kariolikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω 5Ο€ για σκότωμα στο Πλαίσιο.Δεν εχω στο μυαλό μου τιποτα που να χρειάζομαι πραγματικά Οτιδήποτε εκτός απο συσκευή/θήκη/παρελκόμενα κινητού Καμμια ιδεα;; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από kariolikos
sstratos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Καινούργιο ασυρματο ποντίκι / μασκες ffp2 / μια δωροκάρτα για δώρο σε γνωστό / ακουστικά / ledοταινια για την τηλεόραση...... και αλλα πολλά 1
tsaltinho Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μπορεις να την πουλήσεις την δωροεπιταγή λίγο χαμηλότερα, αν δεν θες να αγοράσεις κατι. 2
afentiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Την πουλάς σε καποιον 40ευρώ , win-win situation 1
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Ή μπορεί να την ανταλλάξει στις αγγελίες του site με κάποιον που πουλά κάτι, π.χ. εγώ αντάλλαξα δωροκαρτα 20€ πριν 2 χρόνια με Samsung SSD.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, afentiko είπε Την πουλάς σε καποιον 40ευρώ , win-win situation δηλαδη θα πουλησει ο αλλος κατι 40ευρω, ενω η αξια του ειναι 50ευρω? το win-wind που ειναι? γιατι να μην τη πουλησει 50ευρω τοτε? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από ariel555
afentiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Ο TS δεν θελει να αγοράσει τπτ απο το πλαίσιο ουσιαστικά. Δεν έχει 50 ευρώ στο χέρι, έχει ένα χαρτί που έχει αξία 50 ευρώ μόνο μέσα στο πλαίσιο (όπως τα χαρτονομίσματα της μονόπολης έχουν αξία μόνο όταν παίζεις μονόπολη). Οπότε αν την πουλήσει 40 ευρώ θα έχει 40 πραγματικά ευρώ να τα ξοδέψει όπου πραγματικά θέλει/χρειάζεται (σουπερ μαρκετ πχ). Ο αγοραστής θα είναι κάποιος που θέλει να πάρει κάτι συγκεκριμένο από πλαίσιο οπότε θα δώσει 40 πραγματικά ευρώ για να πάρει ένα χαρτί που στο πλαίσιο μόνο θα έχει αξία 50 ευρώ, οπότε κερδίζει 10 ευρώ αυτός και 40 ευρώ ο TS. 4 λεπτά πριν, ariel555 είπε δηλαδη θα πουλησει ο αλλος κατι 40ευρω, ενω η αξια του ειναι 50ευρω? το win-wind που ειναι? 2 1
tsaltinho Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ariel555 είπε δηλαδη θα πουλησει ο αλλος κατι 40ευρω, ενω η αξια του ειναι 50ευρω? το win-wind που ειναι? γιατι να μην τη πουλησει 50ευρω τοτε? Πραγματικα δεν ξερω τι να σου απαντησω! Γιατ δηλαδη καποις να σου αγορασει μια δωροκαρτα 50 ευρω, αφου τα ιδια λεφτα θα δωσει και χωρις την δωροκαρτα. Με 40 ευρω και ο ενας βγαινει κερδισμενος που δινει 10 ευρω λιγοτερα και ο αλλος που παιρνει 40 ευρω στο χερι, αφου δεν μπορει παρει μετρητα αλλιως! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από tsaltinho
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 ναι αλλα γιατι 10ευρω? ας την δωσει 49ευρω, αφου θελει να κερδισει ο αλλος με το ετσι θελω... δηλαδη αναγκαστικα να χασει το 10αρικο επειδη του καιτε το μυαλο με αυτα που λετε και πατε να τον πιασετε κοροιδακι!
tsaltinho Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, ariel555 είπε ναι αλλα γιατι 10ευρω? ας την δωσει 49ευρω, αφου θελει να κερδισει ο αλλος με το ετσι θελω... δηλαδη αναγκαστικα να χασει το 10αρικο επειδη του καιτε το μυαλο με αυτα που λετε και πατε να τον πιασετε κοροιδακι! Επειδη εσυ φαινεσαι πιο εξυπνος απο εμας , ή εμεις καλύτερα είμαστε πιο χαζοί απο εσένα ( για να μην νομιζεις οτι σε ειρωνεύμαι ), βγες να πουλησεις 49 ευρώ μία δωροκάρτα των 50 ευρώ 3 2
filip123go Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Spoiler 18 λεπτά πριν, ariel555 είπε ναι αλλα γιατι 10ευρω? ας την δωσει 49ευρω, αφου θελει να κερδισει ο αλλος με το ετσι θελω... δηλαδη αναγκαστικα να χασει το 10αρικο επειδη του καιτε το μυαλο με αυτα που λετε και πατε να τον πιασετε κοροιδακι! Με την βενζίνη που θα κάψει για να πάει να την πάρει (η το εισιτήριο που θα κόψει) θα βγει και χαμένος.! Όλα τα επειχηρηματικά μυαλά εδώ έχουν μαζευτεί. Ts κανέναν φίλο που να θέλει κάτι από το πλαίσιο δεν έχεις; Να πατε μαζί να πάρετε αυτό που θέλει, και κατευθείαν να σου δώσει τα λεφτά; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 ωραια, δεν θες 49, παρτην 48....win to win οπως προαναφερθηκε, κερδισε ο αλλος 2 ευρουλακια απο το πουθενα..το να χασει ενα 10αρικο το θεωρω κοροιδια!
afentiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, ariel555 είπε ωραια, δεν θες 49, παρτην 48....win to win οπως προαναφερθηκε, κερδισε ο αλλος 2 ευρουλακια απο το πουθενα..το να χασει ενα 10αρικο το θεωρω κοροιδια! ρε φίλε δε χάνει 10αρικο. αυτή τη στιγμή έχει μηδέν και αν την πουλήσει θα έχει 40. Θα έχανε 10αρικο με την προϋπόθεση ότι ήθελε να αγοράσει κάτι συγκεκριμένα από πλαίσιο. Το να μην χρειάζεσαι να αγοράσεις κάτι αλλά να αγοράζεις έτσι κ αλλιώς επειδή έχεις το πιστωτικό αυτό είναι χασούρα, γιατί έχασες τα 40 πραγματικά ευρώ που θα μπορούσες να είχες για να ξοδέψεις κάπου που χρειάζεσαι, αν πουλούσες το πιστωτικό, για να αποκτήσεις κάτι που "δε θα βγάλει τα λεφτά του" γιατί δεν το χρειάζεσαι.
tsaltinho Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, ariel555 είπε ωραια, δεν θες 49, παρτην 48....win to win οπως προαναφερθηκε, κερδισε ο αλλος 2 ευρουλακια απο το πουθενα..το να χασει ενα 10αρικο το θεωρω κοροιδια! Εγω προσωπικα δεν τη θέλω, ούτε έκανα κάποια πρόταση να την αγοράσω. Θα σου δωσω ένα παράδειγμα, Εχεις κερδίσει μία τηλεόραση αλλα δεν την θές. Την βάζεις για πούλημα. Κανεις δεν θα έρθει να στην αγοράσει με την ίδια τιμή που πουλά το κατάστημα, όλοι θα προτιμήσουν το κατάστημα. Αν όμως την βάλεις 20% κάτω, σίγουρα κάποιος θα εμφανιστεί γιατί είναι δέλεαρ η αρκετά καλή τιμή, παρά τα πηγαινε έλα που θα έχει. Η καλύτερη περίπτωση είναι να την δώσει σε κάποιον συγγενή και να πάρει 50 ευρώ, η οποία ουσιαστικά θεωρείται εξυπηρέτηση. Σε ότι αφορα τα 48 ευρ΄ω που λες, και 45 να την π΄αςει, κανεις δεν θα εμφανιστεί, το κέρδος γι αυτόν που θα την αγοράσει, είναι πολύ μικρο. Ελπίζω τωρα να κατάλαβες.
korakios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, kariolikos είπε Εχω 5Ο€ για σκότωμα στο Πλαίσιο.Δεν εχω στο μυαλό μου τιποτα που να χρειάζομαι πραγματικά Οτιδήποτε εκτός απο συσκευή/θήκη/παρελκόμενα κινητού Καμμια ιδεα;; πάρτα σε μετρητά που δικαιούσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις