Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι ειχατε συμμετασχει στο παρελθον σε κοινωφελη εργασια του ΟΑΕΔ, ποσα μορια πανω κατω ειχατε?

Δημοσ.

Εξαρτάται από την ειδικότητά σου (θέση, επίπεδο σπουδών) και την περιοχή που βρίσκεσαι. Όσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός τόσο περισσότερα μόρια θα χρειαστείς (και αντίστροφα όσους περισσότερους της ειδοκότητας που σε ενδιαφέρει ζητήσουν, τόσο λιγότερα μόρια θα χρειάζεσαι). Οπότε δώσε λεπτομέρειες... 

Ενδεικτικά για ΠΕ Πληροφορικής χρειάστηκαν το 2018, 90 μόρια (μία θέση).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, antbyron είπε

Έχουν βγει προσωρινοί πίνακες.

eixan bgei και σημερα εβγαλαν ξανα και καλα οτι εκαναν λαθος. Για να βαλουν τα βισματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

eixan bgei και σημερα εβγαλαν ξανα και καλα οτι εκαναν λαθος. Για να βαλουν τα βισματα

τα βύσματα μπορούσαν να τα βάλουν αλλιώς και όχι με τρόπο που κάνει μπαμ. Τα βύσματα μπαίνουν και δε το καταλαβαίνεις.

Απ ότι άκουσα είχαν επιλεγεί άτομα που δεν έπρεπε. Κάποιοι που είχαν ήδη παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα, κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω αν ισχύει απλά αυτό μου είπανε

Δημοσ.

Καλησπέρα, η μάνα μου έκανε αίτηση ως τρίτεκνη αλλά στα μορία γράφει ανήλικα τέκνα 0 .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gii είπε

Καλησπέρα, η μάνα μου έκανε αίτηση ως τρίτεκνη αλλά στα μορία γράφει ανήλικα τέκνα 0 .

Νόμος 4590/2019 - ΦΕΚ 17/τ.Α/7-2-2019

΄Αρθρο 64

Όπου στις διατάξεις του ν. 2190/1994 (Α’ 28) αναφέρεται η ιδιότητα τρίτεκνου γονέα και η ιδιότητα τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί:

α) Ως τρίτεκνος γονέας νοείται ο γονέας που έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ό) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και όσα έχουν οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας.

β) Ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τρίτεκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγούμενου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Νόμος 4590/2019 - ΦΕΚ 17/τ.Α/7-2-2019

΄Αρθρο 64

Όπου στις διατάξεις του ν. 2190/1994 (Α’ 28) αναφέρεται η ιδιότητα τρίτεκνου γονέα και η ιδιότητα τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί:

α) Ως τρίτεκνος γονέας νοείται ο γονέας που έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ό) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και όσα έχουν οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας.

β) Ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τρίτεκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγούμενου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων.

Οπότε κάτι έκανε λάθος στην αίτηση καθώς όλα τις τα παιδιά είναι κάτω των 25

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gii είπε

Οπότε κάτι έκανε λάθος στην αίτηση καθώς όλα τις τα παιδιά είναι κάτω των 25

Είναι ξεκάθαρος ο Νόμος οπότε να το ψάξει.

Φαντάζομαι θα μπορεί να κάνει μια ένσταση.

Μήπως έπρεπε να καταθέσει τίποτα δικαιολογητικά και τα παρέλειψε ή μήπως δεν ήταν πρόσφατα;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 28/04/2022 at 16:43, gii said:

Εγώ που έκανα αίτηση μέσω οαεδ, δεν είχε επιλογή για πολυτεκνία. Νομίζω(προφανώς δεν είμαι σίγουρος) ότι δεν μετρήσανε αυτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antbyron είπε

Εγώ που έκανα αίτηση μέσω οαεδ, δεν είχε επιλογή για πολυτεκνία. Νομίζω(προφανώς δεν είμαι σίγουρος) ότι δεν μετρήσανε αυτά.

Της είπε υπάλληλος να περάσει από εκεί την τρίτη για ένσταση οι οποίες έχουν λήξει 😅

Δημοσ.

Καλημέρα, βγήκαν τα αποτελέσματα για τα κοινωφελή και είμαι στους επιλαχόντες και όχι στους επιτυχόντες,τώρα τι σημαίνει αυτό; πρέπει να κάνω κάτι;να στείλω τίποτα χαρτιά ή με ειδοποιούν από οαεδ; Δυστυχώς τους παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν κατάφερα να επικοινωνησω😥. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας με διαφωτίσει λίγο.

Δημοσ.
23 minutes ago, riga said:

Καλημέρα, βγήκαν τα αποτελέσματα για τα κοινωφελή και είμαι στους επιλαχόντες και όχι στους επιτυχόντες,τώρα τι σημαίνει αυτό; πρέπει να κάνω κάτι;να στείλω τίποτα χαρτιά ή με ειδοποιούν από οαεδ; Δυστυχώς τους παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν κατάφερα να επικοινωνησω😥. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας με διαφωτίσει λίγο.

Δεν έχω εμπειρία αλλά η κοινή λογική λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα σε πάρουν τηλ αν ακυρώσει κάποιος και μπεις στην θέση του. Κοίταξες τα αποτελέσματα; Σειρά προτεραιότητας κλπ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...