Jimys2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σκεφτομουν να ξεκινησω το Dragon Ball super. Γενικα εχω δει το Dragon Ball, Ζ και GT. Πρεπει να δω κατι αλλο πριν πιασω το super ? Καποια ταινια ισως ;
suffocater Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σκεφτομουν να ξεκινησω το Dragon Ball super. Γενικα εχω δει το Dragon Ball, Ζ και GT. Πρεπει να δω κατι αλλο πριν πιασω το super ? Καποια ταινια ισως ; Nομίζω εισαι πλήρης ^^
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για ποιο λόγο να τρελαθει κάποιος, που βλέπει τοσα χρόνια anime, με το Dragonball Super την σήμερον ημέρα? Εξαρτάται τι είναι αυτό που σε τραβάει να βλέπεις anime. Εγώ που είμαι fan του db από παλιά, είμαι ικανοποιημένος με την νέα σειρά. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλά εγώ περίμενα οτι δεν θα τρελαθούμε, αφού δεν υπήρχε κάτι με σοβαρή μάχη. Τουλάχιστον όμως δεν το βαρέθηκα καθόλου, όπως π.χ με τα naruto fillers..... SSJ Satan πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εξαρτάται τι είναι αυτό που σε τραβάει να βλέπεις anime. Εγώ που είμαι fan του db από παλιά, είμαι ικανοποιημένος με την νέα σειρά. Ικανοποιημένος<>"τρελαμένος", θα μου πεις βέβαια σχήμα λόγου ήταν... Κακά τα ψέματα και μένα μου άρεσε το DB όταν το είδα, αλλά 15-16 χρόνια πριν, με τρομακτικά χαμηλότερες απαιτήσεις από ότι έχω τώρα... Πλέον είναι ένα χιλιοπαιγμένο πράγμα, με τραγικά απλοϊκό/παιδικό σενάριο που δεν έχει κάτι καινούριο να προσφέρει... Πόσο πιο κάτω να βάλουμε την μπάρα?
afentiko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το μόνο που θέλω να δω εγώ είναι να παλεύουν για τη ζωή τους ή τη ζωή των άλλων και όχι γιατί ο Goku γουστάρει να παλεύει με δυνατότερους αντιπάλους (το παραμυθάκι ότι ο Beerus θα καταστρέψει τη γη το επισκιάστηκε με τον Goku να λέει συνέχεια πόσο τέλεια νιώθει που παλεύει με έναν τόσο δυνατό...)
W0zzAp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σκεφτομουν να ξεκινησω το Dragon Ball super. Γενικα εχω δει το Dragon Ball, Ζ και GT. Πρεπει να δω κατι αλλο πριν πιασω το super ? Καποια ταινια ισως ; Γενικα θα σου ελεγα πως δεν χρειαζεται να το δεις.Αν θες να δεις κατι πιασε καλυτερα τις δυο τελευταιες ταινιες που ειναι μετα το Z χρονολογικα.Η αρχη του super ειναι κατι σαν remake της 14ης ταινιας battle of gods,επειδη πιστευω πως θα εχει σχεση με τους θεους ολοι η σειρα.Γενικα ειναι πολυ μετρια σε σχεση με το Z και παει πολυ αργα.Παντως κανε οτι γουσταρεις λιγα ειναι τα επεισοδια μεχρι στιγμης,τα βλεπεις και σε μια μερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γενικα ειναι πολυ μετρια σε σχεση με το Z και παει πολυ αργα True. https://www.youtube.com/watch?v=yTFNT3WuUyE Zoomed in, αλλά αυτή η σκηνή με τον Vegeta... ...... ......... ......... ΤΕΛΕΙΩΝΕ VEGETA!
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ικανοποιημένος<>"τρελαμένος", θα μου πεις βέβαια σχήμα λόγου ήταν... Κακά τα ψέματα και μένα μου άρεσε το DB όταν το είδα, αλλά 15-16 χρόνια πριν, με τρομακτικά χαμηλότερες απαιτήσεις από ότι έχω τώρα... Πλέον είναι ένα χιλιοπαιγμένο πράγμα, με τραγικά απλοϊκό/παιδικό σενάριο που δεν έχει κάτι καινούριο να προσφέρει... Πόσο πιο κάτω να βάλουμε την μπάρα? Εντάξει βασικά εσύ μπορεί να βλέπεις πολλά anime οπότε μέσα σε όλα να μην είναι κάτι φοβερό το db, εγώ βλέπω πολύ λίγα και κυρίως ψάχνω παλιά οχι νέα, οπότε παίζει και αυτό τον ρόλο του. Εγώ είχα δει το db αποσπασματικά πριν 15-16 χρόνια, όταν έβαλα internet κάποια στιγμή κατέβασα όλα τα επεισόδια στα αγγλικά από την αρχή μέχρι το τέλος, αργότερα κατέβασα και το GT, εχω δει και όλα τα ova, η αλήθεια είναι οτι με το GT και τα διάφορα άκυρα ova πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ξεφτιλίστηκε η σειρά. Για μένα ο toriyama απλά κοιτάει να ολοκληρώσει μια νέα σειρά με τους πρωταγωνιστές της παλιάς εν όψει πιθανόν του κλεισίματος της καριέρας του, μην ξεχνάμε οτι στο dbgt από τους τίτλους τέλους φαινόταν οτι θα υπήρχε και συνέχεια, αλλά βέβαια αυτό δεν το έγραψε ο tori. Η μόνη απαίτηση που έχω από το db super είναι να μην δω εχθρούς τύπου GT (baby, rildo κτλ) και κάτι τύπους brother frieza κτλ, δεν έχω απαιτήσεις για τρομερά εφε και γραφικά, θέλω να υπάρξουν μάχες με ενδιαφέρουσα πλοκή και εξέλιξη, μέχρι στιγμής μου αρέσει, πιστεύω θα το κρίνουμε καλύτερα όταν τελειώσει εντελώς η σειρά.
W0zzAp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για μένα ο toriyama απλά κοιτάει να ολοκληρώσει μια νέα σειρά με τους πρωταγωνιστές της παλιάς εν όψει πιθανόν του κλεισίματος της καριέρας του, μην ξεχνάμε οτι στο dbgt από τους τίτλους τέλους φαινόταν οτι θα υπήρχε και συνέχεια, αλλά βέβαια αυτό δεν το έγραψε ο tori. Το περιεργο ειναι πως ο ιδιος ο Toriyama ειχε πει παλαιοτερα σε συνεντευξης του(πριν βγουν οι δυο ταινιες και η σειρα που ειναι συνεχεια του Z),πως δεν θα ηθελε να ασχοληθει με συνεχεια του dragonball.Αρα υποθετω πως επεσαν λεφτα στο κεφαλι του για να τα βγαλει . Για μενα δεν επρεπε να υπαρξει συνεχεια του DB,γιατι απλως ηταν αλλης εποχης και πια για μενα δεν τραβαει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γεγονός είναι πως έχει ξεχειλώσει. Αλλά για να έχουμε νέες ιστορίες για τα επόμενα 200 (ή μέχρι να κακαρώσουν οι voice actors) video games.
W0zzAp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεγονός είναι πως έχει ξεχειλώσει. Αλλά για να έχουμε νέες ιστορίες για τα επόμενα 200 (ή μέχρι να κακαρώσουν οι voice actors) video games. Νομιζω στα ιαπωνικα οι περισσοτεροι εχουν αλλαξει,αλλα η voice actress(ειναι γυναικα) του Goku ειναι 78 χρονων!!!!!! (σε λιγες μερες εχει γενεθλια) και δεν αλλαζει. https://en.wikipedia.org/wiki/Masako_Nozawa Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2015 από W0zzAp
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κι όμως, όλοι οι παλιοί είναι οι ίδιοι. Για όσους ζουν ακόμα.
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το πήρατε χαμπάρι το καινούργιο κεφάλαιο D. Gray-man ή μόνο εγώ κοιμομουν όρθια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει βασικά εσύ μπορεί να βλέπεις πολλά anime οπότε μέσα σε όλα να μην είναι κάτι φοβερό το db To γράφω στο προηγούμενο post που quotαρες, "που βλέπει τόσα χρόνια anime"... Προφανώς δεν απευθυνόταν σε άτομα που έχουν δει ελάχιστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα