efib Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Άρα δεν είναι περίεργη η Daikin και όλα αυτά που έλεγες στην αρχή' ότι μπορει να βρουν πρόβλημα με το έτσι θέλω και να ακυρώσουν την εγγύηση κλπ κλπ. Πολύ σωστή αντιμετώπιση είχαν και στις 2 περιπτώσεις που αναφέρεις. Καθόλου περίεργη δεν είναι, και κανενα ψέμα δεν λέει. Εσύ αλλά λες τόση ώρα. Που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα "Και 100 χρονια εμπειριας και 10 διπλωματα να εχει ο τεχνικος μπορει να πει η DAIKIN οτι δεν το κανατε συμφωνα με τις οδηγιες μας.. μπλα μπλα μπλα .." και εννοείς θα μπλέξεις, ενώ κανένα μπλέξιμο δεν υπάρχει στα παραδείγματα που αναφέρεις και δεν έχασαν την εγγύηση, ούτε δυσκόλεψαν την χρήση της.
k_w_t Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, efib είπε Άρα δεν είναι περίεργη η Daikin και όλα αυτά που έλεγες στην αρχή' ότι μπορει να βρουν πρόβλημα με το έτσι θέλω και να ακυρώσουν την εγγύηση κλπ κλπ. Πολύ σωστή αντιμετώπιση είχαν και στις 2 περιπτώσεις που αναφέρεις. Καθόλου περίεργη δεν είναι, και κανενα ψέμα δεν λέει. Εσύ αλλά λες τόση ώρα. Που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα "Και 100 χρονια εμπειριας και 10 διπλωματα να εχει ο τεχνικος μπορει να πει η DAIKIN οτι δεν το κανατε συμφωνα με τις οδηγιες μας.. μπλα μπλα μπλα .." και εννοείς θα μπλέξεις, ενώ κανένα μπλέξιμο δεν υπάρχει στα παραδείγματα που αναφέρεις και δεν έχασαν την εγγύηση, ούτε δυσκόλεψαν την χρήση της. Γενικα εχει ενα ονομα στην αγορα. Απλα αμα δει λαθος στη εγκατασταση θα το πει και θα φυγει δεν θα το διορθωσει επειδη ειναι στην εγγυηση. Ειναι σχολαστικοι ακομα και με τις μοιρες της βασης στην εξωτερικη μοναδα. Απο την αρχη σου ειπαμε 2-3 εδω μεσα να εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι λαθος του εγκαταστατη και εσυ μας ειπες οτι εισαι σιγουρη και οτι δεν εχει να κανει με εαν ειναι αδειουχος κτλ. Αμα δουνε και μπακαλοδουλεια (συχνο φαινομενο στην Ελλαδα κυριως η λαθος διατομη στους σωληνες) δεν ξερω τι θα πουνε. Απλα καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου τετοιες μερες να εισαι χωρις κλιματισμο αλλα εχει πολλους ασταθμητους παραγοντες η περιπτωση σου. Το σημειο πωλησης ειναι σε αλλο νομο (δεν εχεις διευκρινησει την αποσταση αλλο Αττικη-Βοιωτια αλλο Ηρακλειο-Εδεσσα) οποτε δυσχεράνει την μεταβαση του πωλητη στον χωρο σου. Στην τελικη εαν ηθελες υπαναχωρηση μπορουσες να πεις στον τεχνικο σου να το ξανακατεβασει και να το στειλεις πισω με εξοδα του πωλητη.. Το να κανεις καταγγελιες σε συνηγορους ,ΙΝΚΑ και αμφισβητηση συναλλαγης ηταν πολυ βιαστικες κινησεις. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2024 από k_w_t 1
efib Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες για το πώς να κινηθώ και πραγματικά με έχεις δυσκολέψει παρά πολύ με όσα λες. Λες η πλακέτα να χάλασε επειδή ήταν στραβή η βάση; Λες να χάλασε επειδή αντί για 3μ βάλαμε 2.99μ; Λες να χάλασε επειδή αντί για 30' αντλία κενού την βάλαμε 28'; Δεν υπολειτουργεί, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΚΑΝ. Δεν κάνει θόρυβο, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝ. Λες αν μπορούσα να κάνω υπαναχώρηση χωρίς αιτιολόγηση να μην το έκανα; Και σε αυτή την περίπτωση μου είπε ότι πρέπει να είναι σφραγισμένη η συσκευασία, οπότε λες να έβγαζα άκρη πιο γρήγορα;;;; Λες να μου έδινε τα χρήματα για την απεγκατασταση;;;; Εάν δυσχεραίνει τον πωλητή, τότε να μην στέλνει σε αυτή την περιοχή. Πως είναι δικό μου πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω και πάλι. Απλά στο δικό σου το μυαλό ο πωλητής είναι μόνο για να τσεπωνει και μετά πετάει χαρταετό. Παλικάρι μου, ο πωλητής αρνείται την επιστροφή των χρημάτων και προτείνει μόνο την αντικατάσταση της πλακέτας. Πώς ακριβώς βιάστηκα; Γιατί βιάστηκα; Δεν μου δίνει την ΝΌΜΙΜΗ ΕΓΓΎΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΙ και εάν δεν ζητούσα υπαναχώρηση, τότε θα προχωρούσε στην αντικατάσταση της πλακέτας. Το σφάλμα αυτό είναι είτε σε περιπτώσεις που δεν επικοινωνούν σωστά οι μονάδες μεταξύ τους, και οφείλεται είτε σε προβληματική pcb, βάσει manual αλλά και όσων μου είπαν 2 blue dealers ΚΑΙ Η ιδια Daikin, είτε σε λανθασμένη καλωδίωση και του κοιτάξαμε 3 φορές την ιδια ημέρα και τον έφερα ξανά και την επόμενη. Θα πάρω master στις βλάβες επειδή ένα κωλομαγαζο δεν θέλει να συμμορφωθεί με την νομοθεσία στην μπανανία που ζούμε, και νομίζει ότι είναι εδώ για να τσεπωνει. Ανέφερα και στην Daikin το τι έγινε και σε το κατάσταση παρέλαβα, και ποια ήταν η αντιμετώπιση από τον συνεργάτη τους, και δεν βοήθησαν ούτε στο ελάχιστο να λυθεί το ζήτημα. Κάποιες φορές συμβαίνει να είναι ελλατωματικη η πλακετα, διόλου απίθανο αν σκεφτεί κανείς ότι η συσκευασία ήταν στραπατσαρισμενη και μπορεί να χτυπήθηκε. Αλλά ναι, εγώ έφταιγα και πάλι που παρέλαβα αντί να το επιστρέψω και να μπλέξω πάλι ποτε θα μου επιστρέψει τα χρήματα, και σίγουρα θα μου χρέωνε και τα μεταφορικά. Και το λέω ξανά ότι ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΔΕΙΟΎΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΣΥΝΘΉΚΗ ΓΙΑ ΚΑ ΑΚΥΡΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΎΗΣΗ βάσει όσων λέει στους όρους της η Daikin. Διάβασε από την αρχή όσα μα όσα έχεις γράψει και σου έχω πει είτε εγώ, είτε κάποιο άλλο μέλος ότι είναι ανακριβή και δεν ισχύουν. Άντε, καλό ΠΣΚ να έχουμε και καλές βουτιές. 1
Nabuko Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, efib είπε Παλικάρι μου, ο πωλητής αρνείται την επιστροφή των χρημάτων και προτείνει μόνο την αντικατάσταση της πλακέτας. Πώς ακριβώς βιάστηκα; Γιατί βιάστηκα; Δεν μου δίνει την ΝΌΜΙΜΗ ΕΓΓΎΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΙ και εάν δεν ζητούσα υπαναχώρηση, τότε θα προχωρούσε στην αντικατάσταση της πλακέτας. Αυτό που νόμιμα δικαιούσαι είναι αυτό "Μπορείτε να ζητήσετε από τον πωλητή να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το προϊόν, να μειώσει την τιμή του ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εάν δεν είναι δυνατή η επισκευή ή η αντικατάσταση." 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις