Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marinna είπε

Υπάρχει περίπτωση να μην ήταν τόσο τυχαίο και να εμπλέκεται κάποιος από την άλλη συναλλαγή; Να το συνδύασε δηλαδή για να μπερδευτείς; (Πουαρό από τα λιντλ 😊)

Όχι.. εμένα το μυαλό μου τα συνδύασε ενώ δεν έπρεπε.

τι να πω..

• Sad 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Όχι.. εμένα το μυαλό μου τα συνδύασε ενώ δεν έπρεπε.

τι να πω..

Πολλές απ' τις απάτες συνδέονται με τυχαία γεγονότα, αν και αυτή δεν είναι μια τέτοια. Πχ οι απάτες με τις μεταφορικές, ACS, Ελτά κτλ στοχεύουν περισσότερο σε εκείνο που όντως περιμένει ένα δέμα από αυτές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Δεν ξέρω αν εμπίπτει στο "μέσω διαδικτύου" αλλά έχει ενδιαφέρον.

IMG_20250312_121317.jpg.ba0123176852a20cbcbfeb17f46fa30b.jpgIMG_20250312_121230.jpg.eefc4db574f17a29e515fc6e601006f8.jpg

Σε εσένα το έστειλαν;

Που έχεις μπλέξει παιδί μου;;;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε εσένα το έστειλαν;

Που έχεις μπλέξει παιδί μου;;;

Βάλε κι εσύ κάτι για πώληση στο marketplace και θα δεις..

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Που θα κατέληγε λέτε αν έλεγε οκ;

Για το τοπικό τμήμα ασφάλειας πάντως δεν είναι ενδιαφέρον.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που ούτε αυτό το αξιολόγησαν.

Ίσως και να το ανεβάσω κάποια στιγμή για να μη νομίζετε πως εκεί υπηρετούν τίποτα Κότζακ, Κολόμπο κλπ 

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Αυτο που θελει η εθνικη να αναβαθμισει τους λογαριασμους με χρεωση 0.80€/μηνα. Μπορουμε να μην το κάνουμε; 

Απο την εφαρμογή στο κινητο γινεται; 

Edit: το εκανα τελικα. 

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Καλημερα. Αυτο που θελει η εθνικη να αναβαθμισει τους λογαριασμους με χρεωση 0.80€/μηνα. Μπορουμε να μην το κάνουμε; 

Απο την εφαρμογή στο κινητο γινεται; 

Edit: το εκανα τελικα. 

Από πού το έκανες τελικά από το application? Ψάχνω και εγώ να το απενεργοποιήσω και δεν μπορώ να το βρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, geosoftgr είπε

Από πού το έκανες τελικά από το application? Ψάχνω και εγώ να το απενεργοποιήσω και δεν μπορώ να το βρω

Οχι απο το app δεν γινεται. Πρεπει να μπεις στο σαιτ της εθνικης, εισοδος για ιδιωτες. Και θα πατησεις διαχείριση αναβαθμισης. Εκει θα ξετικαρεις τους λογαριασμούς που δεν θες να αναβαθμιστουν. 

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Οχι απο το app δεν γινεται. Πρεπει να μπεις στο σαιτ της εθνικης, εισοδος για ιδιωτες. Και θα πατησεις διαχείριση αναβαθμισης. Εκει θα ξετικαρεις τους λογαριασμούς που δεν θες να αναβαθμιστουν. 

Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή η επιλογή;  δεν μπόρεσα να την βρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Στους περισσότερους (να υποθέσω) δεν υπάρχει τέτοια επιλογή, λαθος λεει του συστήματος (να υποθέσω και παλι εσκεμμένο λαθος) πρέπει να μιλήσετε με το 2104848345 για να διορθώσουν το λάθος (γελοίοι🤣) το νούμερο λειτουργεί μονο τις εργάσιμες ωρες και μέρες οπότε μείναμε εκει, αφού βέβαια πλακωθήκαμε τηλεφωνικώς🥵

.

Πριν φτάσουμε στο σημείο να μου δώσουν το παραπάνω τηλεφωνο ακούστε τι μου ελεγα, θα περιμένετε λέει να αναβαθμιστεί να χρεωθείτε 0,80 και μετά να μας πάρετε πίσω να κάνουμε αντιλογισμό(για τα μπάζα τελείως όμως)

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Μεχρι χτες νομιζω ηταν η προθεσμια. Μετα προχωρουσε το συστημα σε αναβάθμιση. 

Μπορειτε να καλεσετε να δειτε τι θα σας πουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...