BILL5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εμένα ακόμα αυτό έχει το λογισμικό έχει βγει για το ZTE οι καινούργιο software update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 αυτό έχω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο ειναι και το τελευταιο που βγηκε πριν κανα μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosOrion Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πως τα βλέπετε αυτά τα στατιστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 εχει νοημα η αλλαγη dns σε adguard κλπ, η δε παιζει επειδη αλλαζει μονο στο ipv6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikos_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε μένα αντικατέστησε το speedport 2i και κάθε 24 ώρες (και λιγότερο) βυθίζεται όλο το δίκτυο και θέλει restart. Ενώ είναι κανονικός ο συγχρονισμός και τα στατιστικά (οκ, δεν εχω προσέξει τα errors) η γραμμή βγαίνει έξω με 0,2mbps οπότε πρακτικά δε παίζει τίποτα. Έρχεται μόνο με restart. Έκανα μόλις παραγγελία το fritzbox 7530 (απο γερμανό σε προσφορά) μπας και δω το φως μου. Γελασα με την τεχνική υποστήριξη ότι πιθανόν να ευθύνεται το switch μου και για αυτό βυθίζεται το δίκτυο.. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από andrikos_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ πάντως εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα ότι στο ίδιο δωμάτιο, εντός 1-2 μέτρων με μόνο εμπόδιο ένα ηχείο, έχω 2-3/4 γραμμές WiFi. Κούρασε ο ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μετακομίζω, νεα γραμμή σύνδεσή οτε μου δωσε το Η1600 αρνητε να συγχρονίσει το h1600. σε 48 ωρες 1 2 φορές συγχρόνισε, φουλ ταχύτητα σε 2 ώρες μηδένιζαν όλα. πανω απο 10 ρεσταρτ του κανα. λεω να δεις κανα πρόβλημά στη καλωδίωση θορυβος κατι γινεται , οπότε πήγα με ενα fritzbox που αγορασα . ε το fritzbox δε μασησε μια ,συνδέθηκε αμέσως συγχρόνισε λίγο πιο χαμηλά απο οτι το h1600 αλλα σταθερό ούτε κιχ. με το η1600 ζητημα να ειχα ιντερνετ για 2 ωρες στο σύνολο στο 48ορο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, duende είπε εχει νοημα η αλλαγη dns σε adguard κλπ, η δε παιζει επειδη αλλαζει μονο στο ipv6? Πέρασα του adguard στο v4 και δεν είχε καμία διαφορά. Κανονικά οι διαφημίσεις στις smart-tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Κοιταζα σημερα τα στατιστικα με το h1600 μου κανει εντυπωση το -3.2 στο output power, το θεωρειτε νορμαλ? Link Status Up Modulation Type VDSL2_Vectoring Actual Rate(Up/Down) 5495/54998 kbps Attainable Rate(Up/Down) 54860/123367 kbps Noise Margin(Up/Down) 32/23.5 dB Line Attenuation(Up/Down) 0.7/9 dB Output Power(Up/Down) -3.2/12.8 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/4 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 4/4 symbols Profile 17a Showtime Start 2 h 48 min 51 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/139 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 ZTE H1600 V7.0.3_OTE.3.T7A πειτε γιατι δεν με αφηνει να μπω εδω π.χ https://aristarchus.ds.unipi.gr/main/portfolio.php και τι πρεπει να κανω το κοβει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleksios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Τα φωτα σας παρακαλω.Με το παλιο ρουτερ speedport 2i σε σπιτι πρωτου οροφου,επιανα τελειο σημα σε σπιτι ισογειου με ενα tplink extender 860 re.Προχθες γονατισε ξαφνικα το δικτυο, μετα απο συνομιλια στο 13788, με παρεπεμψε σε αλλαγη ρουτερ στο καινουργιο.Το εγκατεστησα ,αλλα περα απο το δωματιο που ειναι το ρουτερ,μηδαμινη εμβελεια.Για το κατω σπιτι ουτε λογος.το extender δεν αναβει καν το πρασινο λαμπακι σηματος,τα ξαναεκανα απο την αρχη αλλα τιποτα.Ξαναπηρα στο 13788,μου αλλαξε καναλια ειπε μπας και ειναι καλυτερα αλλα τιποτα.Τι κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 αλλάζεις extender. είχα ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό και τώρα με ΖΤΕ router και το TP LINK WA1201 έχω άριστο σήμα στην στην 5αρα μπάντα μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleksios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε αλλάζεις extender. είχα ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό και τώρα με ΖΤΕ router και το TP LINK WA1201 έχω άριστο σήμα στην στην 5αρα μπάντα μάλιστα. Δηλαδη αυτο πως συνδεεται; θα εχω σημα στο κατω σπιτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα