HALF EVIL Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Σιγά μην πας σε βσφτισια αγνώστων επειδή η φίλη σου είναι νονά. Δικιά της υποχρέωση είναι. Απλώς παρέα θέλει. Αν όμως μετά θα έχει καλό φαι να το ξανασκεφτείς. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Maria1514 είπε 2 ακόμα άτομα που γνωρίζω και έγιναν νονοί-ες, κάλεσαν μόνο τους πολύ κοντινούς τους (γονείς και αδέρφια) οπότε θεώρησα ότι έτσι γίνεται συνήθως καθότι άσχετη εγώ με αυτά.. Δεν υπάρχουν συνήθως σε αυτά. Ο καθένας καλεί όσους και όποιον θέλει. Μπορείς να δεις μυστήριο μόνο με τους γονείς και κανέναν άλλον, μπορείς να δεις με 1000 άτομα. Επίσης φαντάζομαι για να σε κάλεσε η φίλη σου, θα έχει ρωτήσει και θα έχει πάρει το οκ από τους γονείς του παιδιού. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Basilhs23___ 1
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, tasoe είπε Τέλος, αυτά τα "δεν είμαι των εκδηλώσεων" να τα κόψεις. Ζεις σε μια κοινωνία στην οποία κάνουμε εκδηλώσεις, δεν είσαι ερημίτης. Δεν ειμαστε ολοι αρτον και θεματα φιλε.. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από StamTheMan 1
Maria1514 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειμαστε ολοι αρτον και θεματα φιλε.. Εγώ δεν είμαι 100% πάντως! Μόνο αν είναι πολύ κοντινός μου κάποιος θα τις χαρώ τέτοιες εκδηλώσεις 10 χρόνια έχω να πάω σε γάμο ή βάφτιση 🙄 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Επίσης φαντάζομαι για να σε κάλεσε η φίλη σου, θα έχει ρωτήσει και θα έχει πάρει το οκ από τους γονείς του παιδιού. Ναι εννοείται, έχει καλέσει και άλλους από το φιλικό της περιβάλλον, τώρα ποιοι θα πάνε τελικά δεν ξέρω
star12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 πεσ τα σταρατα no money no honey ....λυπαμαι οσο και να με ευχαριστει το γεγονοσ οτι με καλεσεσ,αλλα αν δεν σε μιλα μετα απο αυτο,ξεκαθαρα δεν ειναι φιλη σου.τετιεσ δοκιμασιεσ δυστηχωσ μπαινεισ για να δεισ αν ο αλλοσ συντροφοσ η φη η φιλοσ φιλη ειναι αξια ατομα για παρεα η σχεση 4
Nabuko Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Maria1514 είπε 10 χρόνια έχω να πάω σε γάμο Κι εγώ, ούτε στον δικό μου πήγα 1
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κι εγώ, ούτε στον δικό μου πήγα Προχωρησαν κανονικα; 1
vorlon68 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Για ποιον λόγο να πάρεις δώρο? Πηγαινε ετσι, απλα πράγματα 1 1
dionisis1925 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δεν θέλει να πάει αν ψηνόταν θα πήγαινε, τώρα ψάχνει τι δικαιολογία θα πει στην φίλη της για να μην την πληγώσει , η TS είναι διπλωματικός τύπος , δεν θέλει τον εύκολο δρόμο να πει ένα όχι έχω πχ διάβασμα ή δεν μου περισσεύουν λεφτά να έρθω. Ταλαιπωρεί τον εαυτό της χωρίς λόγο. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μην μπαινεις σε αυτην την διαδικασία. Πες της οτι δεν θα μπορεσεις τελικα και τελος, μην μπεις σε δικαιολογίες τύπου "ναι αλλα αν παντρευσουν εσυ, θα ερχομουν κλπ". Και προφανώς μην πεις ψεμματα για covid ή ο,τι αλλο. Όταν προσκαλούμε κάποιον καπου, δεχομαστε πως εχει και την επιλογη να μην την αποδεχθεί. Αν του θυμωσουμε για αυτό, τοτε ειναι δικο μας πρόβλημα, οχι του άλλου. 2 1
tasoe Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν ειμαστε ολοι αρτον και θεάματα φιλε.. Υπάρχει και μέση λύση μεταξύ αυτής και του ερημίτη. Μπορείς να τα βαριέσαι όσο θες, νομίζω όλοι βαριόμαστε τα Μυστήρια, αλλά ως μέλη της κοινωνίας δίνουμε το παρόν και λέμε μια ευχή και πάμε σπίτια μας. 4 ώρες πριν, vorlon68 είπε Για ποιον λόγο να πάρεις δώρο? Πηγαινε ετσι, απλα πράγματα Το να πας κάπου που είσαι καλεσμένος, χωρίς να πάρεις δώρο, λέγεται γυφτιά. Καλύτερα να μην πάει καθόλου, γιατί προτείνεις να ρίξει την αξιοπρέπειά της? 4 1
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Maria1514 είπε Το θέμα είναι πως αυτό τον καιρό είμαι πολύ δύσκολα οικονομικά, τόσο για να πάρω δώρο για την βάφτιση( ακόμα και αυτά τα λίγα λεφτά δεν δύναμαι να τα δώσω σε αυτή τη φάση), όσο και από άποψη χρόνου αφού είμαι στο μέσω μιας πιεστικής περιόδου με το μεταπτυχιακό μου, συγκεκριμένα την επομένη παρουσιάζω 2(!) εργασίες και άλλη μία σε 3 μέρες από εκείνη τη στιγμή. Επίσης είναι σε άλλη πόλη, κοντινή μεν( μια ώρα περίπου) αλλά και πάλι. Μεταφορικό μέσο δεν παίζει, άρα μόνο κτελ. Αυτά ακριβώς που γράφεις να της πεις στα bold μπορείς να πεις στην φίλη σου. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από The_Judas 1
tzotzo Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μπορείς να της πεις όλα αυτά που έγραψες εδώ εύγενικα ναι με τρόπο. Αν υπάρξει κατανόηση στην επικοινωνία θα βρεθεί μια άκρη. Πάντως μπορεί να σε μεταφέρει εκείνη που σε κάλεσε και μια δώροκαρτα 15€ από γνωστό κατάστημα βρεφικών. Μπορείς να της πεις όλα αυτά που έγραψες εδώ εύγενικα ναι με τρόπο. Αν υπάρξει κατανόηση στην επικοινωνία θα βρεθεί μια άκρη. Πάντως μπορεί να σε μεταφέρει εκείνη που σε κάλεσε και μια δώροκαρτα 15€ από γνωστό κατάστημα βρεφικών. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) της εξηγείς, αν καταλάβει κατάλαβε, αν όχι μαζί με τη δωροκάρτα δώσε και το λινκ για το παρακάτω σοβαρά έλεος, αν δεν καταλάβει τις υποχρεώσεις σου και τη δυσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι, μην ασχοληθείς παραπάνω και κοίτα τη δουλειά σου. να έχεις βέβαια θετική προσέγγιση ότι θα καταλάβει, μιας και είστε φίλες, μην τσακωθείς μόνη σου (σαν το ανέκδοτο με το γρύλο...) Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από spirit)earth)aflame 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα