Προς το περιεχόμενο

The Terminal List (Amazon Prime, 2022)


gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 3 μήνες μετά...

Πολύ δράση διαβάζω σίγουρα θα την δούμε ο Pratt ειναι πρώτος σε τέτοιο genre έχει και το χιούμορ του και περναμε καλά σε ότι τον έχουμε δει. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις την τελείωσα. Δεν είχα δει ούτε ενα τρέιλερ και ομολογώ ότι μέχρι που πάτησα το play για το 1ο.επεισοδιο δεν περίμενα πολλά ούτε η σειρά σε φουσκώνει με hype. Γνωρίζεις τι θα δεις και η σειρά ( η οποία είναι βασισμένη σε βιβλίο*) στο δίνει..

*Βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων γραμμένων από έναν πρώην Navy SEAL ελεύθερο σκοπευτή, τον Jack Carr.

Εν ολίγοις τη πήγα σερί σε 3-4 μέρες. Δε με κούρασε, το κάθε επεισόδιο ήταν χορταστικό και πρόσφερε και εναλλαγές σκηνικών. Ο Chris Pratt καλύτερος απ'ότι περίμενα, καμία σχέση με την τελευταία του δουλειά που τον είδα (στο χλιαρό The Tomorrow War). Επίσης αξιόλογη δουλειά από τους Taylor Kitsch και Constance Wu. Ειδικότερα η τελευταία είχε αρκετά καλογραμμένο και δυναμικό χαρακτήρα της μάχιμης δημοσιογράφου χωρίς να γίνεται ενοχλητική η παρουσία της.

Μην δείτε κριτικές από "επαγγελματίες κριτικούς". Κρατάει ισορροπίες, δράση όσο όσο, εκρήξεις αδρεναλίνης όπου χρειαζόταν, θρίλερ ικανοποιητικό όπως και ο ρυθμός της για το είδος.

Η σειρά είναι ουσιαστικά το πρώτο βιβλίο σε επεισόδια συνολικής διάρκειας 8 ωρών ( έχουν κυκλοφορήσει άλλα 3 ). Έκαναν μερικές αλλαγές αλλά σε σχέση με άλλες διασκευές βιβλίων ήταν αρκετά κοντά. Πολλές σκηνές είναι βγαλμένες κατευθείαν από το βιβλίο.

Ακομη δεν έχει αναφερθεί αν θα υπάρξει συνέχεια. 

 

Στα θετικά καθόλου woke μπούρδες. Εξού και έχουν σκυλιασει αρκετοί "κριτικοί". Έχει ηρωικό, αντιπολεμικό μήνυμα αλλά και ένα πλοτ εκδίκησης που εκτελείται σωστά.

 

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως ανέλπιστα καλή σειρά. Έχω δει τα πέντε πρώτα επεισόδια και μπορώ να πω ότι ακόμα κι ο νερόβραστος Πρατ είναι μια χαρά εδώ.

Αυτό και το Reacher πρέπει να είναι οι καλύτερες σειρές φέτος σε αυτό το είδος.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω, κάτι με ενόχλησε. Ίσως ήταν περισσότερο ταινία παρά σειρά. Δεν πήρε το χρόνο της να αναλύσει τους άλλους χαρακτήρες, επικεντρώθηκε μόνο στον Πρατ, με αποτέλεσμα οι θυσίες και οι απώλειες να μην με αγγίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
On 06/07/2022 at 15:12, DeadOrganPlayer said:

Αυτό και το Reacher πρέπει να είναι οι καλύτερες σειρές φέτος σε αυτό το είδος.

Κατώτερο από το Reacher, αλλά αρκετά καλό και πάλι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετά καλή, μέχρι το επεισόδιο που έχω δει, ωραίο σενάριο και ωραία γυρισμένη. 

Βέβαια, είναι ίδια, όπως κάθε άλλη ταινία / σειρά τύπου  Shooter.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία σχέση με το Reacher σε τόνο. Η γυναίκα μου με μπινελίκωνε στα πρώτα επεισόδια. Βέβαια , επειδή είναι καλή σειρά , έχουμε κολλήσει. Καλά το πάει ως τώρα. Θεωρώ πως είναι και σχετικά ακριβής σειρά σε ότι αφορά τα στρατιωτικά γιατί ο Pratt είναι από αυτούς τους Αμερικανούς με τους βετεράνους κλπ. (γιαυτό και έχει χαμηλές κριτικές από κριτικούς). 

Ρε φίλε τι θέλει να δει ο κόσμος? Μια καλογυρισμένη σειρά . Να κάνει λίγο suspend disbelief και να ξεχαστεί. Από εκεί και πέρα , τα υπόλοιπα είναι bonus. 

Δυσπιστισε κανείς με τον Pratt , τον Reacher κλπ.? Όχι. Δυσπίστισε κανείς με τα μαύρα elf και τα βομβαρδιστικά στο διάστημα? Ναι. Τι να σώσει από εκεί και πέρα το show?

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

The Terminal List[Season 1]

The-Terminal-List-Poster-2-scaled.jpg

https://www.imdb.com/title/tt11743610/episodes

Αμφιλεγομενη σειρα μιας και καποια στοιχεια της ειναι εξαιρετικα οπως το μιλιταριστικο κομματι και το μυστηριο που κραταει μεχρι το τελος στο ποιοι πραγματικα ειναι οι ιθυνοντες της ολης καταστασης στην αντιπερα οχθη εχουμε καποιες υπερβολες και τρυπες στο σεναριο οπως και οτι ειναι επιφανειακη σχεδον σε ολους τους χαρακτηρες περα απο τον James Reece που τον κανει ο Chris Pratt ο οποιος μιας και τον γνωρισα στο Parks and Recreation δυσκολευομαι να τον δεχτω σε πιο σοβαρο ρολο. Εδω βεβαια προσπαθει και μπορω να πω οτι ειναι αξιολογος αν και εχει μονιμως το ιδιο βλεμμα και στυλ δεν καταφερνει να δημιουργησει συναισθημα στον θεατη. Φταιει και το πως ειναι δομημενα τα επεισοδια ειναι αρκετα flat ως σειρα. Οι αναμνησεις στο παρελθον θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες ηταν αρκετα ασυνδετες και χωλαινω αρκετα σε αυτο το κομματι. Σειρα εκδικησης λοιπον με μπολικο μυστηριο που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μια δυνατη 2ωρη ταινια δρασης που θα εβαζε το Star Σαββατο βραδυ. Δεν εχει οσο δραση θα περιμενε κανεις κατι που μονο καλο ειναι υπαρχει μια ισορροπια μυστηριου/δρασης/δραματος/αγωνιας/εντασης. Συνολικα την βρηκα τιμια αν και σε καμια βδομαδα θα την εχω ξεχασει γιατι οπως ειπα ηταν αρκετα flat και επιφανειακη. 8/10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...