύ σαν τι θα πας; Είσαι ασχετος με τον λογαριασμό,θα πάει ο κάτοχος και θα απαιτήσει τα λεφτά πίσω.
andreaspapp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ σαν τι θα πας; Είσαι ασχετος με τον λογαριασμό,θα πάει ο κάτοχος και θα απαιτήσει τα λεφτά πίσω. Πήγαν ο αδερφός μου (που είναι ο κάτοχος του λογαριασμού) με τον πατέρα μου και η υπάλληλος τους έλεγε ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί το συμβόλαιο με την ασφαλιστική και να επιστραφούν τα χρήματα γιατί το συμβόλαιο ήταν υποχρεωτικό για το άνοιγμα του λογαριασμού. Δε θα πάω μόνος μου, θα πάω μαζί με τον αδερφό μου για να της πω ότι αυτό που λέει δεν ισχύει.
asdfnikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspapp είπε Πήγαν ο αδερφός μου (που είναι ο κάτοχος του λογαριασμού) με τον πατέρα μου και η υπάλληλος τους έλεγε ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί το συμβόλαιο με την ασφαλιστική και να επιστραφούν τα χρήματα γιατί το συμβόλαιο ήταν υποχρεωτικό για το άνοιγμα του λογαριασμού. Δε θα πάω μόνος μου, θα πάω μαζί με τον αδερφό μου για να της πω ότι αυτό που λέει δεν ισχύει. Φυσικά και ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικό. Ζητάς να μιλήσεις με τον Διευθυντή του καταστήματος και συμπληρώνεις την φόρμα που θα βρεις εδώ: https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Epikoinonia-Eksypiretisi-Pelaton/Forma-Paraponon Για να πάρουν αυτοί την προμήθεια τους σε φλομώνουν στα ψέματα. 1
dkmaster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, andreaspapp είπε Καλησπέρα σε όλους. Την προηγούμενη βδομάδα πήγαν ο πατέρας μου με τον αδερφό μου σε ένα υποκατάστημα Πειραιώς για να ανοίξουν έναν νέο λογαριασμό. Η κοπέλα που τους εξυπηρέτησε τους ρώτησε αν θέλουν κάποια ασφάλεια και φυσικά της απάντησαν όχι. Σε κάποια φάση τους ενημέρωσε πως για να ανοιχτεί ο λογαριασμός χρειάζεται μια κατάθεση των 50 Euro, την οποία κι έκαναν. Όταν τελείωσαν με την διαδικασία και γύρισαν σπίτι, με πήρε ο αδερφός μου να μου πει ότι τα λεφτά έλειπαν. Πήγε την επόμενη μέρα ο πατέρας μου στο τοπικό υποκατάστημα και η υπάλληλος του είπε ότι έγινε μία ασφάλεια ζωής, πως αυτή η ασφάλιση που έγινε είναι υποχρεωτική και ότι "έτσι είναι πλέον τα πράγματα". Πήρα άδεια από την δουλειά για να πάω εγώ αύριο απο εκεί. Γνωρίζω ότι δεν ισχύει η υποχρεωτικότητα της ασφάλισης και πως για οποιοδήποτε συμβόλαιο υπάρχει το περιθώριο των 14 ημερών για αίτηση υπαναχώρησης. Τί μπορώ να κάνω εάν συνεχίσει να μας λέει ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η ασφάλιση; Υπάρχει κάπου κάποιο πρότυπο αίτησης υπαναχώρησης που μπορώ να στείλω εγώ ο ίδιος στην ERGO αν δεν βγάλω άκρη μέσω της Πειραιώς; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι όσο κι αν έψαξα. Ακριβώς το ίδιο και οι γονείς μου σε κατάστημα στου Ζωγράφου. Και ο διευθυντής το ίδιο τους είπε ότι αν δεν γίνει ασφάλεια δεν ανοίγει λογαριασμός. Εχει δύο-τρεις μήνες αυτό. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Η ασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική, την πουλάνε με το ζόρι τα καταστήματα για να πιάσουν στόχους, πάρτε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζας επι τόπου μέσα στο κατάστημα και το πρόβλημα σας θα λυθεί. Δε πουλάνε δάνεια και προσπαθουν οι υπαλληλοι να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι με αυτα 1
wesker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dkmaster είπε Ακριβώς το ίδιο και οι γονείς μου σε κατάστημα στου Ζωγράφου. Και ο διευθυντής το ίδιο τους είπε ότι αν δεν γίνει ασφάλεια δεν ανοίγει λογαριασμός. Εχει δύο-τρεις μήνες αυτό. Επρεπε να μιλήσουν με τα κεντρικα. Φυσικά και ανοιγει λογαριασμός χωρις ασφαλεια. Εχουν στόχους για τις ασφαλειες αυτες και ξεφτυλιζονται διχωςς αυριο. Φιλη που δουλευει στην τραπεζα με παρακαλουσε να κανω ασφαλεια και θα μου εδινε τα 30€ απο την τσεπη της. Το θέμα ειναι οτι μεγάλοι σε ηλικία ανθρωποι ενδιδουν είτε για να γλυτώσουν το πρήξιμο είτε γιατι δεν ξέρουν- πρέπει να ειναι καποιος που ξέρει και έχει την ορεξη και τον χρόνο να τους κάνει μανούρα. Συνήθως βάζουν και μια πιτσιρίκα να τους κανει τα γλυκά μάτια και αυτό ήταν. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από wesker 1 1
dkmaster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, wesker είπε Επρεπε να μιλήσουν με τα κεντρικα. Φυσικά και ανοιγει λογαριασμός χωρις ασφαλεια. Εχουν στόχους για τις ασφαλειες αυτες και ξεφτυλιζονται διχωςς αυριο. Φιλη που δουλευει στην τραπεζα με παρακαλουσε να κανω ασφαλεια και θα μου εδινε τα 30€ απο την τσεπη της. Το θέμα ειναι οτι μεγάλοι σε ηλικία ανθρωποι ενδιδουν είτε για να γλυτώσουν το πρήξιμο είτε γιατι δεν ξέρουν- πρέπει να ειναι καποιος που ξέρει και έχει την ορεξη και τον χρόνο να τους κάνει μανούρα. Συνήθως βάζουν και μια πιτσιρίκα να τους κανει τα γλυκά μάτια και αυτό ήταν. Είναι πολλά τα προβλήματα. Δυστυχώς εγώ το έμαθα αφού έγινε, αλλά έτσι και αλλιώς δεν ζω Ελλάδα και δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί τους. Το θέμα είναι ότι έφεραν αντίρρηση, αλλά και ο διευθυντής του είπε το ίδιο και το ταμείο και ο άλλος στο γραφείο. Όντως οι γονείς δεν ήθελαν να το πληρώσουν το κερατιάτικο αλλά αγχώθηκαν γιατί έφαγαν κοντά 1 ώρα στο κατάστημα και ενέδωσαν. Μετά δεν ήθελαν να το κυνηγήσουν. Σαφώς κάποιος νεότερος πιστεύω απλά θα έφευγε ή θα έκανε αυτό που είπες. Εγώ πάντως είπα στους γονείς να κάνουν καταγγελία, αλλά η απάντηση από μια ηλικία και μετά, διαφωνώ μεν αλλά με το ζόρι δεν γίνεται, ήταν που να τρέχεις τώρα, τα βάζεις με τις τράπεζες;
geomrk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Λέτε να γίνεται ακύρωση της ασφάλειας μέσω τηλεφώνου; Δεν έχω καμία όρεξη να πάω σε φυσικό κατάστημα
andreaspapp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Στις 16/10/2022 στις 3:07 ΜΜ, andreaspapp είπε Καλησπέρα σε όλους. Την προηγούμενη βδομάδα πήγαν ο πατέρας μου με τον αδερφό μου σε ένα υποκατάστημα Πειραιώς για να ανοίξουν έναν νέο λογαριασμό. Η κοπέλα που τους εξυπηρέτησε τους ρώτησε αν θέλουν κάποια ασφάλεια και φυσικά της απάντησαν όχι. Σε κάποια φάση τους ενημέρωσε πως για να ανοιχτεί ο λογαριασμός χρειάζεται μια κατάθεση των 50 Euro, την οποία κι έκαναν. Όταν τελείωσαν με την διαδικασία και γύρισαν σπίτι, με πήρε ο αδερφός μου να μου πει ότι τα λεφτά έλειπαν. Πήγε την επόμενη μέρα ο πατέρας μου στο τοπικό υποκατάστημα και η υπάλληλος του είπε ότι έγινε μία ασφάλεια ζωής, πως αυτή η ασφάλιση που έγινε είναι υποχρεωτική και ότι "έτσι είναι πλέον τα πράγματα". Πήρα άδεια από την δουλειά για να πάω εγώ αύριο απο εκεί. Γνωρίζω ότι δεν ισχύει η υποχρεωτικότητα της ασφάλισης και πως για οποιοδήποτε συμβόλαιο υπάρχει το περιθώριο των 14 ημερών για αίτηση υπαναχώρησης. Τί μπορώ να κάνω εάν συνεχίσει να μας λέει ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η ασφάλιση; Υπάρχει κάπου κάποιο πρότυπο αίτησης υπαναχώρησης που μπορώ να στείλω εγώ ο ίδιος στην ERGO αν δεν βγάλω άκρη μέσω της Πειραιώς; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι όσο κι αν έψαξα. UPDATE: πήγαμε τελικά χθες με τον αδερφό μου και τελικά αυτή τη φορά μας είπε ότι η ασφάλιση "δεν είναι ακριβώς υποχρεωτική", αλλά άμα σας τύχει κάτι με τον λογαριασμό σας δε ξέρουμε πόσο γρήγορα θα σας εξυπηρετήσουμε, ότι αν ακυρώσουμε την ασφάλιση θα μας ζαλίσουν στα τηλέφωνα για να κάνουμε κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα και πως χωρίς κάποια ασφάλεια δεν τους δίνουμε κίνητρο!!!!!!! να μας ανοίξουν λογαριασμό και θα μπορούσαμε να πάμε σε κάποια άλλη τράπεζα. Με τα πολλά απλά κάναμε αίτηση να ακυρωθεί η ασφάλιση, να μας επιστραφούν τα κόμιστρα και φύγαμε. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. 2 1
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μιλάμε για σιχαματα στην Πειραιώς. Αν δουν κάνα κοριτσάκι ή παππού πάνε να τους δουλέψουν. Βάλτε καμία φωνή και θα στρώσουν 3 1
vagos789 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Η πιεση απο τα κεντρικα για να πουληθουν διαφορα ειναι δυστυχως πολυ μεγαλη και οι υπαλληλοι που πουλανε ειναι αυτοι που επιβραβευονται και θελει η τραπεζα,τους αλλους που φροντιζουν τον πελατη και δεν πιεζουν τους υπαλληλους τους βαζουν σε καταστηματα για κλεισιμο και τους απολυουν με αποζημιωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα