Ddav-oline Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Παιδια καλησπερα Γνωριζει κανεις τι γινεται αν ο αριθμος μετρητη του ρευματος δεν συμπίπτει με τον αριθμο παροχης;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν γινεται αυτο...Κατι λαθος υπαρχει .Για δωσε πιο πολλες λεπτομερειες. Μηπως πληρωνεις αλλου λογαραισμο ? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Ddav-oline είπε Παιδια καλησπερα Γνωριζει κανεις τι γινεται αν ο αριθμος μετρητη του ρευματος δεν συμπίπτει με τον αριθμο παροχης; Καλημερα... Κοιταξες τον αριθμο παροχης και ειναι διαφορετικος με το αυτον που αναγραφει ο λογαριασμος.. Εκτος ειναι παλιος μετρητης..
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Ddav-oline είπε Παιδια καλησπερα Γνωριζει κανεις τι γινεται αν ο αριθμος μετρητη του ρευματος δεν συμπίπτει με τον αριθμο παροχης; Από όσο ξέρω το σωστό είναι να ΜΗΝ συμπίπτουν, όπως σωστά έγραψες ο ένας αριθμός είναι το serial που έχει δώσει στον μετρητή ο κατασκευαστής του, και ο άλλος είναι η κωδικοποίηση που έχει δώσει στην παροχή ο ΔΕΔΔΗΕ. Πρόσφατα μου άλλαξαν τον μετρητή (έβαλαν ψηφιακό), ο αριθμός μετρητή άλλαξε, ο αριθμός παροχής όμως έμεινε ο ίδιος. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο από αυτό που γράφεις, οπότε διευκρίνησε.
Vasileios-gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο αριθμός παροχής δεν συμπίπτει ποτέ με τον αριθμό του μετρητή. Πρόκειται για διαφορετικό πράμα. Ο αριθμός παροχής βρίσκεται στο μεταλικό ταμπελάκι έξω από το κουτί του μετρητή και όχι στον ίδιο τον μετρητή. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Vasileios-gr
ekechagi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ο αριθμός παροχής και ο αριθμός μετρητή είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Συνήθως στο λογαριασμό ρεύματος αναγράφονται και οι δύο αυτοί αριθμοί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για να μην λεμε οτι θελουμε Ο αριθμος μετρητη περιλαμβανεται στον αριθμο παροχης που ειναι πιο μεγαλος Παραδειγμνα με δικο μου 3289541 Μετρητης x x3289541-xx x Παροχη Δεν ξέρω αν ισχύει και με τους ηλεκτρονικους μετρητές 31 λεπτά πριν, ekechagi είπε Ο αριθμός παροχής και ο αριθμός μετρητή είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Συνήθως στο λογαριασμό ρεύματος αναγράφονται και οι δύο αυτοί αριθμοί. Ο μετρητης σε λογαραισμο ΔΕΗ αναγραφεται εκει που ειναι οι ενδειξεις 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από όσο ξέρω το σωστό είναι να ΜΗΝ συμπίπτουν, όπως σωστά έγραψες ο ένας αριθμός είναι το serial που έχει δώσει στον μετρητή ο κατασκευαστής του, και ο άλλος είναι η κωδικοποίηση που έχει δώσει στην παροχή ο ΔΕΔΔΗΕ. Πρόσφατα μου άλλαξαν τον μετρητή (έβαλαν ψηφιακό), ο αριθμός μετρητή άλλαξε, ο αριθμός παροχής όμως έμεινε ο ίδιος. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο από αυτό που γράφεις, οπότε διευκρίνησε. Ο αριθμος παροχης δεν αλλαζει ΠΟΤΕ ακομα και αν την παρει αλλος .Αλλαζει μονο το κοματι μετα την - (παυλα) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano 2
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να μην λεμε οτι θελουμε Ο αριθμος μετρητη περιλαμβανεται στον αριθμο παροχης που ειναι πιο μεγαλος Παραδειγμνα με δικο μου 3289541 Μετρητης x x3289541-xx x Παροχη Δεν ξέρω αν ισχύει και με τους ηλεκτρονικους μετρητές Έχεις μπερδευτεί, αυτό που είναι στο μεταλλικό ταμπελάκι πάνω στο κουτί του μετρητή ΔΕΝ είναι ο αριθμός μετρητή, είναι ο αριθμός παροχής: Ο αριθμός μετρητή είναι κάτι άλλο, μπορείς να το βρεις είτε στον λογαριασμό, είτε πάνω στον ίδιο τον μετρητή, ΟΧΙ στο κουτί του, στην παρακάτω φωτό το έχω μαρκάρει με μπλε: Και εδώ πάλι με μπλε ο αριθμός μετρητή στον λογαριασμό ΔΕΗ:
nvel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να μην λεμε οτι θελουμε Ο αριθμος μετρητη περιλαμβανεται στον αριθμο παροχης που ειναι πιο μεγαλος Ο αριθμος παροχης δεν αλλαζει ΠΟΤΕ ακομα και αν την παρει αλλος .Αλλαζει μονο το κοματι μετα την - (παυλα) και όταν αλλάξει ο μετρητής τι γίνεται αφού υποστηρίζεις ότι και δεν αλλάζει η παροχή και είναι πάντα ίδια με τον αριθμό του μετρητή. Η δικιά μου παροχή έχει αριθμοί -010 και δεν έχει αλλάξει ποτέ ο κάτοχος ούτε ο πάροχος. Εννοείται ότι είναι διαφορετικοί οι αριθμοί μετρητή και παροχής χωρίς να έχει αλλάξει ο μετρητής. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nvel είπε και όταν αλλάξει ο μετρητής τι γίνεται αφού υποστηρίζεις ότι και δεν αλλάζει η παροχή και είναι πάντα ίδια με τον αριθμό του μετρητή. Η δικιά μου παροχή έχει αριθμοί -010 και δεν έχει αλλάξει ποτέ ο κάτοχος ούτε ο πάροχος. Εννοείται ότι είναι διαφορετικοί οι αριθμοί μετρητή και παροχής χωρίς να έχει αλλάξει ο μετρητής. Ο μετρητης δεν αλλαζει αν δεν εχει προβλημα αν και υπαρχει προβλεψη να αλλαξουν ολοι σε ηλεκτρονικους . Αν αλλαχτει σαφως και εχει αλλο αριθμο που πρεπει να φαινεται στο συστημα. Συνηθως αν υπαρχου διαθεσιμοι αλλαζεται με ηλεκτρονικο . Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano
andreas1gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν γινεται αυτο...Κατι λαθος υπαρχει .Για δωσε πιο πολλες λεπτομερειες. Μηπως πληρωνεις αλλου λογαραισμο ? 2 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Κοιταξες τον αριθμο παροχης και ειναι διαφορετικος με το αυτον που αναγραφει ο λογαριασμος.. Εκτος ειναι παλιος μετρητης.. 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Από όσο ξέρω το σωστό είναι να ΜΗΝ συμπίπτουν, όπως σωστά έγραψες ο ένας αριθμός είναι το serial που έχει δώσει στον μετρητή ο κατασκευαστής του, και ο άλλος είναι η κωδικοποίηση που έχει δώσει στην παροχή ο ΔΕΔΔΗΕ. Πρόσφατα μου άλλαξαν τον μετρητή (έβαλαν ψηφιακό), ο αριθμός μετρητή άλλαξε, ο αριθμός παροχής όμως έμεινε ο ίδιος. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο από αυτό που γράφεις, οπότε διευκρίνησε. 1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε Ο αριθμός παροχής δεν συμπίπτει ποτέ με τον αριθμό του μετρητή. Πρόκειται για διαφορετικό πράμα. Ο αριθμός παροχής βρίσκεται στο μεταλικό ταμπελάκι έξω από το κουτί του μετρητή και όχι στον ίδιο τον μετρητή. 1 ώρα πριν, ekechagi είπε Ο αριθμός παροχής και ο αριθμός μετρητή είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Συνήθως στο λογαριασμό ρεύματος αναγράφονται και οι δύο αυτοί αριθμοί. Γιατί ασχολείστε; Ο φίλος πέταξε την ερώτηση του και την έκανε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις