Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μια απορία που έχω και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Σχετικά με το μέλος "rtg" το οποίο έστειλε το επίμαχο μήνυμα για την αγγελία και με "+2" βαθμολογία.

Μέλος από το 2017 

image.jpeg.96a668bbaf14ce55863c9074ff16bfb6.jpeg

Όταν άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά πάτησα στο προφιλ του και είχε γίνει ήδη banned.

Υποθέτω ότι για κάποιο λόγο έγινε ban και υποψιάζομαι για την συγκεκριμένη απάτη.

Δεν θα υπήρχε η δυνατότητα μέσω από το ινσομνια να υπάρξει κάποια προειδοποίηση?

Λέω τώρα εγώ. 

Και γενικότερα δεν θα έπρεπε να βγάλει το ινσομνια μία ανακοίνωση ότι τρέχει απάτη μέσω των αγγελιών να έχουν τα μέλη το νου τους??  

Δεν θα διαβάσουν το συγκεκριμένο post όλοι σίγουρα..

Μιλάω πάντα στα πλαίσια της πρόληψης.. 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξημερώματα "αφαίρεσαν" από άγνωστο προς εμένα "μαγαζί - εταιρία" 50€. Από την εφαρμογή της τράπεζας στο κινητό είδα πληρωμή 25€ και μετά από 1 λεπτό ξανά πληρωμή στην ίδια επωνυμία 25€.

Μετά από 3 λεπτά έγιναν 2 αιτήματα πληρωμής από άλλες 2 διαφορετικές επωνυμίες και μήνυμα στην εφαρμογή ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, η κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Ενημερώθηκε η Τράπεζα, ακυρώθηκε η κάρτα. Έγινε αίτημα επανέκδοσης κάρτας. Μετά από μερικές ημέρες που θα γίνει η εκκαθάριση θα μπορέσω να επικοινωνήσω ξανά με την τράπεζα για να προβώ σε αμφισβήτηση συναλλαγής για το συνολικό ποσό των 50€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikomotto είπε

Ξημερώματα "αφαίρεσαν" από άγνωστο προς εμένα "μαγαζί - εταιρία" 50€. Από την εφαρμογή της τράπεζας στο κινητό είδα πληρωμή 25€ και μετά από 1 λεπτό ξανά πληρωμή στην ίδια επωνυμία 25€.

Μετά από 3 λεπτά έγιναν 2 αιτήματα πληρωμής από άλλες 2 διαφορετικές επωνυμίες και μήνυμα στην εφαρμογή ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, η κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Ενημερώθηκε η Τράπεζα, ακυρώθηκε η κάρτα. Έγινε αίτημα επανέκδοσης κάρτας. Μετά από μερικές ημέρες που θα γίνει η εκκαθάριση θα μπορέσω να επικοινωνήσω ξανά με την τράπεζα για να προβώ σε αμφισβήτηση συναλλαγής για το συνολικό ποσό των 50€

Τράπεζα Εθνική; Πειραιώς; Επίσης έτσι στο ξαφνικό έγιναν χρεώσεις; Λες να στην έχουν κάνει duplicate? Και στην 3-4 συναλλαγή των 25€ να ζητά αποδοχή από το κινητό σου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Τράπεζα Εθνική; Πειραιώς; Επίσης έτσι στο ξαφνικό έγιναν χρεώσεις; Λες να στην έχουν κάνει duplicate? Και στην 3-4 συναλλαγή των 25€ να ζητά αποδοχή από το κινητό σου;

Απο την 1η που ανέφερες. Στο ξαφνικό. Με την ονομασία της εταιρίας που έγινε η χρέωση έψαξα στο νετ, υπάρχει και ασχολείται με κυβερνοασφάλεια αλλά δεν νομίζω ότι λέει κάτι. Ενώ εγώ βλέπω ίδια εταιρία και στις δύο πληρωμές μπορεί αν έχουν διαφορετικό λογαριασμό (υποθέτω, δεν το γνωρίζω )

Με την Τράπεζα που μίλησα ρώτησα. Η μία πληρωμή 25€ έγινε οκ, ξέφυγε. Η 2η πληρωμή  από την ίδια εταιρία δεν έπρεπε να ζητήσει έγκριση? Δεν μου απάντησε. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikomotto είπε

Απο την 1η που ανέφερες. Στο ξαφνικό. Με την ονομασία της εταιρίας που έγινε η χρέωση έψαξα στο νετ, υπάρχει και ασχολείται με κυβερνοασφάλεια αλλά δεν νομίζω ότι λέει κάτι. Ενώ εγώ βλέπω ίδια εταιρία και στις δύο πληρωμές μπορεί αν έχουν διαφορετικό λογαριασμό (υποθέτω, δεν το γνωρίζω )

Με την Τράπεζα που μίλησα ρώτησα. Η μία πληρωμή 25€ έγινε οκ, ξέφυγε. Η 2η πληρωμή  από την ίδια εταιρία δεν έπρεπε να ζητήσει έγκριση? Δεν μου απάντησε. 

Δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αδερφέ. Εμένα κάποτε μια "ισπανική εταιρεία" μου είχε πάρει ένα απόγευμα 200€ στα ξαφνικά, έκανα αμφισβήτηση και τα πήρα πίσω, ύστερα μου άλλαξαν κάρτα κτλπ.

Μάλλον σε βάζουν σε κάτι σαν subscription, πως δουλεύει το netflix και ο,τι σου αρπάξουν, βέβαια ήταν τα προϊστορικά χρόνια του 2022, από τότε φαντάζομαι θα έχουν κάνει άλματα στην κυβερνοασφαλεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...