Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!

Προσπαθώ να βρω στο gov.gr ένα πιστοποιητικό για τον πατέρα μου όπου να φαίνονται όλα τα μέλη της οικογένειας (ο πατέρας μου, οι παππούδες και οι θείες μου) και ένα δικό μου (όπου να φαίνομαστε εγω, οι γονείς μου και η αδελφή μου) αλλά δεν βρίσκω.

Σε αλλά κράτη που ξέρω αυτό υπάρχει.

Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από J_F80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, J_F80 είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Προσπαθώ να βρω στο gov.gr ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του πατέρα μου όπου να φαίνονται όλα τα μέλη της οικογένειας (ο πατέρας μου, οι παππούδες και οι θείες μου) και ένα δικό μου (όπου να φαίνομαστε εγω, οι γονείς μου και η αδελφή μου) αλλά δεν βρίσκω.

Εξ όσων γνωρίζω, μόνο το 2ο εκδίδεται και μάλιστα από τον Δήμο στον οποίο είσαι εγγεγραμμένος (ή ήσουν, μέχρι να ανοιξεις οικογενειακή μερίδα δική σου).

Αν έχεις δική σου οικογενειακή μερίδα δε, θα πρέπει ο πατέρας σου ή η μητέρα σου να συνδεθούν με  κωδικούς taxisnet στο gov.gr για να το εκδώσουν, εσύ δεν μπορείς. Μπορείς όμως, να αιτηθείς για την έκδοσή του στα ΚΕΠ. Προφανώς εάν σου δώσουν τους κωδικούς, το κάνεις και εσύ. Ελπίζω να βοήθησα. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Εξ όσων γνωρίζω, μόνο το 2ο εκδίδεται και μάλιστα από τον Δήμο στον οποίο είσαι εγγεγραμμένος (ή ήσουν, μέχρι να ανοιξεις οικογενειακή μερίδα δική σου).

Αν έχεις δική σου οικογενειακή μερίδα δε, θα πρέπει ο πατέρας σου ή η μητέρα σου να συνδεθούν με  κωδικούς taxisnet στο gov.gr για να το εκδώσουν, εσύ δεν μπορείς. Μπορείς όμως, να αιτηθείς για την έκδοσή του στα ΚΕΠ. 

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε!

Υπάρχει περίπτωση να δω την δική μου οικογενειακή μερίδα (εγω, οι γονείς και η αδελφή μου) στο gov.gr;

Η πρέπει να μπω στις online υπηρεσίες του δήμου;

Επεξ/σία από J_F80
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, J_F80 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε!

Υπάρχει περίπτωση να δω την δική μου οικογενειακή μερίδα (εγω, οι γονείς και η αδελφή μου) στο gov.gr;

Η πρέπει να μπω στις online υπηρεσίες του δήμου;

Εχεις δικιά σου μερίδα;Είσαι παντρεμένος;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, J_F80 είπε

Ναι, αυτό σου απάντησα παραπάνω. Μπορείς μέσω gov.gr να το εκδώσεις, αρκεί να έχεις τους κωδικούς taxisnet του πατέρα ή της μητέρας σου. 

Δική σου οικογενειακή μερίδα θεωρείται αυτή που ανοίγεται, όταν παντρευτείς ή κάνεις παιδί. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις δικιά σου μερίδα;Είσαι παντρεμένος;

5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ναι, αυτό σου απάντησα παραπάνω. Μπορείς μέσω gov.gr να το εκδώσεις, αρκεί να έχεις τους κωδικούς taxisnet του πατέρα ή της μητέρας σου. 

Δική σου οικογενειακή μερίδα θεωρείται αυτή που ανοίγεται, όταν παντρευτείς ή κάνεις παιδί. 

Να'σται καλά παιδιά! Νομίζω βρήκα αυτό που έψαχνα στο site του δήμου και έκανα αιτηση.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Προσωπικά, έκανα μεταδημότευση πριν λίγα χρόνια και ζητώντας κάποια στιγμή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, μου έδωσαν ατομικό και όχι το κλασσικό της πατρικής μερίδας που ήθελα. Χωρίς να έχω τέκνα ή οικογένεια, είχε ανοιχτεί νέα μερίδα και έπρεπε να ζητήσω εκ νέου αυτό το πατρικής/γονικής μερίδας ή όπως λέγεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Everest είπε

Χωρίς να έχω τέκνα ή οικογένεια, είχε ανοιχτεί νέα μερίδα και έπρεπε να ζητήσω εκ νέου αυτό το πατρικής/γονικής μερίδας ή όπως λέγεται.

Αυτό ακούγεται κάπως περίεργο και σίγουρα δεν είναι ο κανόνας (αλλά μάλλον η εξαίρεση). 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Αυτό ακούγεται κάπως περίεργο και σίγουρα δεν είναι ο κανόνας (αλλά μάλλον η εξαίρεση). 

Προφανώς. Απλά το αναφέρω γιατί δεν είναι λίγες οι μεταδημοτεύσεις τα τελευταία χρόνια και η περιγραφή σου μου φάνηκε σαν αποκλειστική περίπτωση.
Άλλο ιδιαίτερο που έχω δει, ο καποδιστριακός δήμος μητέρας ενώθηκε με τον καλλικρατικό και αφού ο πατέρας έκανε μεταδημότευση από μακρινό δήμο, η μητέρα έχει τον αριθμό 1 στη γονική μερίδα και ο πατέρας το 2!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Everest είπε

και η περιγραφή σου μου φάνηκε σαν αποκλειστική περίπτωση.

19 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Δημοσ.
20 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Έχεις δίκιο, δεν είχα προσέξει την έλλειψη σιγουριάς που δήλωνες με το "εξ όσων γνωρίζω" στο πρώτο ποστ σου. Το δεύτερο έκανα quote για να σου απαντήσω, όπου δεν είδα κάτι αντίστοιχο, αλλά σιγουριά.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, J_F80 είπε

Αυτό που λες το έχω βγάλει. Δείχνει μόνο εμένα και ποιοι είναι οι γονείς μου, δεν δείχνει όμως την αδελφή μου.

Για να δείχνει την αδερφή σου πρέπει να το βγάλουν οι γονείς σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...