Tasos ap4 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Παιδιά έχω ανοίξει λογαριασμό Revolut και είμαι στην κυπρο δεν έχω την φυσική κάρτα αλλά την εικονική όταν πάω να κάνω πληρωμή με το κινητό μέσα από την εφαρμογή της Revolut δεν γίνεται η πληρωμή δεν την δέχεται το pos. Είναι απαρετητο να έχω Google pay για να γίνει η πληρωμή ανέπαφα; Αν και χρησημοποιω το Huawei wallet ας μου απαντήσει κάποιος όσο γίνεται ποιο γρήγορα
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Tasos ap4 είπε Παιδιά έχω ανοίξει λογαριασμό Revolut και είμαι στην κυπρο δεν έχω την φυσική κάρτα αλλά την εικονική όταν πάω να κάνω πληρωμή με το κινητό μέσα από την εφαρμογή της Revolut δεν γίνεται η πληρωμή δεν την δέχεται το pos. Είναι απαρετητο να έχω Google pay για να γίνει η πληρωμή ανέπαφα; Αν και χρησημοποιω το Huawei wallet ας μου απαντήσει κάποιος όσο γίνεται ποιο γρήγορα Μέσα απο την εφαρμογή ποτέ δεν γινόταν.Πρέπει να έχεις google pay να περάσεις την κάρτα εκεί και να κάνεις συναλλαγές.Αλλιως πρέπει να την βάλεις στην curve κλπ.
Tasos ap4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Παιδιά έφτιαξα λογαριασμό curve για να κάνω ανέπαφες συναλλαγές σύνδεσα και την κάρτα αλλά και πάλι τίποτα δεν με αφήνει μηοως χρειάζεται να έχω την φυσική κάρτα; 5 λεπτά πριν, Tasos ap4 είπε Παιδιά έφτιαξα λογαριασμό curve για να κάνω ανέπαφες συναλλαγές σύνδεσα και την κάρτα αλλά και πάλι τίποτα δεν με αφήνει μηοως χρειάζεται να έχω την φυσική κάρτα; Εννωουσα την κάρτα της Revolut
george1807 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Γιατί δεν βάζεις google pay; Κατέβασε το apk από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/google-pay-2-143-434517044-release/ Αλλιώς στο huawei wallet https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/wallet/ δεν σε αφήνει να βάλεις την κάρτα της revolut ή της curve που θα τραβάει από revolut;
Tasos ap4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Κοίτα έφτιαξα το Huawei wallet και πάλι όταν πάω να την περάσω κάνει το πως τον ήχο της απόρριψης το pos και δεν την περνάει το ίδιο και με την curve την εφαρμογή αν και δεν έχω φυσική καρτα ούτε Revolut ούτε curve εντομεταξη επικοινώνησα με την Revolut KAI μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα
george1807 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Άρα κάτι στο κινητό σου φταίει για να μη λειτουργεί καμία από τις δυο.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, Tasos ap4 είπε Κοίτα έφτιαξα το Huawei wallet και πάλι όταν πάω να την περάσω κάνει το πως τον ήχο της απόρριψης το pos και δεν την περνάει το ίδιο και με την curve την εφαρμογή αν και δεν έχω φυσική καρτα ούτε Revolut ούτε curve εντομεταξη επικοινώνησα με την Revolut KAI μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα Μηπως είναι κλειδωμένη η κάρτα ή παγωμένη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις