Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Θα πάω τον Νοέμβριο Για την Αγία Σοφία ξέρω ότι είναι τζάμι αλλά θέλω να μπω μιας και δεν πρόκειται να ξαναπάω Ποιους χώρους μπορώ να δω; Έχει εισητηριο; Το gpt άλλα λέει το ένα κι άλλα το άλλο
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Θα πάω τον Νοέμβριο Για την Αγία Σοφία ξέρω ότι είναι τζάμι αλλά θέλω να μπω μιας και δεν πρόκειται να ξαναπάω Ποιους χώρους μπορώ να δω; Έχει εισητηριο; Το gpt άλλα λέει το ένα κι άλλα το άλλο Όσο ήταν Μουσείο είχε εισιτήριο που μπορούσες να βγάλεις είτε μπροστά η να τα έκλεινες για να μην περιμένεις σε ουρά. Τώρα σαν τζαμί είναι δωρεάν μόνο για Τούρκους ή μουσουλμάνους και μπορείς να περιηγηθείς μόνο στον πάνω όροφο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Morosana είπε Όσο ήταν Μουσείο είχε εισιτήριο που μπορούσες να βγάλεις είτε μπροστά η να τα έκλεινες για να μην περιμένεις σε ουρά. Τώρα σαν τζαμί είναι δωρεάν μόνο για Τούρκους ή μουσουλμάνους και μπορείς να περιηγηθείς μόνο στον πάνω όροφο Πόσο είναι το εισητηριο για ξένους;
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πόσο είναι το εισητηριο για ξένους; Δεν έχω πάω από τότε που έγινε τζαμί αλλά διαβάζω για 25€ στους μη μουσουλμάνους 1
Saufen Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πόσο είναι το εισητηριο για ξένους; 25€ το άτομο, οι γυναίκες χρειάζονται μαντήλι, αν δεν έχουν μαζί τους, τους δανείζουν στο ταμείο. Καλύτερα να πας το απόγευμα περίπου μια ώρα πριν το κλείσιμο (νομίζω 18:30) γιατί η ουρά κατά τη διάρκεια της ημέρας ξεπερνούσε τα 1000 άτομα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα