Valina14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 εχω 11 μηνες το iPhone 11 pro και η υγεια μπαταριας ειναι στο 82% με 270 κυκλους φορτισης. καθως ειναι το πρωτο μου κινητο ios δεν γνωριζω πολλα πραγματα. θεωρειτε φυσιολογικο αυτο το ποσοστο? χρειαζεται αλλλαγη μπαταριασ? αν ναι, που να απευθυνθω?
tilaverboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Αλλαγή μπαταρίας θα κάνετε μόνο στους επίσημους. Διότι σας βάζουν την μεμβράνη για να συνεχίσει να είναι αδιάβροχο το κινητό, είναι η μοναδική μπαταρία που μπορεί να σας βγάζει ποσοστό χρήσης στην υγεία, δεν θα σας εμφανίζει παύλες με αποτέλεσμα ο επεξεργαστής να υπολειτουργεί. Document isystem istorm επικοινωνήστε μαζί τους, 2
koutsis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Valina14 είπε εχω 11 μηνες το iPhone 11 pro και η υγεια μπαταριας ειναι στο 82% με 270 κυκλους φορτισης. καθως ειναι το πρωτο μου κινητο ios δεν γνωριζω πολλα πραγματα. θεωρειτε φυσιολογικο αυτο το ποσοστο? χρειαζεται αλλλαγη μπαταριασ? αν ναι, που να απευθυνθω? Αν το έχεις μόνο 11 μήνες είναι πολύ χαμηλά. Εμενα μέσα σε 6 μήνες δεν έχει πέσει ούτε μια μονάδα. Φρόντισε να μην το αφήνεις να πέσει ποτέ κάτω από 20% και πότε πάνω από 85% 1 1
vdanasto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Θεωρώ πως η μπαταρία χρήζει ελέγχου και αντικατάστασης από το επίσημο επισκευαστικό. 82% Health με 270 κύκλους φόρτισης είναι κακό, στους 500 κύκλους φόρτισης περίπου θα πρέπει να είσαι στο 80%. 1
basilis5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Αν πεσει κατω απο 80% εντος εγγυησης μονο τοτε θα στην αλλαξουν δωρεαν. Αλλιως θα πληρωσεις. οπως σου παν, μονο σε εξουσιοδοτημένους να το πας. 1
koukis hlias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 δεν ισχυει αυτό με το 80 εμένα είχε πέσει σε 87 αν θυμάμαι καλά στο εξάμηνο και μου είπαν να το πω κατευθείαν για αλαγη αυτό ήταν βέβαια το 20 1
giannis_ps_21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, 26ska είπε Τους κύκλους φόρτισης που τους βλέπετε; Κατέβασε στον υπολογιστή σου το δωρεάν πρόγραμμα 3utools, συνδεσε το κινητό σου κ θα δεις όλες τις πληροφορίες της συσκευής σου και της μπαταρίας σου.
Valina14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Επικοινώνησα σήμερα με την apple κ μετά τον διαγνωστικό έλεγχο που έκαναν, μου είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία. φυσικα κ δεν μου δικαιολόγησαν κάπως το γεγονός ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο χρησης του κινητού η υγεία μπαταρίας έχει μειωθεί τόσο πολύ! Ίσως ισχύει αυτό που είπε κάποιος παραπάνω, ότι αν ήταν 80% κ κάτω να μπυ την άλλαζαν.. δεν ξέρω
koukis hlias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, Valina14 είπε Επικοινώνησα σήμερα με την apple κ μετά τον διαγνωστικό έλεγχο που έκαναν, μου είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία. φυσικα κ δεν μου δικαιολόγησαν κάπως το γεγονός ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο χρησης του κινητού η υγεία μπαταρίας έχει μειωθεί τόσο πολύ! Ίσως ισχύει αυτό που είπε κάποιος παραπάνω, ότι αν ήταν 80% κ κάτω να μπυ την άλλαζαν.. δεν ξέρω αν είναι 82% τώρα που δεν έχει κλίσει χρόνο σίγουρα θα πέσει κάτω από το 80% μέσα στην περίοδο εγγύηση , ας ξαναπροσπαθήσεις τότε και ας ενημερώσεις 1
iYannis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, 26ska είπε Τους κύκλους φόρτισης που τους βλέπετε; Αν έχεις κάποιο Mac με την τέλεια εφαρμογή ελέγχου μπαταρίας Mac και iDevices coconutBattery 1
Valina14 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Επικοινώνησα ξανά με την apple και μου είπαν ότι, ναι μεν έχει πέσει πολύ η υγεία μπαταρίας παρόλα αυτά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους διαγνωστικούς ελέγχους που έκαναν. Εν ολίγοις δεν πρόκειται να μου κάνουν κάποια επισκευή ή αντικατάσταση δωρεάν εντός εγγύησης( λήγει σε 15 μέρες). Μου είπαν να το στείλω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις, να μου ανοίξουν το κινητό κ αν δουν αυτοί ότι υπάρχει πρόβλημα, τότε να γίνει σέρβις ή αντικατάσταση με χαμηλότερο κόστος. Βέβαια, μπορεί κ αυτοί να μου πουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, κ το κινητό να ανοιχθεί τζάμπα! Τι προτείνετε; Να προχωρήσω τωρα στην διαδικασία που μου πρότειναν; Ή να περιμένω κ να το κάνω όταν θα χρειάζεται πάνω από 1 φόρτιση/μέρα; Με την δεδομένη μπαταρία μου κρατάει μια μέρα με αρκετή χρήση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα