Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει live stream όλους τους αγώνες και όλα τα seessions  με επιλογές ήχου σε διάφορες γλώσσες ΟΧΙ όμως Ελληνικά.( Εγώ προτιμώ τον αγγλικό ήχο που είναι από την μετάδοση του sky που πιστεύω είναι και η καλύτερη) Έχει επίσης και πολύ υλικό από παλαιότερους αγώνες. Καλή σεζόν!

Ισχύει έως 13 Μαρτίου

https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR

F1 TV Pro subscribers can watch Bahrain pre-season testing live and on demand, access exclusive live timing, as well as Tech Talk debriefs. Subscribe now and save 20% on your Annual F1 TV Pro subscription. Offer Valid in selected territories on web and apps until March 13th. T&Cs apply

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια η προσφορά ήταν 50%.

Πέρυσι την "έριξαν" στο 25%.

Φέτος στο 20%.

Του χρόνου στο 10%..?

Τέλος πάντων, η συγκεκριμένη υπηρεσία αξίζει, αλλά περίμενα και φέτος τουλάχιστον 25% "έκπτωση". Λογικά ακόμη κι έτσι, θα την προτιμήσουμε από την τύποις "δωρεάν" ΕΡΤ.

• Like 1
Δημοσ.

Unfortunately you are not eligible for this plan because of your previous purchase history or you are in a territory that is not valid for this selection. Please choose another plan

Με γειώνει. Και απο την εφαρμογή δε τη βγάζει τη προσφορά, Θα δοκιμάσω πάλι αύριο

Δημοσ.

Αν εισαι ηδη συνδρομητής δεν υσχιει η προσφορά, μπορείς όμως να βαλεις καινούριο email και εισαι κομπλε ακομα και με την ιδια καρτα πληρωμης.

Για τους ακομα πιο ψαγμένους υπάρχει και ο τρόπος με αγορά απο αλλη χωρα με vpn. Διάβασα κάπου στο reddit οτι το τουρκικο f1tv pro παει στα 22ε

Δημοσ.

Παίδες ας το προσπαθήσει κάποιος να μας πει. φυσικά πρέπει να παίζει σε όλες τις συσκευές με VPN. (αλήθεια ποιο VPN χργσιμοποιείται χωρίς προβλήματα?)

Οσο για την τιμή στο -20% προσωπικά αν δεν βρω κάτι άλλο θα διακόψω την τρέχουσα συνδρομή μου ΚΑΙ μετά θα προσπαθήσω να την αγοράσω ξανά. Εναλλακτικά θα κάνω chat με την εξυπηρέτηση.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Αν εισαι ηδη συνδρομητής δεν υσχιει η προσφορά, μπορείς όμως να βαλεις καινούριο email και εισαι κομπλε ακομα και με την ιδια καρτα πληρωμης.

Για τους ακομα πιο ψαγμένους υπάρχει και ο τρόπος με αγορά απο αλλη χωρα με vpn. Διάβασα κάπου στο reddit οτι το τουρκικο f1tv pro παει στα 22ε

Σε μένα μου δίνει επιλογή κανονικά να ανανεώσω τη συνδρομή μου με την προσφορά που "τρέχει" τώρα.

Δεν έχω ολοκληρώσει την αγορά του πακέτου ακόμα, αλλά σαν επιλογή το βλέπω κανονικά στον λογαριασμό μου (στον οποίο στις 14 του Μάρτη λήγει η προηγούμενη συνδρομή που είχα αγοράσει για την περσυνή σεζόν).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Gulik είπε

Σε μένα μου δίνει επιλογή κανονικά να ανανεώσω τη συνδρομή μου με την προσφορά που "τρέχει" τώρα.

Δεν έχω ολοκληρώσει την αγορά του πακέτου ακόμα, αλλά σαν επιλογή το βλέπω κανονικά στον λογαριασμό μου (στον οποίο στις 14 του Μάρτη λήγει η προηγούμενη συνδρομή που είχα αγοράσει για την περσυνή σεζόν).

Unfortunately you are not eligible for this plan because of your previous purchase history or you are in a territory that is not valid for this selection. Please choose another plan.

Αρα δεν προχωράει. Ισως να ακυρώσουμε πρώτα την συνδρομή μας και μετά ξανά να γίνει η εγγραφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Gulik είπε

Και εμενα μου βγαζει την επιλογη, αν πατησεις ομως σου λεει το ιδιο με τον παππου. Θα γραψω στο νημα πως μπορεις να παρεις με 2.5e per month / συνολο 22.5ε για τους 9 μηνες που διαρκει η σεζον

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Απάντηση:

Promotion is available to new subscriptions only and discounted subscriptions will auto-renew to full price unless cancelled prior to the date of renewal.

Δημοσ.

Ε, φτιάχνουμε νέο λογαριασμό με διαφορετικό email και το πρόβλημα λύνεται αυτόματα...

Τέλος πάντων, χωρίς λόγο μας βάζουν σε τέτοια διαδικασία.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gulik είπε

Ε, φτιάχνουμε νέο λογαριασμό με διαφορετικό email και το πρόβλημα λύνεται αυτόματα...

Τέλος πάντων, χωρίς λόγο μας βάζουν σε τέτοια διαδικασία.

....unless cancelled prior to the date of renewal.

Δημοσ.

Πας στο λογαριασμό σου και ακυρώνεις την συνδρομή σου.

Μετά πας και κάνεις εγγραφή με την έκπτωση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, doll είπε

Πας στο λογαριασμό σου και ακυρώνεις την συνδρομή σου.

Μετά πας και κάνεις εγγραφή με την έκπτωση.

Την έχω ακυρώσει ήδη και γράφει απλά "renew", γι'αυτό ρωτάω.

Αν πάω και τελικά ΟΝΤΩΣ πατήσω αγορά του πακέτου με την έκπτωση, θα το δεχθεί ή όχι; Πιο πάνω οι φίλοι γράφουν ότι δεν το δέχεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys, απλά βάλτε

[email protected]

αν έχετε gmail.

Ίδιο email απλά σε αυτούς φαίνεται διαφορετικό (βασικά απλά δεν κάνουν handle την περίπτωση του +something)

Thanks για το post, το είχα πάρει στα 50 πέρσι τώρα 40 καλά έκατσε

Επεξ/σία από MrRush

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...