Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Μην αναλωνεστε σε μεταξυ σας κοντρες και/ή χαρακτηρισμους. Θελετε να μιλησετε για το καταστημα? Μιληστε. Μην κοντραρεστε ομως γιατι αποπροσανατολιζετε τους αναγνωστες του νηματος 3
villasg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δλδ τωρ απο το peristore αγοραζουμε ανετα και χωρις φοβο ????? Ρε για ποσο μλκς μας περναει ο κος Περις , αλαξε ονομα και εξαφανισε τα αρνητικα ......... ΕΛΛΑΔΑ v2.0 1 5
Bitbit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 31 minutes ago, villasg said: Ρε για ποσο μλκς μας περναει ο κος Περις , αλαξε ονομα και εξαφανισε τα αρνητικα ......... Γιατί έχει άδικο; Ξέρεις πόσοι θα την πατήσουν; Μη κοιτάς που εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που ας πούμε στροφάρουν περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Έξω γίνεται χαμός από θύματα 1
stark Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξει ο τίτλος του topic από "Αγορα απο perishop" σε "Αγορα απο perishop.gr / peristore.gr" ; Για να βγαίνει πιο εύκολα και ψηλά στις αναζητήσεις για όσους το ψάχνουν; Και βέβαια άμεσα αναφορές στο skroutz και bestprice αν δούμε ότι ξαναμπαίνει εκεί. 3
Chr1s_25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Καλά παίδες, τέτοια μπάλα ούτε ο Μέσι δεν παίζει. Οντως άλλαξε το όνομα της ιστοσελίδας του σε Peristore μάλλον για να ξεφορτωθεί τις αρνητικές κριτικές που έχουν μαζευτεί για το κατάστημα του
alfaeffe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Μονο ενα ΕΣΠΑ νεας επιχειρησης λειπει απο αυτο το νεο entrepreneurship, ελπιζω να μην τον αδικησουν. 1
Alekoutopoulo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Πλέον δεν μπορώ να κάνω login και να δω την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Παραγγελία από 21 Δεκέμβρη ακόμα στα αζήτητα. Πλέον το πράγμα έχει πάει αλλού
ergotelis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα και από μένα, παλιό μέλος εδώ. Με το κατάστημα την έχω πατήσει και εγώ. Σας παρακαλώ, ΜΗΝ αγοράζετε από το συγκεκριμένο! Κάτι τέτοιους απατεώνες πρέπει να τους στέλνουμε στον αγύριστο. Φυλακή θέλει κανονικά αλλά λέμε τώρα Ελλάδα είμαστε. Έχω κάνει και εγώ καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Ίσως, πρέπει να κάνουμε κάπου μια ομάδα όλοι μαζί να κινηθούμε νομικά εναντίον του. Πραγματικά δε με νοιάζει αν δε πάρω δεκάρα και μου τα φάνε οι δικηγόροι αλλά κάτι τέτοιοι πρέπει να σβήσουν. Η ιστορία μου: 10/8/2023 παραγγελία. 2 κινητά αξίας 1250 ευρώ, αποφορολόγηση και πληρωμή με έμβασμα. 29/9 ακυρώνω το ένα τηλέφωνο με τα χίλια ζόρια και ευτυχώς μου επιστρέφουν τα χρήματα άμεσα. Το δεύτερο το άφησα ως ένδειξη καλής θέλησης. Μου έκανε δώρο και κουπονάκι(γελάμε!!!) . Από τότε άφαντοι...Τη συνέχεια τη ξέρετε και τη βλέπετε μόνοι σας. Τάπα 550 ευρώ. Τα κωλόπαιδα και έχουν το θράσος να κάνουν δωράκια αλλού και να κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να βρεθεί κάποιος να τονε κλείσει. 1
nat10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Τώρα κ διαφήμιση στο φμπ peristore Κ στο Google maps το άλλαξαν 1
Chr1s_25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Ο ιδιοκτήτης του πρώην perishop, έχει αλλάξει το όνομα και στα social media σε "Peristore". Αλήθεια τώρα, πως λειτουργεί ακόμα και μετά απο τόσες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του; 3
nat10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Στο ακαουντ του σαιτ με άφησε να μπω γτ θυμόμουν τον κωδικό κ το email που είχα βάλει
Zazula Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Η αλλαγή στη φεϊσμπουκική σελίδα από Perishop σε Peristore πάντως αποκαλύπτει τη σχετική ενέργεια: Επίσης, όλες οι διαφημίσεις που έτρεχαν κάτω από το brand Perishop ανεστάλησαν ώστε προφανώς να ανέβουν νέες, με το brand Peristore: https://t.ly/15weW Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2024 από Zazula 3
ergotelis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Σα να λέμε, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Και αφμ και εταιρεία θα αλλάξει , στάνταρ. Θα κάνει και εκκαθάριση και όλα καλά! 2
nat10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, ergotelis είπε Σα να λέμε, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Και αφμ και εταιρεία θα αλλάξει , στάνταρ. Θα κάνει και εκκαθάριση και όλα καλά! Δεν θα την βγάλει καθαρή..καθώς μόνο το όνομα άλλαξε.. Τα στοιχεία της παραγγελίας έχουν μείνει στο σαιτ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις