Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα αυτό:

https://www.e-lenovo.gr/voucher-laptops/lenovo-flex-5-14-fullhd-touch-ryzen5-5500-power-8gb-ssd256-w10-digitalpen.html

Με χρήση voucher κλπ μου βγήκε πολύ καλά. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ πολύ την οθόνη αφής και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Χαριτολογώντας να πω ότι όποια το βλέπει ενθουσιάζεται. Μιλάμε για 3 σε 1 λοιπόν 😀😛

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

@Dantε Θα συμφωνήσω, τα convertible έχουν όντως καλύτερη μπαταρία και βάρος. Πόσο μάλλον όταν είναι ChromeOS συσκευή. Υποτίθεται το πείρα σαν δεύτερη συσκευή και κοντεύει να γίνει για κύρια χρηση.

Εχω το Chromebook Spin 713. Αρχικός λόγος αγοράς πέραν των android εφαρμογών είναι και το tent mode για ανάγνωση βιβλίων. Βέβαια απο τότε που η Microsoft πέρασε τα Android στο λειτουργικό της, απέκτησαν ένα καλό ανταγωνιστή τα Chromebooks. Μάλιστα τα έχει και στην τελευταία έκδοση, όταν η Google τα tablet της, τα έχει αφήση στην έκδοση 11.  (Οχι χειρότερα απο τα κινητά, που εκεί οι κατασκευαστές ξεχνάνε και τα security updates) Αλλά δεν ξεχνάει να είναι ανταγωνιστική η Google οπότε αν θέλεις καλή ενσωμάτωση cloud υπηρεσίας θα χρειαστεί να αγοράσεις απο Google One.  

Τωρα όσων αφορά κειμενογράφο χρησιμοποιώ Google Documents. Αλλιώς Office στην online έκδοση. Το Zoom είναι απογοήτευση καλύτερα Windows. 

Δεν θα πρότεινα σκέτο tablet διότι ακόμα και στο DeX της Samsung δεν μπορεις να βάλεις πρόσθετα στον Chrome.

Στα θετικά των convertible Windows θα έλεγα το οτι μπορείς να τα βρείς και απο Kίνα μεριά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...