manos04 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Έχω παραγγείλει από κει φίλε μου. Θα το φέρουν από βδομάδα. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, manos04 είπε Έχω παραγγείλει από κει φίλε μου. Θα το φέρουν από βδομάδα. Προσωπική μου συμβουλή όπως είσαι τον δίνεις πίσω (δεν χρειάζεται καν να τον παραλάβεις έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης αχρεωστί αν τον επιστρέψεις εντός 14 ημερών αν δεν ανοίξεις το κουτί ) Πουλάς τα δικά σου όσο όσο και παίρνεις απο τις αγγελίες έναν FX 8350 στα 50 ευρώ το πολύ και καμιά AM3 Μητρική στα 25 με 50 ευρώ και μια απλή κάρτα γραφικών γύρο στα 20 για να έχεις βίντεο και έχεις καλύτερες επιδόσεις απο αυτές του α10 ειδικά στις εργασίες CPU αλλά ακόμη και στα γραφικά (έστω με χρέπι κάρτα γραφικών του 20ρικου) ή πας ακόμη καλύτερα σε intel πχ κάτι σαν αυτό 90 ευρώ όλα μέσα μητρική RAM και κάνει σφεντόνα το σύστημα σου με τον a10 (η αγγελία ειναι ενδεικτική ίσως υπάρχουν καλύτερες προσφορές ψάξε λίγο πρώτα) Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από Dr_Pepper
AndreasKarapasidhs Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 7:41 ΜΜ, Dr_Pepper είπε Προσωπική μου συμβουλή όπως είσαι τον δίνεις πίσω (δεν χρειάζεται καν να τον παραλάβεις έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης αχρεωστί αν τον επιστρέψεις εντός 14 ημερών αν δεν ανοίξεις το κουτί ) Πουλάς τα δικά σου όσο όσο και παίρνεις απο τις αγγελίες έναν FX 8350 στα 50 ευρώ το πολύ και καμιά AM3 Μητρική στα 25 με 50 ευρώ και μια απλή κάρτα γραφικών γύρο στα 20 για να έχεις βίντεο και έχεις καλύτερες επιδόσεις απο αυτές του α10 ειδικά στις εργασίες CPU αλλά ακόμη και στα γραφικά (έστω με χρέπι κάρτα γραφικών του 20ρικου) ή πας ακόμη καλύτερα σε intel πχ κάτι σαν αυτό 90 ευρώ όλα μέσα μητρική RAM και κάνει σφεντόνα το σύστημα σου με τον a10 (η αγγελία ειναι ενδεικτική ίσως υπάρχουν καλύτερες προσφορές ψάξε λίγο πρώτα) Euxaristo magka💪
manos04 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2022 στις 3:29 ΠΜ, triplex1 είπε Σε μια εβδομαδα το εχεις , με dhl στελνει ο Γερμανος Δεν το βλέπω. Έχει κολλήσει κάπου από τις 11 Μαΐου. Η DHL το έστειλε στα ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από manos04
triplex1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, manos04 είπε Δεν το βλέπω. Έχει κολλήσει κάπου από τις 11 Μαΐου. Η DHL το έστειλε στα ΕΛΤΑ. Η DHL λιγο χλωμο να το εδωσε σε ελτα , μαλλον με ελτα θα στο εστειλε οποτε περιμενεις , το screenshot που εβαλες ειναι απο ελτα , οπότε περιμενεις τα σαΐνια τα δικα μας
JDROGAS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δεματα εξωτερικου απο Dhl (Γερμανικα ταχυδρομεια οχι την κουριερ)ερχονται κανονικα με ελτα κουριερ (πορτα-πορτα)
manos04 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, JDROGAS είπε Δεματα εξωτερικου απο Dhl (Γερμανικα ταχυδρομεια οχι την κουριερ)ερχονται κανονικα με ελτα κουριερ (πορτα-πορτα) Ελτα courier που μίλησα μου παν με το ταχυδρομείο θα ρθουν, όχι από εμάς. Τέλος πάντων περιμένω, αν και με έλτα τελευταία φορά που είχα συναλλαγή με κάποιες μνήμες ram, δεν έφτασαν ποτέ.Κλάπηκαν στην πορεία.
manos04 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Τελικά ήρθε ο επεξεργαστής σήμερα. Τον έβαλα δοκίμασα και την πάστα που μου είχαν αυτοί μέσα στο δέμα. Δεν ενθουσιάστηκα. Αμελητέα η διαφορά με τον προηγούμενο. Στο youtube πάλι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μια από τα ίδια. Ειδικά αν μπω από το chrome αφήστε το. Πάνω από 100 βαθμούς. Και γω νόμιζα θα είχε διπλάσια δύναμη.
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, manos04 είπε Πάνω από 100 βαθμούς. Δοκιμάστε τότε με δική σας πάστα. Είναι αδικαιολόγητη η θερμοκρασία. 9 λεπτά πριν, manos04 είπε Αμελητέα η διαφορά με τον προηγούμενο. Και γω νόμιζα θα είχε διπλάσια δύναμη. Κάτι δεν πάει καλά. Αυτός με τα ενσωματωμένα του σηκώνει (στα low) και GTA V story mode.
triplex1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, manos04 είπε Τελικά ήρθε ο επεξεργαστής σήμερα. Τον έβαλα δοκίμασα και την πάστα που μου είχαν αυτοί μέσα στο δέμα. Δεν ενθουσιάστηκα. Αμελητέα η διαφορά με τον προηγούμενο. Στο youtube πάλι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μια από τα ίδια. Ειδικά αν μπω από το chrome αφήστε το. Πάνω από 100 βαθμούς. Και γω νόμιζα θα είχε διπλάσια δύναμη. Καπου αλλου εχεις προβλημα
Aten-Ra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, manos04 είπε Τελικά ήρθε ο επεξεργαστής σήμερα. Τον έβαλα δοκίμασα και την πάστα που μου είχαν αυτοί μέσα στο δέμα. Δεν ενθουσιάστηκα. Αμελητέα η διαφορά με τον προηγούμενο. Στο youtube πάλι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μια από τα ίδια. Ειδικά αν μπω από το chrome αφήστε το. Πάνω από 100 βαθμούς. Και γω νόμιζα θα είχε διπλάσια δύναμη. Από ότι είδα στο πρώτο post ότι έχεις τρις μνήμες 2x1GB και μια 2GB σύνολο 4GB. Θα συμβούλευα να τις πουλήσεις και να πάρεις 2x4GB DDR3 2400 και να τις τρέξεις στα 2133MHz. Επίσης το θέμα με τις θερμοκρασίες μπορεί να οφείλετε στην μητρική και σε λάθος μετρήσεις. Δοκίμασε να δεις θερμοκρασίες και με το HWiNFO αν και νομίζω ότι τα ίδια θα δεις.
manos04 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Σε idle κατάσταση έχω 58 με 60 . Σε youtube και facebook έχει θέμα. Άλλαξα πάστα λίγο καλύτερα. Μπορεί στην τελική, αυτή να είναι η δύναμη των επεξεργαστών αυτών. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση.
triplex1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, manos04 είπε Σε idle κατάσταση έχω 58 με 60 . Σε youtube και facebook έχει θέμα. Άλλαξα πάστα λίγο καλύτερα. Μπορεί στην τελική, αυτή να είναι η δύναμη των επεξεργαστών αυτών. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση. Απο που κοιτας θερμοκρασιες? 1
chios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, manos04 είπε Σε idle κατάσταση έχω 58 με 60 . Σε youtube και facebook έχει θέμα. Άλλαξα πάστα λίγο καλύτερα. Μπορεί στην τελική, αυτή να είναι η δύναμη των επεξεργαστών αυτών. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση. Κάπου έχεις πρόβλημα φίλε, τον Α10 έχω και εγώ και σε idle 35-40 πάει, 60 θα δω μόνο αν τον ζορίσω, πολύ βασικό είναι τι ψύκτρα έχεις. 1
bonorov Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Τσέκαρε θερμοκρασίες από διάφορα προγραμματα όπως hwmonitor,hwinfo64 κτλ. Σιγά μην πιανει όντως 100 βαθμους στο YouTube.Θα εκλεινε το pc με τέτοιες θερμοκρασίες. Εκτός κι αν τον εχεις βάλει σκέτο χωρις καθόλου ψυκτρα 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα