Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε

παιδια τί είναι πιο πρακτικό το φούρνο σε στήλη ή κάτω από τα ματια?? εννοω από αποψη υγρασίας ...

Αν ειναι σωστα τα κουτια δεν νομιζω οτι εχει καμια διαφορα. Απο αποψη πρακτικοτητας η στηλη βολευει! Εγω περιμενω μεσα στο μηνα την νεα κουζινα που θα ειναι στηλη οποτε τερμα το αχρειαστο σκύψιμο

• Like 1
Δημοσ.

δεν βλεπω τι σχεση εχει η υγρασια.

Γενικα σε στηλη και στο καταλληλο υψος βολευει παρα πολυ γιατι δεν σκυβεις για να βαλεις/βγαλεις/δεις το φαγητο.

Δημοσ.

Πέρυσι που έκανα σε στήλη η βάση σε εμένα είχε έναν κύκλο για τον καλύτερο αερισμό υποθέτω ήταν αν εννοείς αυτό,μπορείς να ζητήσεις κάτι ανάλογο για να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας αλλιώς όπως είπαν και τα παιδιά εννοείται ότι βολεύει καλύτερα 

Δημοσ.

Στήλη all the way ή άνω πάγκου όπως λέγεται! 

Στο καινουργιο μου σπίτι έβαλα άνω πάγκου, και απο πάνω τον φούρνο μικροκυμάτων και είναι σούπερ!

Δημοσ.

άνω πάγκου (aka στήλη :)) και από εμένα.

Το έχω έτσι πάνω από 15 χρόνια και πραγματικά είναι άλλη ευκολία για όλα τα σχετικά βάλε, βγάλε και τσεκάρισε του φούρνου.

Εννοείται πως στα θέματα εξαερισμού/υγρασίας/απαγωγής θερμοκρασίας δεν έχουν διαφορά εφόσον τηρηθούν οι σχετικές οδηγίες του κάθε φούρνου (ανοίγματα, αποστάσεις)

ΥΓ το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι περιορισμοί στην όποια "άσκηση" (πχ αποφυγή σκυψίματος, κλπ) από πολλούς μπορεί να μας οδηγήσουν σε φάση WALL-E ,δεν είναι θέμα του παρόντος νήματος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...