Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  έχω ενα pc 10ετίας στο οποίο εκτός οτι μου έχει σπάσει το κουτι θέλω να τον αναβαθμίσω αν είναι εφικτό

κουτί https://www.skroutz.gr/s/396077/CoolerMaster-Storm-Trooper.html

Intel 4770k

asus z87 pro

kingston hyper 4x8 gb

evga 780 ti kingpin edition

ssd ένας samsung δεν θυμάμαι μοντέλο

τροφοδοτικό έχω ενα coolermaster 850 w gold,πρίν 4 χρόνια το είχα πάρει.

Σκέφτομαι να βάλω άλλους 2 δiσκους ssd,ένας απο αυτούς να είναι pci express?

κάρτα γραφικών χώρις να έχω τεράστιο bottleneck αλλά και να δώ αύξηση στις επιδόσεις 

ποιά θα μπορούσα να πάρω?

Για κουτί τι μου προτείνεται?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα που έχεις ειναι αρκετά κοντά στα όρια του επεξεργαστή.

Χωρίς να φας μεγάλο μπουκάλι και να δεις υπαρκτές διάφορες θα έλεγα ότι πας για 1660s. Το θέμα είναι αν αξίζει στα λεφτά που κοστίζουν οι κάρτες σήμερα.

Δεν μας κες budget όπως σωστά αναφέρει o radiohead, δεν μας λες αν φοράς κάποια ιδιαίτερη ψύκτρα και δεν μας λες τι παιχνίδια παίζεις (ανάλυση, fps, details)

Τέλος, το bottleneck δεν είναι κακό,  μπορεί να πάρεις την καλύτερη κάρτα που σηκώνει το budget σου και να την αξιοποιήσεις σε πιθανή αναβάθμιση. Φυσικά μιλάω στην περίπτωση που παίρνεις κάτι ανώτερο στην ίδια κατηγορία τιμής

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να δώσω μέχρι 800-1000 ευρώ 

Φοράει ψύκτρα Noctua  της τότε εποχής

έχω μία dell οθόνη στα 1440 p

Παιχνίδια αν παίξω εγώ παίζω παλαιότερους τιτλους κανά diablo,manager,csgo,βέβαια θα ήθελα να δοκιμάσω το rdr2 και κανέναν next gen fps αν γινόταν με καλές αναλύσεις και high settings,τα ανήψια μου όταν έρχονται παίζουν rainbow six και θέλουν να παίζουν call of duty του ψιλοκολλάει

Το θελω και για γενική χρήση, αλλα και για ελαφριά εεργασία,ίσως να κάνω και κανα  video editing  rendering σπάνια

Ευχαριστώ πολύ

Χωρίς το κουτί το παραπάνω ποσό,γιατί το κουτί θα μου το κάνουν δώρο

Επεξ/σία από Lews
Δημοσ.

Εφόσον έχεις 2k monitor και μπορείς να διαθέσεις αυτά τα χρήματα, καλύτερα πουλά και πήγαινε για ολική αναβάθμιση.

Καλός ο 4770k μα πλέον γερασμένος για 3a παιχνίδια.

Όσο για την ψύκτρα, το noctua δεν λέει κάτι. Σε ρώτησα για να δούμε αν υπάρχει περιορισμός στο ύψος. Κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό...

• Like 1
Δημοσ.

Την βρήκα 

NOCTUA NH-U14S

Θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση γιατί στην συνέχεια θα μπεί και δεύτερο pc καινούργιο

Ειναι τόσο γερασμένος πλέον ?

Θα ήθελα αργότερα να μπορούσαν τα παιδία να παίζουν και Lan fps κτλπ και να μην υπάρχει χάος στις επιδόσεις

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Δημοσ.

Φίλε μου καλημέρα, μέχρι αρχές Δεκέμβρη είχα στην κατοχή μου τον 4790Κ ο οποίος είχε πάει στα 4.4GHz εύκολα και δεν το έψαξα παραπάνω.

Δυστυχώς, απο ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να ταΐσει την κάρτα γραφικών της υπογραφής.

Το RDR2 θα μπορέσει να το τρέξει σχετικά εύκολα με τη σωστή κάρτα γραφικών. Στο Forza Horizon 5, ενώ η κάρτα μπορεί να τρέξει ultra, ο επεξεργαστής ειναι στο 100% και περιμένει το σύστημα να τρέξει το παιχνίδι στον επεξεργαστή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lews είπε

Την βρήκα 

NOCTUA NH-U14S

Θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση γιατί στην συνέχεια θα μπεί και δεύτερο pc καινούργιο

Ειναι τόσο γερασμένος πλέον ?

Θα ήθελα αργότερα να μπορούσαν τα παιδία να παίζουν και Lan fps κτλπ και να μην υπάρχει χάος στις επιδόσεις

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Η ψυκτρα δε χαλάει την κρατάς είναι πολύ καλή. Αν σε χαλάει η εμφάνιση αλλάζεις απλά ανεμιστήρα. 

Το στορυ επειδή με χίλια ευρώ φτιάχνεις αξιοπρεπέστατο σύστημα εκτός κουτιού τροφοδοτικού που λες ότι είναι εκτός του χιλιαρικου, πάει κάπως έτσι 

Chipset B660 + i5 12400f + 32gb ram ddr4 3600MHz + M2 Nvme 2tb + Radeon Rx 6600 xt 

Για να ρίξεις το budget βάζεις 16gb ram και 1tb δίσκο αλλά εφόσον θέλεις να είναι futureproof μην πέσεις. 

Κουτί είναι θέμα γούστου αν έχεις κάτι στο νου σου δώσε λινκ για να σου προτείνουμε παρόμοια ή να δώσουμε γνώμη για το συγκεκριμένο.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/32163809/Noctua-NM-i17xx-MP78-Mount-Kit-Silver.html

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 3
Δημοσ.

Οπως λέει και ο Χρηστάρας (και αν κοιτάξεις προσεκτικά τι έγραψα) ο i7 σου είναι γερασμένος για τα πολύ τελευταία και high end παιχνίδια.

Ακόμα παίζει τα περισσότερα χωρίς πρόβλημα όμως εφόσον μιλάμε για τελευταίους τίτλους καλύτερα κάνε ολική αναβάθμιση και να παίζουν όλα ρολόι.

Εδώ να αναφέρω ότι το xbox στα 300  προσφέρει ωραία εμπειρία gaming σε 2k, εφόσον τα παιχνίδια που παίζεις, μπορείς να τα παίξεις και με χειριστήριο.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lews είπε

Γεια σας  έχω ενα pc 10ετίας στο οποίο εκτός οτι μου έχει σπάσει το κουτι θέλω να τον αναβαθμίσω αν είναι εφικτό

κουτί https://www.skroutz.gr/s/396077/CoolerMaster-Storm-Trooper.html

Intel 4770k

asus z87 pro

kingston hyper 4x8 gb

evga 780 ti kingpin edition

ssd ένας samsung δεν θυμάμαι μοντέλο

τροφοδοτικό έχω ενα coolermaster 850 w gold,πρίν 4 χρόνια το είχα πάρει.

Σκέφτομαι να βάλω άλλους 2 δiσκους ssd,ένας απο αυτούς να είναι pci express?

κάρτα γραφικών χώρις να έχω τεράστιο bottleneck αλλά και να δώ αύξηση στις επιδόσεις 

ποιά θα μπορούσα να πάρω?

Για κουτί τι μου προτείνεται?

Ευχαριστώ.

3050 στα 370 ευρω, 6600 χτ στα 450 ευρω, κ οι τιμες πεφτουν.

η 6600 χτ αποδιδει κοντα σε πλειστεισον 5

μπορεις να κρατησεις τον 4790 λιγο καιρο ακομη για να μην σου πεσουν ολα μαζι, ο,τι καρτα κ να βαλεις, θα τσουλαει

απο το ολοτελα καλη κ η παναγιωτενα

Δημοσ.

6600 XT

Αν δεις ότι θες αναβάθμιση και μετά την κάρτα, ο 5600 που βγαίνει σύντομα με ένα b550 θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, hln3 είπε

6600 XT

Αν δεις ότι θες αναβάθμιση και μετά την κάρτα, ο 5600 που βγαίνει σύντομα με ένα b550 θα είναι μια χαρά.

Κι αυτό καλό σενάριο απλά το 1700 θα πάρει άλλη μια γενιά

Δημοσ.

Καλημερα,ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,δεν θελω να αλλάξω τωρα ολοκληρωτικά το pc,μάλλον θα πάρω μια κάρτα 3060 ti όταν πέσουν λιγο ακομα οι τιμές,σκέφτομαι να πάω σε full atx?ssd pci καμια πρόταση???ευχαριστώ 

Δημοσ.

Κουτιά ποιοτικά

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=24480310,20013575,19829590,22286792 

Για το υπάρχον σύστημα 

https://www.skroutz.gr/s/13772146/Crucial-MX500-SSD-1TB-2-5-SATA-III-CT1000MX500SSD1.html

Pcie ακριβό χωρίς λόγο και με ρίσκο αν θα δουλέψει σε περίπτωση που βάλεις άλλο bios με adapter και m2 ssd ή nvme.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...