gokuthelegend Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, panosno1com είπε Θυμαμαι που ο δάσκαλος πληροφορικης στο δημοτικο (ο οποιος ηταν και φυσικος στο γυμνασιο) ειχε τις βαθμολογιες μας σε δισκέτα την οποια ειχε στη τσεπη του πουκαμισου του ! Εμάς σε ΤΕΙ Πληροφορικής (τονίζω το πληροφορικής), εποχές 2004-2008, δεν ήταν πολύ πρόσφατα αλλά ούτε πολύ παλιά, μας ζητούσαν εργασίες σε δισκέτες. Πληροφοριακά υπήρχε σύστημα e-class. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από gokuthelegend 1
animor Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Εποχές 2011-12 συγκεκριμένη μόνο καθηγήτρια μας ζητούσε να κάνουμε ηχογράφηση σε κασέτα 😂, και να τη στείλουμε μαζί με την υπόλοιπη εργασία με το ταχυδρομείο. Ευτυχως βρήκα κασετόφωνο από κάποιον κι είχαν οι γονείς μου κάτι κασετες με επιτυχίες των 80ς κι έγραψα από πάνω. 2
somt Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 3/5/2022 στις 12:32 ΜΜ, White_Cat είπε Μάλιστα μπήκα και στο Teleconference με τις ίδιες ακριβώς εντολές, όπως είχε τότε η BBS της Hellas Online. Έχει και mousetrap? 😁
mariosnik_ Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 ώρες πριν, animor είπε Εποχές 2011-12 συγκεκριμένη μόνο καθηγήτρια μας ζητούσε να κάνουμε ηχογράφηση σε κασέτα 😂, και να τη στείλουμε μαζί με την υπόλοιπη εργασία με το ταχυδρομείο. Ευτυχως βρήκα κασετόφωνο από κάποιον κι είχαν οι γονείς μου κάτι κασετες με επιτυχίες των 80ς κι έγραψα από πάνω. Αν είναι δυνατόν! Δεν το πιστεύω.
chrisxkar Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου ο 35αρης να αναφέρω πως στα 18 του είχε iphone 2g οποτε δεν ξέρω αν χωράει τόσο στην μηχανη του χρόνου (για την ώρα τουλάχιστον)
animor Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 13 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Αν είναι δυνατόν! Δεν το πιστεύω. Κι όμως. Και το κακό ήταν ότι πρεπε να μεταφέρουμε τον υπερσύγχρονο αυτό εξοπλισμό για να γίνει η ηχογράφηση. εμεις είχαμε σπίτι, σε αχρηστία βέβαια από χρόνια, από εκείνα τα ογκώδη στερεοφωνικά με τα ηχεία, τα 3 cd και τις 2 κασέτες, αλλά έπρεπε να ψάξω για κάτι πιο μικρό. Βρήκαμε τελικά 3-4, τα παίρναμε ο ένας μετά τον άλλον.
mountains1 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 20 ώρες πριν, animor είπε Εποχές 2011-12 συγκεκριμένη μόνο καθηγήτρια μας ζητούσε να κάνουμε ηχογράφηση σε κασέτα 😂, και να τη στείλουμε μαζί με την υπόλοιπη εργασία με το ταχυδρομείο. Ευτυχως βρήκα κασετόφωνο από κάποιον κι είχαν οι γονείς μου κάτι κασετες με επιτυχίες των 80ς κι έγραψα από πάνω. Ενταξει, κασετες ζητησε, ειναι compact! Βεβαια, για 2011, ηταν ηδη αρχαιολογια. Υπαρχουν και χειροτερα ομως. Θα μπορουσε να ζητησει εγγραφη και σε μπομπινες. Εγγραφη σε μπομπινοφωνο!!!!
vamvakoolas Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου mIRC θα λετε και θα κλαιτε: εδω και 30 χρονια εχει κανει...7 εκδοσεις Στην Ελλαδα ειχε τρελο σουξε ιδιαιτερα στα κυβερνοκαμακια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα