cthulhucarbide Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Fabricated είπε Μπάσταρ; Σωστός, ήταν απλό αλλά δεν μου είχε έρθει, και σκεφτόμουν μόνο το μπαλούρδος για κάποιο λόγο αλλά δεν κόλλαγε. Ίσως να κόλλαγε βέβαια αν ο ΟΠ έχει την ανάλογη επαγγελματική ιδιότητα οπότε ας το διευκρινίσει Μόλις τώρα, Nabuko είπε Μουστάρδε Σωστό και αυτό
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Όλα αυτά για 150€;;; Δεν είναι τα 150 ευρώ. είναι τα ψέματα που είπε. Εκεί νεύριασα
Bitbit Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 τίποτα. ας πάρει τα 150€ και ας πάει στο διάολο. δεν ασχολείσαι και τέλος. θυμήθηκα έναν συγγενή μου τώρα είχε ένα διαφορετικού τύπου πρόβλημα για το ίδιο ακριβώς ποσό με φίλο του. Είχε παιχτεί κι εκεί φουστιά. Απλά του έδωσε το ποσό και δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του, τον ξέγραψε.
Nabuko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Δεν είναι τα 150 ευρώ. είναι τα ψέματα που είπε. Εκεί νεύριασα Ξεχνάς ότι εσύ δεν έχεις καμία σχέση με το θέμα. Είναι μεταξύ των 3 αδερφών. 2
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Σωστός, ήταν απλό αλλά δεν μου είχε έρθει, και σκεφτόμουν μόνο το μπαλούρδος για κάποιο λόγο αλλά δεν κόλλαγε. Ίσως να κόλλαγε βέβαια αν ο ΟΠ έχει την ανάλογη επαγγελματική ιδιότητα οπότε ας το διευκρινίσει Σωστό και αυτό δεν τον έβρισα. οι βρισιες ξεκίνησαν όταν αυτός μου είπε αντε μπιπ , τον είπα απατεώνα κα με πήρε στα καπάκια και μου είπε αυτό που ανέφερα με τη λέξη που σε προβλημάτιζε
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Η μονη καταγγελία που μπορεί να γίνει είναι στην Ανίτα Πάνια. Σοβαρευτείτε και μην φοβάστε και τον ίσκιο σας . 3
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ξεχνάς ότι εσύ δεν έχεις καμία σχέση με το θέμα. Είναι μεταξύ των 3 αδερφών. ναι αλλα με εξύβρισε και νευρίασσε και η μητέρα μου. η μητέρα μου έχει σχέση διότι είναι μια εκ των 3 αδερφών
Nabuko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε ναι αλλα με εξύβρισε και νευρίασσε και η μητέρα μου. η μητέρα μου έχει σχέση διότι είναι μια εκ των 3 αδερφών Ωραία, αν η μητέρα σου σκοτώσει, κάποιον θα πας κι εσύ φυλακή. Εσύ δεν έχεις καμία σχέση με το θέμα. Είναι μεταξύ των 3 κληρονόμων.
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ωραία, αν η μητέρα σου σκοτώσει, κάποιον θα πας κι εσύ φυλακή. Εσύ δεν έχεις καμία σχέση με το θέμα. Είναι μεταξύ των 3 κληρονόμων. και πάλι η συμπεριφορά του ήταν άσχημη προς το προσωπό μου. Και είπε και ψέματα στη μητέρα μου που είναι κληρονόμος
Nabuko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε και πάλι η συμπεριφορά του ήταν άσχημη προς το προσωπό μου. Και είπε και ψέματα στη μητέρα μου που είναι κληρονόμος Το ίδιο μπορεί να υποστηρίξει κι αυτός. Αλληλομηνυθείτε. Θα σας βγει κανά 600αρι ευρώ στον καθένα. 2
TuXaKoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Μη ξεχνάς όμως ότι τα έξοδα κηδείας τα παίρνει πίσω από τον ΕΦΚΑ. Ναι εντάξει δεν λέω, εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή, δεν έχω θέμα, αλλά καθόταν και κορόιδευε και με το θέμα της φορολογικής και είπε ψέματα για το θέμα του ποσού Ένα κομμάτι παίρνεις από το ποσό που σου κοστίζει τελικά η κηδεία. Αν βάλεις τα έξοδα για τάφο, το τρέξιμο με χαρτιά κτλ σίγουρα είναι αρκετά παραπάνω από 150 ευρώ η διαφορά (προσωπική εμπειρία). (Εσύ ξέρεις καλύτερα πως έγινε η κηδεία, αν υπήρχε τραπέζι μετά κτλ κτλ κτλ). Είναι αστείο πάντως να ασχολείστε για αυτό το ποσό. 3
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε Ένα κομμάτι παίρνεις από το ποσό που σου κοστίζει τελικά η κηδεία. Αν βάλεις τα έξοδα για τάφο, το τρέξιμο με χαρτιά κτλ σίγουρα είναι αρκετά παραπάνω από 150 ευρώ η διαφορά (προσωπική εμπειρία). (Εσύ ξέρεις καλύτερα πως έγινε η κηδεία, αν υπήρχε τραπέζι μετά κτλ κτλ κτλ). Είναι αστείο πάντως να ασχολείστε για αυτό το ποσό. Κάνεις λάθος. Εμένα όταν απεβίωσε ο πατέρας μου το 2018, είχα δώσει για τη κηδεία στο γραφείο 800 ευρώ, και 400 ευρω στο μαρμαρα και 500 ευρώ για να νοικιάσω το χώρο για 2-3 χρόνια. Εγω πήρα πίσω από τον ΕΦΚΑ 1000 ευρώ. Η περίπτωση του πατέρα μου όμως ήταν διαφορετική, γιατί το νεκροταφείο που θάφτηκε είναι ενταγμένο στη Μητρόπολη των Αθηνών. Αυτό που θάφτηκε ο παππούς μου είναι σε χωριό δεν εντάσσετια κάπου και δεν έχει φιλανθρωπικά ή ενοικίαση χώρου. Η κηδεία του παππού κόστισε 700 ευρώ και άλλα 300 ευρώ ο Μαρμαράς αλλά τα πήρε πίσω όλα ο θείος μου από τον ΕΦΚΑ
TuXaKoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Κάνεις λάθος. Εμένα όταν απεβίωσε ο πατέρας μου το 2018, είχα δώσει για τη κηδεία στο γραφείο 800 ευρώ, και 400 ευρω στο μαρμαρα και 500 ευρώ για να νοικιάσω το χώρο για 2-3 χρόνια. Εγω πήρα πίσω από τον ΕΦΚΑ 1000 ευρώ. Η περίπτωση του πατέρα μου όμως ήταν διαφορετική, γιατί το νεκροταφείο που θάφτηκε είναι ενταγμένο στη Μητρόπολη των Αθηνών. Αυτό που θάφτηκε ο παππούς μου είναι σε χωριό δεν εντάσσετια κάπου και δεν έχει φιλανθρωπικά ή ενοικίαση χώρου. Η κηδεία του παππού κόστισε 700 ευρώ και άλλα 300 ευρώ ο Μαρμαράς αλλά τα πήρε πίσω όλα ο θείος μου από τον ΕΦΚΑ Οκ, άρα έχεις δίκιο. Αξίζει να χαλάσετε τις σχέσεις σας για 50 ευρώ (150/3) ή για ένα ψέμα που κόστισε στην μητέρα σου 50 ευρώ. Τι να πω
SabotazNic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Κλαίω με τα κληρονομικά τελευταία. Σε κάθε οικογένεια θα υπάρχει ένας που θέλει να τσιμπήσει πράγματα (πχ καμία μεταφορά στα τελευταία του θανόντα για να μην ξέρει τι υπογράφει κτλ). Move on 1
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Οκ, άρα έχεις δίκιο. Αξίζει να χαλάσετε τις σχέσεις σας για 50 ευρώ (150/3) ή για ένα ψέμα που κόστισε στην μητέρα σου 50 ευρώ. Τι να πω Ξέρεις ήταν άσχημο που όταν τον πήρα τηλέφωνο να του πω γιατί μας είπε ψέματα, με έβρισε χωρίς λόγο αντί να πει το σωστό και στα καπάκια με πήρε και με έβρισε ακόμα πιο άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις