Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω νέο πλυντήριο πιάτων και ο χώρος που έχω είναι για ελεύθερη συσκευή. Το προϊόν που βρήκα και θα ήθελα να παρω είναι ένα Whirlpool εντοιχιζόμενο, μπορεί να είναι και ελεύθερο? 

Δημοσ.

Μπορεί ναι, ανάλογα το μοντέλο. Στα περισσότερα πλυντήρια πιάτων  βγαίνει το πάνω μέρος που είναι σαν καπάκι ώστε να εντοιχίζονται, αλλά με το καπάκι φτάνουν στο ύψος του πάγκου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξωτερικά. Φυσκικα είναι και κάποια που προορίζονται μόνο για εντοιχισμένα και θα πρέπει να φτιάξεις την ανάλογη "βάση".

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lyckos είπε

Θέλω να αγοράσω νέο πλυντήριο πιάτων και ο χώρος που έχω είναι για ελεύθερη συσκευή. Το προϊόν που βρήκα και θα ήθελα να παρω είναι ένα Whirlpool εντοιχιζόμενο, μπορεί να είναι και ελεύθερο? 

Ναι φυσικά. Αν θέλεις να την κάνεις πιο όμορφη, μπορείς να βιδωσεις πάνω της δικό σου ξύλο σε δικό σου σχέδιο και χρώμα. Αλλά και γυμνή να την αφήσεις την συσκευή, δεν παθαίνει τίποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lyckos είπε

τα εντοιχισμενα ειναι συνηθως γυμνα γυρω γυρω, μπορει να μην ειναι προβλημα λειτουργικα αλλα αισθητικα δεν θα ειναι ωραιο, ιδιως αν η κουζινα σου ειναι ανοικτη στο σαλονι.. μπορεις να το ντυσεις με απλο κοντρα πλακε αλλα εχει κοστος, εγω ας πουμε για απλη, φτηνη ασπρη προσοψη στο δικο μου ( μονο προσοψη, χωρεσε μεσα στο ντουλαπι κ δεν χρειαστηκε να ντυσω αλλη πλευρα) πληρωσα 40 ευρω πριν 3-4 χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ σαν πιθανό "θέμα" είναι να μη υπάρχει κάτι ακάλυπτο που έστω και πολύ δύσκολα, με προσπάθεια, μπορει να είναι επικίνδυνο.

(πχ κάποια ηλεκτρική επαφή που ένα περίεργο πιτσιρίκι να πάει να χώσει κανα χέρι / πηρουνι κλπ).

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Τα εντοιχιζόμενα ειναι πολυ πιο κοντα σε υψος, απο τον παγκο, αν δεν τα εντοιχισεις πρεπει με καποιο τροπο να καλύψεις αυτο το κενο.

Δημοσ.

Πας σε ενα μαραγκο σου κανει ενα αναλογο  κουτι και το βαζεις εκει μεσα για να λειτουργησει Εννοειτε οτι στο σημειο που θα το βαλεις πρεπει να υπαρχει παροχη νερου ρευματος και αποχετευση Οταν φυγεις το απιρνεις μαζι σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...