Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το φορουμ. Επειδη δεν παρακολουθω τις εξελιξεις.

Εχω μια 1660s  me 6γb μνημη την οποια χρησιμοποιω για επεξεργασια βιντεο και μονο. Ουτε παιχνιδια, ουτε κρυπτο. Δουλευει λιγο σχετικα.

Λογω του προγραμματος επεξεργασια βιντεο που δουλευω θα ηταβν καλυτερα να ειχα καρτα με μνημη απο 8 γιγα και πανω για διαφορου λογους .

Τι θα προτεινατε απο nvidia μονο?  Εχει νοημα μια 2060 ή μια 3060 σε βαθος χρονου πχ? Με ενδιοαφερει μονο η επεξεργασια βιντεο αλλα πανω κατω τα ιδια με οτι χρησιμοποιειται για παιχνιδια χρειαζονται...

ευχαριστω

Δημοσ.

Η 2060 είναι εφάμιλλη της 1660s, με ίδια μνήμη, πέραν του ray tracing δεν βλέπω λόγο για να πας εκεί.

Νόημα θα είχε μόνο από 3060 και πάνω.

Ωστόσο, είσαι σίγουρος οτι χρειάζεσαι αναβάθμιση κάρτας; Μήπως το πρόβλημα σου είναι σε άλλο κομμάτι hardware;

Τι προβλήματα έχεις και ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, makedon1 είπε

Χαιρετω το φορουμ. Επειδη δεν παρακολουθω τις εξελιξεις.

Εχω μια 1660s  me 6γb μνημη την οποια χρησιμοποιω για επεξεργασια βιντεο και μονο. Ουτε παιχνιδια, ουτε κρυπτο. Δουλευει λιγο σχετικα.

Λογω του προγραμματος επεξεργασια βιντεο που δουλευω θα ηταβν καλυτερα να ειχα καρτα με μνημη απο 8 γιγα και πανω για διαφορου λογους .

Τι θα προτεινατε απο nvidia μονο?  Εχει νοημα μια 2060 ή μια 3060 σε βαθος χρονου πχ? Με ενδιοαφερει μονο η επεξεργασια βιντεο αλλα πανω κατω τα ιδια με οτι χρησιμοποιειται για παιχνιδια χρειαζονται...

ευχαριστω

https://www.skroutz.gr/s/32803126/Manli-GeForce-RTX-3070-8GB-GDDR6-Twin-LHR-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-N61730700M24794.html

την παράγγηλα από σκρουτζάδικο και σε 4 εργάσιμες μου την έφεραν , πάρε τηλέφωνο να συνενοηθείς κάνουν ποιο λίγες ημέρες από όσο γράφουν

Δημοσ.

μαλλον αλλου ειναι το προβλημα σου και οχι στην καρτα , γραψε μας τι φορας και ποιο προγραμμα δουλευεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις. Μην ψαχνεστε οτι εχω αλλου προβλημα. Χρησιμοποιω το Davinci resolve ,για διαφορους λογους χρειαζομαι 4κ timeline και γρηγοροτερο encoding για τα προτζεκτ. Δουλευει η 1660s καλα με proxy και 1080π αλλα με δυο μεγαλες οθονες πανω συν αυτα που θελω, δυσκολευεται.Ολα τα φορουμ της μπλακματζικ συνιστουν απο 8 γιγα και πανω για αυτα που θελω. Λογω ελλειψης περυσι,ειχε αγοραστει η 1660. Ο υπολογιστης εχει 32 γιγα μνημη, γρηγορο επεξεργαστη, nvme ssd cache κλπ αλλα οταν παμε για χρωματισμο συν αλλα εφφε απλα δεν μπορει η καρτα οπως θα θελαμε  και δικαιως, κατα τα αλλα ηταν αξιοπρεπεστατη. Εξ ου και ο λογος που ρωτησα ποιο σκαλοπατι σε αναβαθμιση καρτας θα ειχε νοημα , χωρις να ξεφυγουμε αναλογικα σε χρηματα.

Σας ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας, οτιδηποτε αλλο μπορει να βοηθησει στην επιλογη θα ηταν ευπροσδεκτο

Επεξ/σία από makedon1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...