Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γελάω όταν βλέπω ότι σας μιλούν για τις «αποθήκες» τους, ότι κάνουν αίτημα στο «αρμόδιο τμήμα», ότι θα επικοινωνησουν από το «λογιστήριό» τους για την επιστροφή χρημάτων, μιλάμε ότι πρόκειται για …επιχείρηση που την έχει ένας μπούλης ψεύτης, η γυναίκα του, η μάνα του κ το σόι του ολόκληρο, αυτός ειναι ο … όμιλος που σας τσαμπουνάνε! Σε φυσιολογικές χώρες ο τύπος θα ήταν φυλακή, στη χώρα ανέκδοτο δηλώνει επιχειρηματίας.

Το χειρότερο ειναι ότι οι περισσότεροι δείχνουν ότι ξεχνούν τα πάντα με ένα κινητό 100 ευρώ φθηνότερα τρεις μηνες μετά αμεση παράδοση που συμφωνήθηκε κι αφού έχουν χρηματοδοτήσει ποιος ξέρει τι του Λαρισαίου, δείτε πόσοι διέγραψαν σχόλια ακόμα κ εδώ. Μην ποντάρετε λοιπόν σε κανέναν, κάντε μόνοι σας ο,τι χρειάζεται να πάρετε τα χρήματά σας πίσω κ να γίνει το πάθημα μάθημα. Ααα, και όπως έχει γραφτεί πιο πίσω, αν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για παραγγελία που έχετε χρησιμοποιήσει κουπόνι που πρόσφερε απλόχερα ο ψεύτης, θα απαιτήσετε να πληρωθείτε ΚΑΙ αυτο το ποσο, το δικαιούστε, ώρα να πληρώσει κι αυτός τις γενναιοδωρίες του.

Μην καθυστερείτε όμως, κοντοζυγώνει η ώρα που θα σκάσει το κανόνι.

• Like 6
Δημοσ.

Έστειλα ένα τελευταίο e-mail, με πήρε τηλ μια ευγενέστατη κοπέλα/κυρία σχεδον αμέσως και με διαβεβαίωσε ότι η παραγγελία μου είναι στο στάδιο διαλογής και δεσμεύτηκε ότι θα έχω το τηλ το αργότερο μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας......

Ανέφερα τις κακές αξιολογήσεις ιδιαίτερα τώρα τελευταία στο internet και το θέμα με BestPrice και με ενημέρωσε ότι όλες οι παραγγελίες εξυπηρετούνται και φάνηκε απορρημένη για τις κακές κριτικές.

Σχεδον την πίστεψα.

Θα επανέλθω με νεότερα.

• Sad 1
  • Haha 7
Δημοσ.
32 minutes ago, Jac said:

Έστειλα ένα τελευταίο e-mail, με πήρε τηλ μια ευγενέστατη κοπέλα/κυρία σχεδον αμέσως και με διαβεβαίωσε ότι η παραγγελία μου είναι στο στάδιο διαλογής και δεσμεύτηκε ότι θα έχω το τηλ το αργότερο μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας......

Ανέφερα τις κακές αξιολογήσεις ιδιαίτερα τώρα τελευταία στο internet και το θέμα με BestPrice και με ενημέρωσε ότι όλες οι παραγγελίες εξυπηρετούνται και φάνηκε απορρημένη για τις κακές κριτικές.

Σχεδον την πίστεψα.

Θα επανέλθω με νεότερα.

Φίλε μου με συγχωρείς που σε ρίχνω έτσι αλλά άπαξ και είδα "το αργότερο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας" τα κατάλαβα όλα. 

Το χω ακούσει αυτό άπειρες φορές, μην πιστεύεις τίποτα 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jac είπε

Σχεδον την πίστεψα.

Θα επανέλθω με νεότερα.

Κι εγώ σχεδόν σε πιστεύω ότι δεν έχεις καμία σχέση με το μαγαζάκι. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Κι εγώ σχεδόν σε πιστεύω ότι δεν έχεις καμία σχέση με το μαγαζάκι. 

Την εμπειρία μου περιέγραψα αλλά δε μπορεις να διαχωρήσεις κάποια βασικά πράγματα.

Το ότι ήταν ευγενέστατη και μου είπε 1-2-3 πράγματα δε σημαίνει ότι τα ενστερνίζομαι κι ολας.

Το τι πιστεύεις για εμένα με αφηνει παγερά αδιάφορο.

Καλή σου μέρα

Επεξ/σία από Jac
  • Haha 1
Δημοσ.

Σοκαρισμένος κυριολεκτικά από όλα αυτά που διαβάζω περί του συγκεκριμένου καταστήματος, δυστυχώς έπεσα και εγώ στην παγίδα τους με τις φθηνότερες τιμές που έχουν στα κινητά
τηλέφωνα. Όμως εμένα ή πολλούς άλλους παθόντες ποιoς μας προστατεύει? Η παραγγελία δεν έγινε από κάποιο άγνωστο site του εξωτερικού αλλά από το best price συγκρίνοντας τις τιμές
βρήκα τις καλύτερες στο JMCtech και στο perishop και για κακή μου τύχη παρήγγειλα από αυτούς. Να σημειώσω ότι παλιότερα είχα παραγγείλει έναν επεξεργαστή από το JMCtech και μου
ήρθε κανονικά στις προβλεπόμενες ημέρες παράδοσης. Τώρα πρoς το παρών δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί η παραγγελία έγινε στις 23-02-2024 και πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 30 εργάσιμες ημέρες από τον χρόνο παράδoσης που είχε το προϊόν. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι όταν τους έστειλα email ρωτώντας για τον ακριβή χρόνο παράδoσης, ακριβώς την επόμενη ημέρα
με πήρε τηλέφωνο κάποια ευγενική κοπέλα με το όνομα Βάσω και με ενημέρωσε ότι ακόμα δεν γνωρίζει τον χρόνο αλλά ίσως το πάρω και νωρίτερα από τον προβλεπόμενο. Δηλαδή και
απατεώνες και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Επίσης θα ήθελα να ήξερα αν υπάρχει όντως φυσικό κατάστημα στην Λάρισα και αν έχει πάει κάποιος από εσάς εκεί. Τέλος να ευχαριστήσω όλους εδώ στο 
Forum για τις συμβουλές και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε. Όταν θα έχω νεότερα θα επανέλθω. 

• Like 1
Δημοσ.
22 minutes ago, mel154 said:

Σοκαρισμένος κυριολεκτικά από όλα αυτά που διαβάζω περί του συγκεκριμένου καταστήματος, δυστυχώς έπεσα και εγώ στην παγίδα τους με τις φθηνότερες τιμές που έχουν στα κινητά
τηλέφωνα. Όμως εμένα ή πολλούς άλλους παθόντες ποιoς μας προστατεύει? Η παραγγελία δεν έγινε από κάποιο άγνωστο site του εξωτερικού αλλά από το best price συγκρίνοντας τις τιμές
βρήκα τις καλύτερες στο JMCtech και στο perishop και για κακή μου τύχη παρήγγειλα από αυτούς. Να σημειώσω ότι παλιότερα είχα παραγγείλει έναν επεξεργαστή από το JMCtech και μου
ήρθε κανονικά στις προβλεπόμενες ημέρες παράδοσης. Τώρα πρoς το παρών δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί η παραγγελία έγινε στις 23-02-2024 και πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 30 εργάσιμες ημέρες από τον χρόνο παράδoσης που είχε το προϊόν. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι όταν τους έστειλα email ρωτώντας για τον ακριβή χρόνο παράδoσης, ακριβώς την επόμενη ημέρα
με πήρε τηλέφωνο κάποια ευγενική κοπέλα με το όνομα Βάσω και με ενημέρωσε ότι ακόμα δεν γνωρίζει τον χρόνο αλλά ίσως το πάρω και νωρίτερα από τον προβλεπόμενο. Δηλαδή και
απατεώνες και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Επίσης θα ήθελα να ήξερα αν υπάρχει όντως φυσικό κατάστημα στην Λάρισα και αν έχει πάει κάποιος από εσάς εκεί. Τέλος να ευχαριστήσω όλους εδώ στο 
Forum για τις συμβουλές και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε. Όταν θα έχω νεότερα θα επανέλθω. 

Δυστυχώς φίλε μου δεν σε προστατεύει κανένας οπως πχ αν είχες παραγγείλει από Skroutz+. 

Όλοι εδώ την έχουμε πατήσει επειδή από τη μια εμπιστευτηκαμε το μαγαζί, και τις υποσχέσεις/δεσμεύσεις που έχουν προσφερθεί. Κατ εμέ και κατόπιν εορτής κακώς, αλλά εδώ που φτάσαμε.. 

Δημοσ.

Εμένα πάλι με πήραν την Δευτέρα τηλέφωνο (μια κυρία , από λογιστήριο είπε) να μου πουν  ότι το Σάββατο θα μου επιστρέψουν τα χρήματα και της δεύτερης παραγγελίας. Ελπίζω αυτην την φορά να τα βάλουν και να μην αναγκαστώ να περάσω από το κατάστημα ( δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν μας)  

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Ioannapop said:

Εμένα πάλι με πήραν την Δευτέρα τηλέφωνο (μια κυρία , από λογιστήριο είπε) να μου πουν  ότι το Σάββατο θα μου επιστρέψουν τα χρήματα και της δεύτερης παραγγελίας. Ελπίζω αυτην την φορά να τα βάλουν και να μην αναγκαστώ να περάσω από το κατάστημα ( δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν μας)  

Αντε να δούμε μπας και. 

Εκπλήσσομαι που Δευτέρα σε πήραν, πρέπει να είχα καλέσει τουλάχιστον 75 φορές μετρημένες 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Αντε να δούμε μπας και. 

Εκπλήσσομαι που Δευτέρα σε πήραν, πρέπει να είχα καλέσει τουλάχιστον 75 φορές μετρημένες 

Άντε να δούμε αλλά δεν πιστεύω . Σάββατο κλειστά δεν είναι; 
Απο κινητό  με κάλεσαν 

Δημοσ.

Στον Χρυσο Οδηγο  υπηρχαν μονο οι προσφατες αληθινες 80κριτικες με ενα αστερι  κατι το οποιο οπως και στο Best Price δεν υπαρχει πλεον.Που σημαινει οτι οσοι μπουν να δουν τις πληρωμενες κριτικες στο google θα την παταει κιαλλος κοσμος και απορω τι εχει γινει και δεν μπορεις να δημοσιευσεις πλεον κριτικες οπως και να βλεπεις τις νεοτερες και οχι αυτες που θελουν αυτοι να φερουν και καλα " ως χρισημη "πρωτες στην καταταξη.

Δημοσ.
8 minutes ago, Gaspi87 said:

Στον Χρυσο Οδηγο  υπηρχαν μονο οι προσφατες αληθινες 80κριτικες με ενα αστερι  κατι το οποιο οπως και στο Best Price δεν υπαρχει πλεον.Που σημαινει οτι οσοι μπουν να δουν τις πληρωμενες κριτικες στο google θα την παταει κιαλλος κοσμος και απορω τι εχει γινει και δεν μπορεις να δημοσιευσεις πλεον κριτικες οπως και να βλεπεις τις νεοτερες και οχι αυτες που θελουν αυτοι να φερουν και καλα " ως χρισημη "πρωτες στην καταταξη.

Κάτι αντίστοιχο γινόταν με την Google όταν κάνανε όλοι κακές κριτικές στην ακτοπλοϊκή εταιρεία υπάλληλος της οποίας είχε ρίξει το παλικάρι στην θάλασσα. 

Νομίζω ότι το είχε σαν δικλείδα ασφαλείας η Google για να αποτρέπει μαζικές αρνητικές κριτικές που μπορεί να είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστές κλπ . 

Παρ όλα αυτά όταν μιλάμε για λογαριασμούς που μένουν στην χώρα που εδρεύει η επιχείρηση και αφορούν online shop που εν δυνάμει όλες οι κριτικές μπορεί να είναι αληθινές, το βρίσκω απαράδεκτο . Να υπάρχει τέτοια λογοκρισία . Τώρα για το best price προφανώς τις σβήσανε οι ίδιοι για να μην τους συσχετίζει ο κόσμος με τέτοιο κατάστημα. Άσχετα που εκείνοι του έδωσαν την δυνατότητα να κάνει ότι κάνει σε εκατοντάδες άτομα .

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αφηνω και εγω εδω την εμπειρια μου 

Αντιγραφο της κριτικης που προσπαθω εδω και καιρο να κανω,σας το αφηνω εδω....

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 53992 από 18/1/24
UPDATE 5/3 Ακύρωσα την παραγγελία μέσω της tbi bank τους εξηγησα ολα τα παρακατω και με ενημερωσαν οτι θα αναλαβοθν οι ιδιοι.Ακυρωθηκε η παραγγελια περιμενω επιστροφη χρηματων απο την τραπεζα αλλα οθτε φωνη ουτε ακροαση απο το καταστημα.Επίσης εκανα καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη.Προσπαθω να ανεβασω μια κριτικη εδω και πολυ καιρο και δεν με αφηνει το google.
UPDATE !!!!!!ΣΗΜΕΡΑ 27/2/2024 ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ!!!!
Ξανα ανεβαζω κριτικη γιατί στη σελίδα του best price δεν έδωσε κανεις σημασία....
Ανεβάζω και σκρινσοτ.Επίσης στο μαγαζί οταν πέρασα άλλαξα την παραγγελία μου από Iphone 15 PRO ΣΕ Iphone 15 PRO MAX κάτι που δεν φαίνεται ούτε στην παρακολούθηση παραγγελίας αλλά ούτε και σε κάποιο email.27/2, 1η του μήνα θα πληρωθεί η 2η δόση στην tbi για ενα κινητό που δεν εχω στα χέρια μου και δεν έχω και καμία ενημέρωση για το πότε ΚΑΙ ΑΝ  θα το έχω!!
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 53992, η οποία έγινε στις 18/1/24, Σήμερα είναι 22/2 δηλαδή ένας μήνας. Έκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά και περίμενα. Μετά από 6 εργάσιμες πέρασα από το κατάστημα καθώς δεν έβλεπα καμία αλλαγή στην εξέλιξη παραγγελίας, η κοπέλα πολύ ευγενική έλεγχξε την παραγγελία και λόγω συστήματος δεν είχε ενημερωθεί η εξέλιξη σε διαλογή προϊόντων. Απο τότε είναι κολλημένο στη διαλογή προϊόντων...Ξανά πηγαίνω κάποια στιγμή, με ενημερώνει η κοπέλα οτι λόγω φορτωτικής δε μπορεί να γνωρίζει πότε θα έρθει και οι ίδιοι αναμένουν. Σίγουρα πάντως εντός 10 ημερών. Σε όλο το διάστημα αυτό από 18/1-22/2 έχω περάσει τουλάχιστον 3 φορές από το κατάστημα και έχω πάρει τουλάχιστον 30 τηλέφωνα. Να σημειώσω ότι το κινητό είναι με δόσεις μέσω tbi και έχω πληρώσει ηδη την 1η δόση και τώρα θα πληρωθεί και η 2η. Πληρώνω δόσεις λοιπόν για ένα κινητό που δεν έχω στα χέρια μου. Δεν με πειράζει η καθυστέρηση της παραγγελίας τόσο όσο το πήγαινε έλα και στα τηλέφωνα σε 3 εργάσιμες, σε 6 απο μερα σε μερα αναμενουμε. Περασα πριν λιγες μερες και μου ειπαν τεταρτη με πεμπτη θα εχει ερθει, δηλαδη σημερα (δεν καλεσα χτες). Καλω σημερα και μ ειπαν ξανα για την επομενη εβδομαδα. Την επομενη εβδομαδα θα πληρωθεί η 2η δοση...Ελπίζω μέχρι τότε να έχω παραλάβει. Εάν έχω κάποια ενημέρωση θα ανεβεί update.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-01 162121.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-28 004326.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-27 234936.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-27 234928.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-27 233908.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-27 233503.png

Δημοσ.

το γνωριζω αρχικα προσπαθουσα χωρις σκριν χωρις φωτογραφιες μονο κειμενο αλλα ουτε και αυτα ανεβαιναν...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...