Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, εχθές αγόρασα ένα νέο κουτί για τον υπολογιστή, τα πράγματα μπήκαν ακριβώς οπός ήταν το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ο υπολογιστής δεν παίρνει μπροστά αλλα ουτε κάνει reset απο τα κουμπιά του νέου κουτιού, έβαλα και τα παλιά κσλωδια αλλα τπτ...

Ο υπολογιστής παίρνει μπροστά μόνο από το εσωτερικό κουμπί της μητρικής....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν βρισκεται το συστημα στο παλιο κουτι δουλευει κανονικα δηλαδη? Το ζητημα προκυπτει μονο με το καινουργιο κουτι? Ποιο ειναι το καινουργιο κουτι?

Επεξ/σία από umbrella co.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πολύμετρο να ελέγξεις τα καλώδια;

Γνωρίζεις γενικά απο hardware;

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις μπροστά με κατσαβίδι από τα πινάκια;

Έχεις δοκιμάσει να κάνει τράμπα το reset με το power μήπως έχεις ελαττωματικό διακόπτη;

Είσαι 1000% σίγουρος οτι έχεις βάλει σωστά τα καλώδια;

Μπορείς να δώσει καθαρή φωτό με τις συνδέσεις;

btw η μητρική σου είναι η ASUS P7P55D-E PREMIUM (έχει αρκετά μοντέλα αν βάλεις μόνο το P7P55D)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μετά από πολύ ψάξιμο το βρήκα το θέμα... Είχε ξεκολλήσει το ένα από τα δυο ποδαράκια στην μητρική το οποίο το κόλλησα με  κολλητήρι και όλα δουλεύουν μια χαρά.....😀 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!😀😀😀

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλη σήμερα προέκυψε καινούργιο θέμα, εχθές σας είπα ότι το πρόβλημα ήταν ένα ποδαράκι το οποιο κολληθηκε σημερα λοιπόν μονταρεισα όλα τα κομμάτια μέσα στο κουτι και πήγα να φταξω ενα καλώδιο που δεν πολύ μου άρεσε εκεί που ηταν ενώ τον υπολογιστή τον είχα ανοίξει δευτερόλεπτα πατήθηκε κατα λαθος ενα κουμπί της μητρικής με ονομασία Memok!  Και από κάτω DRAM_LED ο υπολογιστής έκανε μόνος του επανακτήσει και από εκεί και πέρα ο υπολογιστής σέρνεται  μέχρι και στην επιφάνεια εργασίας!!!
Υπόψιν ο υπολογιστής δεν ήταν δικός μου ήταν του αδερφού μου και εγώ δε το πολύ κατέχω το άθλημα!!!

Μητρική: ASUS P7P55D-E EVO RETAIL  https://www.e-shop.gr/asus-p7p55d-e-evo-retail-p-PER.522802
Επεξεργαστής: i5 2666mhz
Ram: Corsair xms3 1600Mhz 8Gb (2x4gb) και corsair vengeance 1600Mhz (2x4gb) συνολικά έχω 2 κομμάτια από την κάθε κάρτα με σύνολο 16gb ram...
Καρτα γραφικών: Sapphire Radeon R9 280X 3GB Dual-X OC

0-02-05-fd362a729f3b308ead0e170a576943d6abe0d06bcb30d5364fdc9da255878816_24e1b8854b40aeb3.jpg

0-02-05-162a70a093ce4967245c3dfdf8967d24a29929927ab3253975d3fa5501945ab7_35fa124a391d631c.jpg

Δημοσ.

Μάλλον πατώντας διάφορα το έχεις μπερδέψει το μηχανάκι. Δοκίμασε να επαναφέρεις το bios σε αρχικές ρυθμίσεις. Στο πίσω μέρος, στο back panel, έχει ένα κουμπάκι, κάτω από τις ps/2 συνδέσεις για πληκτολόγιο-ποντίκι. Κλείσε τον υπολογιστή και πάτησέ το παρατεταμένα για 5". Εναλλακτικά, κλείνεις τον υπολογιστή, τον αποσυνδέεις από το ρεύμα, πατάς το power 1-2 φορές, για ό,τι ρεύμα έχει μείνει στους πυκνωτές, αφαιρείς τη στρογγυλή μπαταριούλα για μερικά λεπτά, την επανατοποθετείς, ξανασυνδέεις στο ρεύμα και δοκιμάζεις να ξεκινήσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα το πρόβλημα λύθηκε... Τελικά ήταν θέμα windows και τπτ άλλο, του έβαλα ένα ssd 500gb και ο υπολογιστής δουλεύει κανονικότατα😀 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...