Προς το περιεχόμενο

ZTE H1600 (Cosmote)

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα αντικατέστησε το speedport 2i και κάθε 24 ώρες (και λιγότερο) βυθίζεται όλο το δίκτυο και θέλει restart. Ενώ είναι κανονικός ο συγχρονισμός και τα στατιστικά (οκ, δεν εχω προσέξει τα errors) η γραμμή βγαίνει έξω με 0,2mbps οπότε πρακτικά δε παίζει τίποτα. Έρχεται μόνο με restart. Έκανα μόλις παραγγελία το fritzbox 7530 (απο γερμανό σε προσφορά) μπας και δω το φως μου.

Γελασα με την τεχνική υποστήριξη ότι πιθανόν να ευθύνεται το switch μου και για αυτό βυθίζεται το δίκτυο..

Επεξ/σία από andrikos_gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα ότι στο ίδιο δωμάτιο, εντός 1-2 μέτρων με μόνο εμπόδιο ένα ηχείο, έχω 2-3/4 γραμμές WiFi. 

Κούρασε ο ΟΤΕ 

Μετακομίζω, νεα γραμμή σύνδεσή οτε μου δωσε το Η1600

αρνητε να συγχρονίσει το h1600. σε 48 ωρες 1 2 φορές συγχρόνισε, φουλ ταχύτητα σε 2 ώρες μηδένιζαν όλα. πανω απο 10 ρεσταρτ του κανα.

λεω να δεις κανα πρόβλημά στη καλωδίωση θορυβος κατι γινεται , οπότε πήγα με ενα fritzbox που αγορασα .

ε το fritzbox δε μασησε μια ,συνδέθηκε αμέσως συγχρόνισε λίγο πιο χαμηλά απο οτι το h1600 αλλα σταθερό ούτε κιχ.

με το η1600 ζητημα να ειχα ιντερνετ για 2 ωρες στο σύνολο στο 48ορο.. 

23 ώρες πριν, duende είπε

εχει νοημα η αλλαγη dns σε adguard κλπ, η δε παιζει επειδη αλλαζει μονο στο ipv6?

Πέρασα του adguard στο v4 και δεν είχε καμία διαφορά. Κανονικά οι διαφημίσεις στις smart-tv.

Κοιταζα σημερα τα στατιστικα με το h1600 

μου κανει εντυπωση το -3.2 στο output power, το θεωρειτε νορμαλ?

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2_Vectoring 
Actual Rate(Up/Down) 5495/54998 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 54860/123367 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 32/23.5 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0.7/9 dB 
Output Power(Up/Down) -3.2/12.8 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/4 
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms 
INP(Up/Down) 4/4 symbols 
Profile 17a 
Showtime Start 2 h 48 min 51 s 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 0/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/139

Τα φωτα σας παρακαλω.Με το παλιο ρουτερ speedport 2i σε σπιτι πρωτου οροφου,επιανα τελειο σημα σε σπιτι ισογειου με ενα tplink extender 860 re.Προχθες γονατισε ξαφνικα το δικτυο, μετα απο συνομιλια στο 13788, με παρεπεμψε σε αλλαγη ρουτερ στο καινουργιο.Το εγκατεστησα ,αλλα περα απο το δωματιο που ειναι το ρουτερ,μηδαμινη εμβελεια.Για το κατω σπιτι ουτε λογος.το extender δεν αναβει καν το πρασινο λαμπακι σηματος,τα ξαναεκανα απο την αρχη αλλα τιποτα.Ξαναπηρα στο 13788,μου αλλαξε καναλια ειπε μπας και ειναι καλυτερα αλλα τιποτα.Τι κανω?

αλλάζεις extender. 

είχα ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό και τώρα με ΖΤΕ router και το TP LINK WA1201 έχω άριστο σήμα στην στην 5αρα μπάντα μάλιστα.

7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

αλλάζεις extender. 

είχα ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό και τώρα με ΖΤΕ router και το TP LINK WA1201 έχω άριστο σήμα στην στην 5αρα μπάντα μάλιστα.

Δηλαδη αυτο πως συνδεεται; θα εχω σημα στο κατω σπιτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...